Vanlige problemer med BMW X1

BMW X1 Problemer

Å kjøpe en bruktbil er veldig utfordrende, da du ikke vet hva du kan forvente. Det er enda mer utfordrende hvis du kjøper biler med høyt vedlikehold som BMW. Så før du investerer i en brukt bil, finn ut historien og utfør en alvorlig inspeksjon. Bortsett fra, hva er noen av de vanlige problemene med BMW X1?

BMW X1 er en slank, kompakt, praktisk, luksuriøs og høy ytelse bil. Men som de fleste BMWs har denne bilen også noen vanlige problemer som interesserte kjøpere bør vite om. Noen av disse problemene er for tidlig slitasje på bremseklossen, problemer med dørhåndtaket, oljelekkasje, problemer med timingkjeden og mye mer.

Hva er de vanlige problemene med BMW X1?

Oljelekkasje

En oljelekkasje er et vanlig problem på alle BMWs, inkludert BMW X1. Hovedårsaken til oljelekkasjen på BMW X1 er en utslitt ventildekselpakning. På BMWs skal ventildekselpakningen byttes ut etter 60 000 miles.

For tidlig slitasje på bremseklosser

BMW anbefaler å bytte bakre bremseklosser hver 30.000 miles. Vær oppmerksom på at de bakre bremseklossene på BMW X1 er mykere enn bremseklossene foran, og det er derfor de slites ut raskere. Så dette er noe du alltid bør passe på.

Problemer med tidskjeden

Dette problemet er vanlig på 2012 BMW X1. Noen av tingene som påvirker ytelsen til timingkjeden er feil olje og en dårlig strammer. Likevel anbefaler BMW å endre tidskjeden etter 90.000 miles.

Feil ved skiftknott som forårsaker en overføringsfeil

Skiftknappen er en av de mest oversett delene av bilen. Likevel, hvis giret endres kraftig, kan det forårsake skade på foringen i bunnen, noe som kan føre til slakkhet i girskiftet. Dessuten kan dette føre til en defekt spole på skiftpinnen som kan forårsake overføringsfeil.

  Mercedes vs BMW pålitelighet, som er mer pålitelig?

Problemer med suspensjon

Et annet vanlig problem med BMW X1 er suspensjon problemer. Dette kan skyldes en rekke ting, og de inkluderer feil i nedre armkontroll foran, dårlig støtstopp foran, feil på toppmontering foran og fall i høyden foran.

Problemer med lavere kontrollarmforinger

Siden de nedre kontroll arm foringer er koblet til suspensjon, er det lettere å se hvorfor det er et vanlig problem på BMW X1. Men i de fleste tilfeller anbefaler BMW å endre denne delen etter 90.000 miles. Likevel kan de som kjører på dårlige veier måtte endre delen mye raskere.

Overdreven vindstøy fra bakdørsvinduet

Dette er et annet vanlig problem på nesten alle BMWs. Så X1 er ikke et unntak. Hovedårsaken bak dette er på grunn av at døren eller vindustetningene slites ut raskere. Så du bør erstatte dem oftere.

Lukter A/C om sommeren

Dessverre er dette et vanlig problem på alle BMWs. Det er et resultat av dårlig design; Derfor tørker ikke vann eller fuktighet som kommer inn i bilens HVAC-system helt. Så om sommeren eller i varme temperaturregioner som California, vil A / C være stinkende når den er slått på.

Problemer med dørhåndtak

De fleste BMWs har problemer med dørhåndtaket. Etter hvert som bilen blir eldre, begynner dørlåssystemet vanligvis å utvikle problemer og kan til og med mislykkes i å fungere. Noen av hovedårsakene er et defekt dørlåssystem, defekt dørlåsaktuator, dårlige ledninger eller blåste sikringer.

Trangt passasjersete foran

BMW X1 kan være praktisk, men det er ikke veldig romslig. Som et resultat kan høye mennesker synes det er ubehagelig å sitte i setene på første rad. Dette er fordi stedet er trangt og ikke behagelig nok.

  Vanlige problemer med Citroën ë-Dispatch

FAQ

Hvilken bil er mer drivstoffeffektiv – BMW X1 eller Mercedes-Benz GLA?

BMW X1 og Mercedes-Benz GLA er biler av samme klasse. Dessuten har de lignende ytelse og er luksuriøse med høyteknologiske funksjoner. Likevel, når det gjelder drivstofforbruk, Mercedes-Benz GLA er mer drivstoff-effektiv enn BMW X1. Dette er fordi den har en bedre EPA-vurdering.

Mercedes-Benz GLA kommer med en EPA-vurdering på 24 mpg i byen, 34 mpg på motorveien, og en kombinert 28 mpg. På den annen side kommer BMW X1 med en EPA-vurdering på 23 mpg i byen, 31 mpg på motorveien og en kombinert 26 mpg.

Hva er den høye kjørelengden for BMW 1X?

Hvis du har tenkt å kjøpe en brukt BMW X1, antall kjørelengder dekket er svært avgjørende. Dette er fordi du kan fortelle om bilen vil ha mange problemer å håndtere eller ikke. En BMW X1 med over 150 000 miles anses å ha høy kjørelengde. På dette stadiet kan bilen begynne å utvikle virkelig alvorlige problemer.

Hvilken bil er billigere å vedlikeholde – BMW X1 eller Volvo XC40?

Begge bilene er billigere å vedlikeholde sammenlignet med sine kolleger, men Volvo XC40 er mye billigere å vedlikeholde enn BMW X1. Dette er fordi Volvo XC40 er mer pålitelig enn BMW X1 og reservedelene er også billigere. Videre er servicekostnadene for Volvo XC40 også billigere enn BMW X1.

  Problemer med Kia 2.0 turbomotor

Hvor fort går BMW X1?

BMW X1 kan være en fin familiebil med lavere vedlikeholdskostnader, men denne bilen er ikke veldig rask. Den har en toppfart på opptil 144 mph og kan akselerere fra 0 til 60 på bare 6,3 sekunder. Vær oppmerksom på at BMW X1 xDrive28i er raskere enn sDrive28i. Sistnevnte kan akselerere fra 0 til 60 på 6,6 sekunder, noe som er ganske tregere.

Etter hvor mange miles begynner BMW X1 å utvikle problemer?

BMW X1 er en pålitelig og holdbar bil som vil vare over 250,000 miles. Imidlertid, som de fleste BMWs, begynner denne bilen å utvikle alvorlige problemer mellom 80,000 og 100,000 miles. Likevel, hvis du vedlikeholder bilen din riktig og overholder planlagt servicevedlikehold, kan det hende du ikke opplever de fleste av disse problemene.

Avsluttende tanker

BMW X1 er en subcompact og luksuriøs SUV med eksepsjonelle funksjoner og ytelse, men det har også noen vanlige problemer som interesserte kjøpere bør vite om. Noen av disse inkluderer for tidlig slitasje på bremseklossen, fjæringsproblemer, oljelekkasje, problemer med tidskjeden, problemer med dørhåndtaket, feil på skiftknappen og mye mer.

Det gode er at de fleste av disse problemene kan håndteres av BMW-servicesenteret eller sertifiserte BMW-teknikere. Likevel, med riktig omsorg og vedlikehold, kan de fleste av disse problemene unngås.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter