Vanlige problemer med Peugeot 4007

Peugeot 4007

Peugeot 4007 er en familie crossover/SUV laget av Mitsubishi for Stellantis-familien mellom 2007 og 2012.  Citroen C-Crosser deler stort sett alle sine deler med 4007, noe som gjør disse to stort sett de samme når det gjelder pålitelighet.  Mitsubishi brukte også denne plattformen for 2.  generasjon Mitsubishi Outlander som var i produksjon mellom 2006 og 2012.

I denne artikkelen skal vi liste opp alle de vanlige problemene med Peugeot 4007 og fortelle deg hva du må se etter når du kjøper en brukt. 4007 lider vanligvis av et bredt spekter av elektriske problemer, hvorav noen har ført til flere tilbakekallinger.  Overføringen er kjent for å skli, spesielt under ugunstige forhold og under sleping.

DPF (dieselpartikkelfilter) væske som brukes til å regen DPF kan lekke mens motoren er kjent for å oppleve sin egen rettferdige andel av problemer.  Til slutt er drivstoffpumpen utsatt for å mislykkesure og har også vært en del av noen få forskjellige tilbakekallinger gjennom årene.

Alt i alt er Peugeot 4008 en anstendig pålitelig bil som skal kunne vare lenge hvis du tar vare på den. Hvis du kommer over et eksempel med usammenhengende service- og vedlikeholdsposter, er det best å la det være, da noen av disse problemene kan være veldig dyre å fikse.

Elektriske problemer

Vi vil starte denne listen ved å gå over noen få bemerkelsesverdige elektriske problemer med Peugeot 4007.  4008 har blitt tilbakekalt noen ganger i løpet av levetiden på grunn av elektriske feil, men de aller fleste elektriske problemer kom etter at bilen fylte 10 år.  De vanligste elektriske problemene inkluderer problemer med tilbehøret (radio, nav, målerproblemer, belysningsproblemer) som har en tendens til å mislykkes.

  Hyundai 1.6 Turbo Motor Problemer

Problemer med vindusviskerne og at dørlåsene svikter er også vanlige og kan repareres ved å bytte ut aktuatorene/motorene. Hvis frontlyktene svikter, kommer du til å bli møtt med en farlig situasjon, så sørg for å være nøye med frontlysledningene som  korroderer, da dette vanligvis fører til at de mislykkes.

Overføring Problemer

Overføringsproblemer er også ganske vanlige med Peugeot 4007, men de vanligste inkluderer glidning og overføringen er veldig treg å engasjere. Det sies at førstnevnte finner sted på grunn av økt stress overføringen har en tendens til å lide under belastning. Dette betyr at sleping og oppoverbakke er mer sannsynlig å føre til glidning.

Den førstnevnte er vanligvis ned til enten forurenset overføringsvæske eller til og med metallskår i overføringen forårsaket av feil smøring. Siden dette problemet hovedsakelig skyldes manglende vedlikehold, må det tas tak i når du er i markedet for en brukt Peugeot 4007.

DPF Problemer

De fleste Peugeot 4007-modeller der ute bruker diesel HDI-motorer som er kjent for å forårsake en rekke problemer i DPF-avdelingen. DPF (dieselpartikkelfilter) er et ganske komplisert system designet for å brenne av skadelige eksospartikler i huset for at de ikke skal nå atmosfæren. Dette fører til færre CO2-utslipp, men det har en tendens til å forårsake en rekke problemer.

Noen få eiere klaget over at Peugeot 4007 opplevde haltende modus forårsaket av DPF-problemer / lekkasjer. Disse fører vanligvis til at DPF ikke regenererer raskt nok og dermed tetter hele systemet. I sjeldne tilfeller kan dette til og med føre til brann, så sørg for å rengjøre / regenerere DPF-filteret når det er nødvendig og se etter tegn på lekkasje.

  Fiat Tipo 1.4 95 CV problemer

Motorproblemer

De to mest problematiske Peugeot 4007-motorene er 2.0L diesel og 2.2L diesel, som begge kan oppleve EGR-problemer, dual mass fly-wheel  problemer, og problemer med turbocharger.  EGR-problemer skyldes  mangel på riktig vedlikehold og rengjøring og fører vanligvis til at bilen avgir mye røyk fra eksosen, forverrer drivstofføkonomien og gjør bilen treg.

Dobbeltmassesvinghjulet har til oppgave å kontrollerevridningsmotorvibrasjoner for ikke å legge for mye belastning på drivlinjen.  Hvis svinghjulet svikter, kan drivlinjen bli skadet eller skjøvet ut av sted.  Turboladeren kan svikte på eldre modeller, men disse er også for det meste forårsaket av ren uaktsomhet.

Drivstoffpumpe feil

Til slutt bør vi snakke om merkelige drivstoffpumperelaterte problemer som nesten alltid fører til behov for en ny drivstoffpumpe. Problemet her er at bilen ikke får alt drivstoffet den trenger, og vi påvirker bilens ytelse.

Noen ganger drivstoffpumpen kan mislykkes i å engasjere i det hele tatt, eller det kan koble fra mens bilen kjører. Dette vil føre til at bilen stopper som potensielt kan være farlig. 4007 var også en del av  en bemerkelsesverdig tilbakekalling knyttet til drivstoffrør som kan spille en rolle i å ødelegge pumpen.

FAQ-seksjon

Er Peugeot 4007 en god bil?

Peugeot 4007 er en av svært få europeisk-laget SUV / familie crossovers som kan passe opptil syv personer uten å bruke en tilsvarende $ 50.000 som gjorde det ganske populært i detøyeblikket jeg ikke kom ut.

  Problemer med girkassen i Fiat Panda

Utstyrt med dieselmotorer, håper 4007 å tilby pålitelighet, effektivitet, rimelig pris og komfort alt i en pakke.  Alt i alt er det en god brukt SUV, men bare hvis den ble vedlikeholdt riktig.

Er Peugeot 4007 AWD?

4007 kommer med AWD som gjør det til  en skikkelig SUV som også kan takle litt terreng. Dette skyldes sannsynligvis at den er laget av Mitsubishi, et merke med ikonisk dyktighet i rallyverdenen. Ikke bare at 4007 kommer med AWD  , men den kommer også med to spesifikke AWD-moduser som er designet spesielt for å takle terrengkjøring og snø.

Kan Peugeot 4007 brukes til  tauing?

Ja, Peugeot 4007 er anstendig kapabel når det gjelder tauing, da maksimal slepekapasitet er vurdert til 2000 kg / 4,410 kg. Uansett bør du bruke tilhengerbremser hvis du sleper noe over 750 kg / 1,600 kg, da bremsene på 4007 ikke er designet for å tåle noe mer enn det.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter