Vanlige problemer med Mercedes A-klasse?

Mercedes-Benz A-klasse er inngangsnivå Mercedes-modellen. Uansett kommer denne bilen fortsatt med sofistikerte og luksuriøse funksjoner som finnes i de fleste avanserte Mercedes-modeller. Men hva er noen av de vanlige problemene som Mercedes A-klasse står overfor? 

Mercedes A-klasse kommer med ulike funksjoner som interesserte kjøpere bør vite om. Noen av disse problemene inkluderer motorfeil, oljelekkasjer, første girglidning, klumpete støy når du tar til høyre, unnlatelse av å starte, tap av strøm og mye mer. 

Den gode nyheten er at de fleste av disse problemene kan løses enkelt og raskt. For å forhindre at de fleste av dem skjer, bør du observere planlagte vedlikeholdstjenester. På toppen av det, bør du finne ut hvilke Mercedes A-klasse modellår som er utsatt for problemer og hvilke som er mer pålitelige. 

Vanlige problemer med Mercedes A-klasse

Oljelekkasjer

Dette problemet er vanlig i nesten alle Mercedes-modeller. Hvis Mercedes A-klasse sitter på ett sted for lenge, vil du legge merke til oljeoppbygging. Dette er typisk på grunn av en O-ring som ikke ble installert riktig eller en som har sprukket. 

Feil i motoren

Et annet vanlig problem som Mercedes A-klasse sjåfører opplever er motoren misfiring. Hovedårsaken til motorfeil er en feil med spolepakken. Noen ganger kan varsellampen for motorstyring også slå seg på. Alt du trenger å gjøre er å bytte ut spolepakken, og problemet vil bli løst. 

Første girglidning

Til tross for at en A-klasse er en mindre sofistikert bil enn E-klasse eller S-klasse, har den et problem med første girglidning. Det første utstyret kan av og til gli inn i det andre giret. Dette skyldes normalt en skadet akseltrommel. Sørg for å sjekke hvilken akseltrommel som er skadet og bytt den ut med en god en. 

  Hvilken er bedre, Mercedes eller Audi?

Klumpende støy når du tar til høyre 

Dette problemet er vanlig i Mercedes A-klasse modeller bygget før 2015. De fleste modellene med dette problemet gir en klumpete lyd når driveren svinger til høyre. Likevel er det et tegn på at et av lagrene i styrestativet er skadet.  

Tap av kraft

De fleste Mercedes A-klasse modeller laget i år 2015 har dette problemet. Du kan cruise nedover motorveien, bare for at bilen skal miste strømmen. Dette problemet er vanligvis koblet til kamakselfeilen, som er skjøre i dette modellåret. 

Kan ikke starte 

Bortsett fra å miste strøm, har noen Mercedes A-klasse modeller et startproblem. Bilen vil snu, men den vil ikke starte. Dette problemet er knyttet til en defekt startmotor. 

Den defekte motorstyringsenheten 

Dette er et av de store Mercedes A-klasse problemene. Det forårsaket en tilbakekalling, og du må erstatte ECU for at den skal forsvinne. ECU slås vanligvis ikke på, eller den slås på og slås deretter av. 

Stikker boot catch 

Et annet stort problem som finnes i Mercedes A-klasse er boot catch sticking. Problemet skyldes vanligvis problemer med oppstartslåsen. Og løsningen er veldig enkel – bytt ut oppstartslåsen. 

DPF Advarselslys

Hvis du kjører Mercedes A-klasse for korte avstander, kan det hende du ser at DPF Warning Light slås på ofte. Dette er et tegn på at DPF er tilstoppet og ikke fungerer optimalt. For å løse dette problemet, må du rengjøre DPF eller kjøre bilen over lang avstand for å brenne av uønskede partikler. 

FAQ

Hva er de vanlige problemene med en brukt Mercedes A-klasse?

Selv om problemene vi har sett på ovenfor er vanlige på alle Mercedes A-klasse, noen problemer er bare vanlig på brukt Mercedes A-klasse. Så før du kjøper en brukt Mercedes A-klasse, er det viktig å vite problemene du sannsynligvis vil møte. 

  Vanlige problemer med Fiat Freemont

Vanlige problemer på en brukt Mercedes A-klasse inkluderer oljelekkasje, unnlatelse av å distribuere foran passasjer kollisjonspute, tap av strøm eller stasjonen, dual-clutch girkasse feil, kamaksel svikt, fare for brann, og bremse booster svikt. Merk at de fleste av disse problemene er vanlige på brukte Mercedes A-klasse bygget mellom 2013 og 2016. 

Er Mercedes A-klasse dyrt å vedlikeholde?

Som vanlig er Mercedes-Benz blant de dyreste bilene å vedlikeholde. Men siden Mercedes A-klasse kommer med litt billigere deler enn E-klasse eller S-klasse, er det litt billigere å vedlikeholde. Men sammenlignet med vanlige biler som Toyota, er denne modellen fortsatt dyr å vedlikeholde. 

Er Mercedes A-klasse pålitelige biler?

Når det gjelder pålitelighet, er Mercedes som merkevare blant de minst pålitelige bilene på markedet. Noen modeller fungerer imidlertid eksepsjonelt bra når det gjelder pålitelighet enn andre. Selv om tittelen på den mest pålitelige Mercedes-modellen går til E-klasse, er A-klassen ikke langt unna. Denne bilen er mer pålitelig enn C-klasse og CLS-klasse. 

Hvor mange miles varer Mercedes A-klasse? 

Det er ikke noe spesifikt svar på hvor mange miles en Mercedes A-klasse kan dekke. Dette er fordi flere ting spiller en rolle i kjøretøyets levetid. Selv om Mercedes ikke er den mest pålitelige Mercedesen, kan noen modeller gjøre over 200 000 miles med færre problemer, mens andre utvikler problemer så tidlig som 50,000 miles. 

  Vanlige problemer med Audi SQ8

Andre faktorer som vil avgjøre hvor lenge Din Mercedes A-klasse varer er kjørevaner, vedlikehold og modellår. Vær oppmerksom på at noen Mercedes A-klasse modellår har flere problemer enn andre. For eksempel har Mercedes A-klasse produsert mellom 2013 og 2016 flere problemer enn de som ble laget i 2017. 

Hva er noen av de vanligste problemene med Mercedes-Benz biler?

Etter å ha sett på noen av de vanlige problemene som møter Mercedes A-klasse modeller, er det også viktig å finne ut hva de vanlige Mercedes-problemene er. Disse inkluderer rust, utslitt katalysator, luftfjæringsfeil, lavt bremsetrykk, oljelekkasjer og motorfeil. 

Sammendrag 

Hvis du planlegger å kjøpe en ny eller brukt Mercedes A-klasse, er det en fantastisk idé å vite hva du kan forvente av bilen ved å identifisere noen av de vanlige problemene du vil møte underveis. Denne luksuriøse bilen har flere vanlige problemer som oljelekkasjer, første girglidning, manglende start, motorfeil og mye mer. 

Det er viktig å identifisere disse problemene i tide, slik at de ikke ender opp med å forårsake store problemer for deg. Dessuten er det viktig å identifisere hvilke Mercedes A-klasse modellår som har hvilke problemer før du kjøper en. Med denne informasjonen kan du slappe av og vite hva som ligger foran og hvordan du skal håndtere det. 

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter