Hvor mange seter har BMW iX3?

BMW ix3 er en av de nyeste tilleggene til den stadig voksende BMW full elektrisk linje. Denne SUV har lignende funksjoner som BMW X3, men i motsetning til sistnevnte, kjører den på batterier og ikke gass. Men hvor mange seter har BMW ix3? 

BMW ix3 leveres med 5 seter. På toppen av det har den god lasteplass som gjør den veldig praktisk. Imidlertid, hvis du er en off-roader, er dette ikke SUV for deg, da det er ganske lavere. Totalt sett har BMW ix3 toppfunksjoner som du kan ønske deg i en luksuriøs helelektrisk SUV. 

Hva gjør BMW ix3 til en enestående bil?

Elbiler er fremtiden. Likevel, selv om BMW ix3 er en helelektrisk bil, kommer den med flere funksjoner som gjør at den skiller seg ut fra konkurrentene. Her er noen av funksjonene som gjør at BMW ix3 skiller seg ut fra resten: 

Panorama glass takluke

Panorama glass takluke gjør BMW ix3 ser enda mer spektakulære. Bortsett fra å tillate i naturlig lys, tillater takluken også i frisk luft. Dessuten er det sømløst å betjene glass takluken når den åpnes eller lukkes automatisk med et trykk på en knapp eller en kjøretøytast. 

Sportsseter

Til tross for at interiøret i BMW ix3 er luksuriøst, er det sportssetene som får det til å se utenomjordisk ut. Setene er laget av Vernasca lær møbeltrekk, som kommer som standard. Dessuten har bilen Aluminium Rhombicle mørke innvendige trimstrimler som gir et snev av luksus.  

Utmerket cockpit

Som vanlig kommer BMW ix3 med en brukervennlig cockpit som sikrer at sjåføren har en ultimate kjøreopplevelse. Den mest fremragende funksjonen i cockpiten er den 12,3-tommers heldigitale instrumentskjermen med en 12,3-tommers berøringskompatibel kontrollskjerm. 

  Den beste BMW-modellen for pengene

BMW intelligent personlig assistent 

En annen funksjon som skiller seg ut i BMW ix3 full-elektrisk SUV er BMWs intelligente personlige assistent. Denne funksjonen gjør kjøring av ix3 til å være morsom, morsom og sømløs. Dette er fordi denne funksjonen gir stemmegjenkjenning og kontroll, og samhandler med både passasjeren og sjåføren. Den har også stemmekommandoer. 

Ladeledning og ett års BMW-ladekort

BMW ix3 leveres også med et fleksibelt ladesystem sammen med ladesett som består av kabler og ladere. Som et resultat kan du lade bilen din hvor som helst, det være seg på kontoret, hjemme eller på farten. Dessuten tilbyr ladesystemet en eksepsjonell ladekapasitet, da det har en hurtigladingsutgang på 150 kW. 

Digital nøkkel 

En unik, men utmerket teknologi som BMW ix3 kommer med er den digitale nøkkelen. Denne nøkkelen lar brukerne låse eller låse opp bilen uten nøkkel. Takket være den digitale nøkkelen, som kommer i form av en app på iPhone og bruker NFC-teknologi for å tillate låsing og opplåsing av bilen. Alt brukeren trenger å gjøre er å holde telefonen nær dørhåndtaket. 

Utmerket batteripakke

En av utfordringene med å eie en elbil er å ha et begrenset utvalg. Det er imidlertid ikke tilfelle med BMW ix3, da den kommer med en 80 kW batteripakke. Dette kraftige batteriet driver bilen opp til 450 km. På toppen av det leverer den opptil 282 hestekrefter og 295 lb-ft dreiemoment. 

Aerodynamikk hjul 

BMW ix3 leveres med 19-tommers aerodynamikk hjul. Hjulene er laget av aluminiumsmaterialer av høy kvalitet, noe som gjør dem lettere. I tillegg gir disse hjulene ix3 et sporty utseende. Du kan til og med oppgradere til 20-tommers hjul hvis du vil at bilen din skal se sportier ut. 

  Vil Mercedes hjul passe en BMW?

FAQ

Hvordan gjør BMW intelligent personlig assistanse BMW ix3 spesiell? 

BMW intelligent personlig assistanse funksjonen kommer med stemmegjenkjenning og kontroll, samhandler med både foran passasjer og sjåfør. I tillegg er den utstyrt med talekommandoer, noe som bidrar til å utføre forskjellige funksjoner som AC-forskrifter og parkering. Som et resultat gir det ekstra komfort. 

Er BMW ix3 helelektrisk?

Ja, BMW ix3 er en helelektrisk SUV. Den blir med BMW ix og i4 som den eneste helelektriske BMWs. Dette betyr at disse bilene er helt avhengige av batteriet for å kjøre og betjene bilen. BMW ix3 er utstyrt med en 80 kWh batteripakke som gir den maksimalt 450 kilometer på full lading. 

Er BMW ix3 en 7-seters?

Nei, det er det ikke. BMW ix3 kan være en SUV, men det betyr ikke at den kan sitte opptil syv passasjerer. Imidlertid kan denne bilen komfortabelt innkvartere opptil 5 passasjerer. Dessuten har den mye bagasjerom som gjør at det er en praktisk bil. 

Er BMW ix3 større enn BMW X3? 

Nei, BMW ix3 og BMW x3 er av samme størrelse. Dette er fordi BMW ix3 er bare en annen BMW x3 som er drevet med et batteri, i stedet for gass eller gass / elektrisk. Derfor har ix3 og x3 de samme målene og deler også de samme funksjonene. 

  Er BMW E46 pålitelig?

Hvilken bil er større – BMW ix3 eller ix? 

Når du søker etter en helelektrisk BMW SUV, vil du sannsynligvis komme over enten BMW ix eller ix3. Begge disse SUVene er helelektriske, men BMW ix er litt større enn BMW ix3. BMW ix har en wheelbase på 3000mm, en lengde på 4953mm, en bredde på 1967mm, og en høyde på 1695mm.

På den annen side har BMW ix3 en akselavstand på 2864 mm, en lengde på 4734 mm, en bredde på 1891 mm og en høyde på 1668 mm. Når du sammenligner disse to BMW I SUVer, ix er litt større og lengre enn ix3. 

Sammendrag 

BMW ix3 er en perfekt familiebil som den kommer med totalt 5 seter. Å være en full-elektrisk SUV, er denne bilen også miljøvennlig og sparer drivstoffkostnader. I likhet med BMW X3 er ix3 romslig, luksuriøs og fungerer på et høyt nivå. Det er en av de beste fullelektriske SUV-ene på markedet. 

Bortsett fra å tilby 5 seter, gir denne elektriske SUV-en også god lasteplass, noe som gjør den veldig praktisk. Sammenlignet med konkurrentene som Jaguar I-pace, Audi e-Tron og Mercedes EQC, er denne SUV-en mye billigere, men med lignende funksjoner. 

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter