Vanlige problemer med BMW X3

BMW X3 problemer & feil

BMW er kjent for å lage biler som tilbyr den ultimate kjøreopplevelsen. BMW X3 er ikke et unntak, men det har også flere problemer som brukerne bør vite om. Hva er de vanlige problemene med BMW X3?

BMW X3 har en håndfull problemer som interesserte kjøpere eller brukere bør vite om. Vær oppmerksom på at de fleste av disse problemene varierer fra modellår til modellår, mens andre er ensartede på tvers av modellene. Noen av disse problemene er oljelekkasje, overoppheting av motoren, motorboding, takluke og mye mer.

Hva er de vanlige problemene med BMW X3?

Oljelekkasje

Oljelekkasje er et vanlig problem i nesten alle BMW-modeller. Dette skyldes vanligvis en utslitt ventildekselpakning eller sprekker i ventildekselet. Etter å ha kjørt X3 en stund, kan ventildekselpakningen slites ut og begynne å lekke olje. Besøk en mekaniker for å endre ventildekselpakningen.

Overopphetingsmotor

Et annet vanlig problem som BMW X3-brukere opplever er overoppheting av motoren. Motoren overopphetes fordi det er en kjølevæskelekkasje. Hvis kjølevæskesystemet er skadet eller kompromittert, vil det ikke avkjøle motoren etter behov, noe som resulterer i overoppheting av motoren. Sjekk om det er en kjølevæske eller en dårlig termostat.

Soltak rattle og lekkasje

Spørsmålet om takluke og lekkasje er vanlig bare i første generasjon BMW E83 X3. Det som skjer er at når sjåføren åpner eller sprekker takluken, vil forskjellige trimstykker rasle og banke rundt; dermed skape litt støy. Likevel kan dette problemet løses enkelt. 

Vindusrattle og ødelagte regulatorer

Et vindu rattle og ødelagte regulatorer er også vanlig på BMW X3. Dette skjer vanligvis når det er en mislykket vindusregulator. Vær oppmerksom på at vinduet kanskje ikke lukkes eller åpnes, noe som kan være en plage. Reparasjonen er enkel, men det kan være kostbart på grunn av kostnadene for deler og reparasjonsservice.

  Best brukt BMW hatchback

Feil i veiledning for tidskjede

Selv om BMW er en luksusbil, består den av mange plastdeler, og tidskjedeguiden er en av dem. Siden denne delen er laget av billig plast, varer den ikke veldig lenge. Derfor, hvis plast tidskjedeføreren bryter på BMW X3, påvirker det motorens timing. Alt du trenger å gjøre er å erstatte guiden og korrigere timingen.

Tung styring

Dette problemet er vanlig på BMW X3-modeller med variabel sportsstyring. Personer med denne funksjonen kan legge merke til at styringen har blitt tung og plagsom å kontrollere. Dette er et tegn på at den variable sportsstyringen har mislyktes. Den eneste løsningen er å erstatte den med en ny.

Tap av bremsekraft

Bremsevakuumpumpen på BMW X3 krever mye smøring. Så hvis du ikke klarer å smøre det regelmessig eller som anbefalt, vil det begynne å miste strømgrep. Dette vil koste deg mer penger, da du må bytte ut den skadede vakuumpumpen.

Bil som kjører til siden

Noen BMW X3-brukere har rapportert at bilen deres trekker til den ene siden. Dette skyldes vanligvis feiljustert sporing. For å rette opp dette problemet, må du ta bilen din til BMW-servicesenteret og få sporingen justert.

Motor stalling

BMW X3 laget mellom august 2016 og januar 2018 har motor stalling problemer. Motoren stopper fordi drivstofftanken har et problem som forårsaker begrenset tilførsel av drivstoff til bilens motor, noe som gjør at den stopper. Ta bilen til et BMW-servicesenter og få drivstoffsystemet inspisert. 

  BMW E60 overføring problemer

Turbo problemer

Hvis du merker at bilen din produserer en graunching støy eller det er røyk som kommer fra eksos når olje drypper på den, så er dette en indikasjon på en dårlig turbo. Det skjer når turboforseglingen har blåst. Dette er også et vanlig problem på BMW X3s. Endre problemet ved å erstatte den blåste turboforseglingen.

FAQ

Hva er høy kjørelengde for BMW X3?

Den beste måten å vurdere en brukt bil av høy kvalitet før du betaler for den, er å vite hvor mange kilometer den har satt på. BMW X3 kan være en pålitelig bil, men hvis eieren var hensynsløs eller hadde noen dårlige kjørevaner, vil bilen ha en tendens til å ha mange problemer. Uansett, 100,000 miles regnes som høy kjørelengde for BMW X3 som de fleste problemer starter herfra.

Hvilken modellår BMW X3 er den mest pålitelige?

Mange pålitelighet vurdering byråer sier at 2017 BMW X3 er den mest pålitelige. For eksempel har Consumer Reports gitt BMW X3 en 4-stjerners vurdering av 5 stjerner. Dette er et tegn på at dette er en pålitelig bil med færre problemer. Likevel er det noen få problemer som eieren bør være opptatt av.

Er BMW X3 dyrt å vedlikeholde?

Ja, det er dyrt å vedlikeholde BMW X3. I gjennomsnitt kan det hende du må dele med over $ 900 for å vedlikeholde bilen din årlig. Dessuten har BMW X3 mange problemer som øker kostnadene ved reparasjon og vedlikehold. Og siden BMW-deler er svært kostbare, vil den totale kostnaden for vedlikehold også gå opp.

  Fiat Panda 1.2 69 CV problemer

Hvilken bil har flere problemer – BMW X3 eller X5?

BMW X5 kan være en større, luksuriøs, komfortabel og mer avansert bil enn BMW X3, men X3 er fortsatt mer pålitelig enn sin større søsken. Mens BMW X3 er den mest pålitelige BMW SUV, BMW X5 er den minst pålitelige BMW SUV i oppstillingen. Den registrerer også flere problemer enn X3.

Hvilken modellår BMW X3 bør jeg unngå?

BMW X3 kan være en eksepsjonell kompakt SUV, men hvis det er ett modellår som du bør unngå er 2013 BMW X3. Ifølge NHTSA har denne bilen hatt over 300 klager, noe som er eksponentielt høyt. De fleste problemene som denne modellen står overfor, er også svært kostbare å vedlikeholde.

Et av de voldsomme problemene som 2013 BMW X3 kommer med er timing kjede guide feil. Likevel har den også flere problemer som du bør finne ut.

Konklusjon

Nå som du vet noen av de vanlige problemene som BMW X3-brukere står overfor, er det lettere å vite hva du kan forvente eller hvordan du tar vare på denne kompakte SUV-en. Noen av problemene som BMW X3 brukere står overfor er oljelekkasje, motor stalling, motoren overoppheting, turbo problemer, tap av bremsekraft, og mye mer.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter