Vanlige problemer med BMW 335xi

BMW 335xi er ytelsesversjonen av BMW 335i. Derfor er den kraftigere og dyrere, men mindre effektiv. Alt i alt er BMW 335xi en enestående mellomstor luksusbil med førsteklasses funksjoner. Men som forventet kommer den også med flere problemer. Hva er de vanligste problemene med BMW 335xi?

Noen av de vanligste problemene med BMW 335xi er oljelekkasjer, turbofeil, overoppheting av motoren, skrangling av wastegate og problemer med kjølesystemet. I tillegg har bilen også problemer med tilstoppede innsprøytningsdyser, vannpumpefeil, defekte høytrykksdrivstoffpumper, karbonavleiringer og elektriske problemer.

Hva er de vanligste problemene med BMW 335xi?

Oljelekkasjer

Enten du kjører en BMW 3-serie, en 4-serie eller en 5-serie, er dette et av problemene du bør være klar til å møte. Hovedårsaken til at oljelekkasjer i BMW 335xi er på grunn av plastdeler som ventildekselpakningen som blir sprø raskere, noe som fører til lekkasje.

For å løse dette problemet må du bytte ut den skadede eller defekte ventildekselpakningen.

Overoppheting av motoren

Et annet vanlig problem som BMW 335xi-brukere kan forvente å støte på, er en overopphetet motor. Dette problemet oppstår vanligvis på grunn av tap av kjølevæske, vannpumpesvikt og et tett kjølevæskesystem. Hvis du vil forebygge eller løse dette problemet, må du vedlikeholde kjølesystemet og sørge for at alt fungerer som det skal.

Turbosvikt

Turboladerfeil i denne bilen skyldes vanligvis skitten olje eller mangel på olje. Produsenten anbefaler at brukerne skifter olje hver 12 000 til 18 000 miles. I noen tilfeller skyldes turbofeil fremmedlegemer, men dette er ikke veldig vanlig. For å løse problemet bør brukeren bytte ut den dårlige oljen eller fylle på oljetanken.

  Hvor mange seter har BMW iX3?

Problemer med kjølesystemet

Kjølevæskesystemet bidrar til å sikre at motoren går ved optimal temperatur. Hvis kjølesystemet har flere problemer, vil ikke motoren fungere optimalt. De fleste problemer med kjølesystemet skyldes en defekt vannpumpe, tett kjølesystem, kjølevæskelekkasje og feil kjølevæske.

For å løse dette problemet må du løse det underliggende problemet.

Defekt høytrykksdrivstoffpumpe

Mange BMW 335xi-brukere har rapportert å ha motorproblemer. Hvis du er en av disse menneskene, er det stor sjanse for at det skyldes en defekt høytrykksdrivstoffpumpe. HPFP har ansvaret for å sprøyte inn drivstoff med riktig trykk i motoren. Så hvis denne delen er defekt, kan du oppleve startproblemer og andre problemer. Skift ut HPFP-delen for å løse problemet.

Elektriske problemer

Elektriske problemer er ikke veldig vanlige i denne bilen. De er imidlertid utbredt i BMW 335xi-modellåret 2007. Mange eiere har rapportert om frontlykter som får bilen til å tenne. I noen scenarier hadde bilen mange interne tilbehørsproblemer. Dette kan være knyttet til frakoblede ledninger og et tomt batteri.

Wastegate skrangler

Dette er et av de vanligste problemene som BMW 335xi-brukere har rapportert. Wastegate-skrammel er normalt forårsaket av at en arm eller stang fungerer feil på grunn av normal slitasje. Så for å løse dette problemet må du bytte ut armen og stangen.

Tett drivstoffinjektor

Drivstoffinjektorens oppgave er å forstøve og sprøyte drivstoff inn i forbrenningsmotoren. Derfor, hvis drivstoffinjektorene er tette, vil dette ikke fungere ordentlig. Dette kan føre til feiltenning, problemer med kaldstart og ujevn tomgang. Sørg for å rengjøre de tette injektorene og skift dem ut hvis de er utslitte.

  Volvo vs BMW pålitelighet - som er bedre?

Karbonavleiringer

Karbonavleiringer er en av hovedårsakene til dårlig ytelse fra BMW 335xi-modellene. Så hvis bilen din har karbonavleiringer, bør du få problemet løst raskt. Tegn på karbonoppbygging er dårlig ytelse og feiltenninger.

Hvis du vil løse dette problemet, må du sørge for at drivstoffinjektorene og ventilene rengjøres. I tillegg bør du kjøre bilen over lengre avstander for å unngå karbonavleiringer.

Feil på vannpumpen

Vannpumpen på BMW 335xi har ansvaret for å pumpe vann inn i radiatoren for å kjøle ned motoren. Den fungerer sammen med radiatoren, motorviften og vannpumpen. Så hvis noen av delene er skadet, vil ikke motoren fungere optimalt. Sjekk om vannpumpen er skadet eller utslitt, og skift den ut.

FAQ

Er BMW 335xi en god bil?

BMW 335xi er en fremragende bil hvis du er ute etter en luksuriøs, avansert bil med høy ytelse. På den annen side er den ikke ideell for deg som er på jakt etter en billig, lite vedlikeholdskrevende og drivstoffeffektiv bil.

Hvilken BMW 335i-modell bør du holde deg unna?

BMW 335i har vært i produksjon siden 2006. Som et resultat har det vært flere årsmodeller, der noen har prestert bedre enn andre. Mens 2010, 2015 og 2016 BMW 335i er noen av de mest pålitelige modellårene, bør modellårene 2007, 2008 og 2013 unngås. Dette er fordi de kommer med mange problemer.

Er det dyrt å vedlikeholde BMW 335xi?

Selvfølgelig er det det! Å vedlikeholde en BMW er langt dyrere enn de fleste av konkurrentene i luksusklassen. BMW 335xi vil koste rundt $ 820 å vedlikeholde årlig. Men hvis det er en større service, kan det koste mellom $ 1000 og $ 3000, noe som er langt over bransjens gjennomsnitt for luksusbiler.

  Vanlige Ford 2.0 EcoBoost problemer

Hvor lenge varer BMW 335xi?

BMW 335xi er en holdbar og pålitelig bil. Siden det er en bil med høy ytelse, varer den imidlertid ikke så lenge som basismodellene. Alt i alt bør den holde mellom 150 000 og 250 000 km ved riktig vedlikehold og stell. I tillegg bør man opprettholde gode kjørevaner for å sikre lang levetid.

Er det en god idé å kjøpe en brukt BMW 335xi?

Ja, det er alltid en god idé å kjøpe en ny eller brukt BMW 335xi. Dette er fordi bilen har flere førsteklasses funksjoner og yter godt. Likevel bør interesserte kjøpere også være klare til å håndtere de kostbare reparasjonene og vedlikeholdet som bilen kommer med.

Konklusjon

BMW 335xi er en av de beste luksusbilene på markedet. Denne bilen er også vakkert designet og har gode kjøreegenskaper. Som nevnt ovenfor har denne bilen flere problemer som kan unngås med riktig vedlikehold og gode kjørevaner. Generelt er det en utmerket bil, og den er svært praktisk.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter