Vanlige problemer med Peugeot 1007

Peugeot 1007

Peugeot 1007 er en liten tredørs sær Peugeot bybil som først ble introdusert for modellåret 2004, og den gikk frem til 2009 da Peugeot avviklet den for godt. Den 1007 er nå akkurat den type bil folk flest forestille seg når du tenker på daglige drivere som er en delly hvorfor 1007 aldri virkelig lyktes så langt som direkte salg er bekymret.

Uansett er 1007 nå en ganske rimelig bruktbil som tilbyr ganske mye plass og unikhet, noe som er vanskelig å finne i dagens bilindustri. I denne artikkelen skal vi gå i dybden på alle de vanlige problemene med Peugeot 1007, fortelle deg hva du skal se etter, og hvordan det påvirker bilens generelle pålitelighet.

Fra og med motoren har 1007 ganske mange problemer i denne avdelingen, for eksempel problemer med oljeforbruk, sviktende katalysatorer og MAF-problemer. Andre problemer inkluderer problemer med overoppheting av girkassen, problemer med bilens elektriske og problemer med bilens fjæringssystem.

Nå er det på tide å gå litt mer i dybden om alle disse individuelt og fortelle deg hvor seriøse de er med hensyn til bilens generelle pålitelighet.

Motorproblemer

Motoren på 1007 ser ut til å oppleve ganske mange problemer, de vanligste er problemer med overdreven oljeforbruk som kan føre til alvorlig motorskade hvis den ikke håndteres i tide. Sviktende katalysatorer kan forårsake betydelige fall i kraft, akselerasjon og generell følelse av hastighet, noe som ikke er det mest merkbare fra 1007s lille motor.

Masse-luftstrømssensoren er også potensielt et sårt punkt, og det er grunnen til at mange mennesker bytter ut disse, selv noen få ganger under eierskap. Alt i alt trenger motoren i 1007 riktig og rettidig vedlikehold for å være pålitelig. Hvis du ikke klarer å ta godt vare på motoren, kommer den til å svikte deg stort.

  Fiat Panda 1.2 69 CV problemer

Overoppheting av girkassen

Mange eiere av 1007 rapporterte lignende problemer der bilen grøsser og nekter å koble til fremovergir.  Den 2-tronics girkassen som brukes med 1007 er utsatt for overopphetingsproblemer med mange andre Peugeot-modeller også.  Det sies at en midlertidig løsning er å la bilen kjøle seg ned i omtrent 15-20 minutter, spesielt i varme sommermåneder.

Mens du kjører bilen, er det en god idé å plassere den i nøytral når du kan for å minimere sjansene for at dette skjer i det hele tatt. Noen sier  at girkassen ECU må flyttes i nærheten av radiatoren for at den bedre skal tåle høye temperaturer som kan hjelpe til med at den ikke overopphetes så ofte.

Elektriske problemer

Mange potensielle problemer problemer med 1007. Disse inkluderer problemer med radioen,  dørlåsene, sentralkonsollen som ikke vil starte, problemer med hornet, vinduene, indikatorene, parkeringssensorene og potensielt til og med målerklyngen.  Disse kan skyldes et stort antall problemer, men defekte moduler og sensorer er vanligvis årsaken.

Dette har også en tendens til å skje på høyere kjørelengde 1007 modeller mye mer som er fornuftig som jo eldre bilen jo mer slitt electrics er. Å fikse disse er ofte utfordrende, da det er vanskelig å alltid finne den rette skyldige. Derfor er det beste du kan gjøre å ta bilen med til en Peugeot-forhandler der de har alt riktig utstyr for å finne problemene.

  Vanlige problemer med Renault Kangoo

Suspensjon Problemer

Den siste gruppen av problemer vi skal nevne idag refererer til bilens fjæringssystem som ser ut til å oppleve problemer med frontstøtet og fjærbeinet. Ganske mange eiere rapporterte clunking lyder som kommer fra enten førersiden eller den fremre passasjersiden som vanligvis peker mot problemer med anti-roll drop linker / sving barer.

Det sies at disse kan komme ut av whack på grunn av daglig slitasje, spesielt hvis du ofte går over fartshumper og ujevnt terreng. Det gode er at disse ikke er dyre å erstatte, men det dårlige er at de kan mislykkes flere ganger under bileierskap.

FAQ-seksjon

Bør jeg kjøpe en Peugeot 1007?

Hvis du vil ha en quirky, unik og relativt sjelden familiebil som ikke er for stor eller for dyr, er Peugeot 1007 faktisk et veldig godt valg hvis den vedlikeholdes riktig. Ja, bilen har sin del av problemer, men de fleste av disse skyldes faktisk mangelfullt vedlikehold. Som sådan, hvis du kjøper en som ikke har blitt misbrukt, bør du kunne nyte den i lang tid.

På den annen side vil de fleste bilentusiaster ikke slå et eneste øye for 1007, da det ikke er luksuriøst, dynamisk, spennende eller noe spesielt. Det er en nøytralt utseende, nøytral kjørende bil som ikke trekker på noen heartstrings i det hele tatt. Hvis det er noe du liker, og du bare vil ha et A-til-B transportkjøretøy, er 1007 et godt valg.

  Vanlige problemer med Fiat 500X

Hvorfor avviklet Peugeot 1007?

Grunnen til at Peugeot ga slipp på 1007 er at det faktisk er en av Peugeots største salg mislykkes. Det opprinnelige konseptet 1007 var en populær bil, og interessen for den virkelige avtalen vokste nok til at Peugeot kunne komme i produksjon.  Men da bilen faktisk kom ut, var det knapt noen som kjøpte den, noe som ikke er så overraskende siden den ser «meh».

Noen sier at Peugeot tapte anslagsvis € 14.000 – € 15.000 på hver 1007 solgte som gjør dette til en stor flopp for Peugeot. Derfor er det rimelig å tro at Peugeot vil tenke seg om to ganger før de noen gang ønsker å tilby en lignende bil igjen.

Er Peugeot 1007 billig å eie?

Peugeot 1007 er virkelig en veldig rimelig bil å eie på grunn av sin lille motor, god drivstofføkonomi, billige registreringsavgifter og ganske billig forsikring. Å kjøpe en er utrolig rimelig i disse dager, da avskrivninger har senket 1007-prisen betydelig.

Alt i alt kan vi egentlig ikke si at vi er overrasket, men i virkeligheten er 1007 sjelden i disse dager, og man kan ikke tape penger på en lav kjørelengde hvis den holdes i god stand under eierskap.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter