Vanlige problemer med Porsche 718 Cayman T

Porsche 718 Cayman T problemer & feil

Porsche 718 Cayman T er en mer førerfokusert versjon av den vanlige 718 Cayman. Selv om drivverket forblir det samme, er T lavere til bakken, har mer fokuserte komponenter, og det får også visse funksjoner som bare er tilgjengelige med 6-sylindrede 718 Cayman-modeller. Dette betyr at 718 Cayman T er inngangsnivå 718 for purister.

Porsche gjør også dette med sin 911 utvalg med stort sett samme idé. T-modellen er litt lavere, lettere, får spesielle alternativer, og er mer skreddersydd for de som elsker Porsche-merket som helhet. Alt dette betyr at disse T-modellene ikke skal være så mye forskjellige fra modellene de er basert på, og det virker som om det er tilfelle her.

Cayman T lider av motorrelaterte problemer, overføringsproblemer, A / C-systemproblemer, kollisjonsputeproblemer og problemer med drivstoffsystemet. Det er verdt å nevne at eldre 718 modeller er betydelig verre og er mer utsatt for disse og mange andre problemer.

Alt i alt er 718 Cayman T en anstendig pålitelig bil som det er tilfelle med den vanlige 718 Cayman. Det kan være litt dyrere enn mange andre biler i dette segmentet, men de fleste er villige til å betale for det fordi Cayman er en utrolig morsom bil å kjøre.

Porsche 718 Cayman T – Motorproblemer

718 Cayman T bruker den flate 4-sylindrede motoren på startnivå med 300hp, noe som ikke akkurat er noe de fleste Porsche-entusiaster ønsker. Den flate 6-sylindrede som finnes i avanserte modeller, er de som får all ros av en grunn. Når det gjelder pålitelighet, kan disse 4-sylindrede Boxster-motorene  noen ganger ha problemer med tennpluggene og tennspolene.

  Problemer med automatgirkassen i Fiat 500x

Oljelekkasjer er sjeldne, men noen eiere antyder at de kan oppstå på enda lavere kjørelengdebiler. Disse kan ledsages av motorfeil, grov tomgang, og bilen stopper til og med. Alt i alt er disse motorproblemene ikke vanlige nok, spesielt på nyere 718-modeller.

Porsche 718 Cayman T – Overføringsproblemer

718 Cayman T lider også noen ganger av overføringsrelaterte issues. 718 Cayman T er tilgjengelig med enten en manuell eller en PDK dual-clutch girkasse, og begge disse kan noen ganger forårsake problemer. Problemer med manuelle girkasser er vanligvis ned til ufaglært kjøring, så sørg for å være oppmerksom på hvordan du kjører bilen.

På den annen side er 718 Cayman T-modeller med en automatisk PDK-girkasse med dobbel clutch kjent for å være nervøse ved lavere hastigheter.  Noen få eiere rapporterte til og med PDK helt mislykkes og ikke villig til å la deg engasjere D eller reversere utstyr.  Problemer som disse er ikke så vanlige med nyere 718-modeller, inkludert 718 T.

Porsche 718 Cayman T – A/C problemer

A / C-systemet kan ofte være et problem i mange Porsche-modeller, men det virker som om 718-serien lider mest av A / C-relaterte problemer. For det første er A / C-kondensatoren kjent for å noen ganger mislykkes og bli ekstremt rotete og støyende.  Dette kan bety at klimaanlegget ikke kan kjøle seg ordentlig ned eller varme opp interiøret i 718.

Til slutt kan kondensatorlinjene også slites ut for tidlig og gjøre hele klimaanlegget ubrukelig. Uansett, hvis du er interessert i å kjøpe en 718 Cayman, må du alltid inspisere klimaanlegget for tegn påproblemer, da disse kan koste ganske mye penger å fikse.

  Vanlige problemer med Kia Sportage

Porsche 718 Cayman T – Kollisjonspute problemer

Airbag problemer er noe mange bilprodusenter sliter med å få rett som det rett og slett ikke errom for feil når det gjelder kollisjonsputer. 718-lagoppstillingen ble tilbakekalt av Porsche to ganger på grunn av kollisjonsputerelaterte problemer. Den første tilbakekallingen fant sted tilbake i 2016, og den andre tilbakekallingen skjedde tilbake i 2018.

718 Cayman-modeller laget etter these to tilbakekallinger ser ut til å ha fullt fungerende kollisjonsputer som ikke viser tegn på problemer. Det er viktig å sjekke if 718 Cayman T du ser på har fått disse problemene løst.

Porsche 718 Cayman T – Problemer med drivstoffsystemet

Vi har allerede nevnt at 718 Cayman var en del av to forskjellige tilbakekallinger relatert til kollisjonsputeproblemer, men mange 718 modeller laget mellom 2019 og 2020 var også en del av en tilbakekalling på grunn av problemer med drivstoffledningene.

Disse problemene er enda mer alvorlige enn de som er nevnt i forrige avsnitt, da disse lett kan resultere i en motorbrann som kan total bilen umiddelbart. Som sådan, sørg for å sjekke om bilen du ser på var involvert i denne tilbakekallingen.

Delen Vanlige spørsmål

Er Porsche 718 Cayman T bedre enn den vanlige Cayman?

Porsche 718 Cayman T er bare en litt mer driverfokusert versjon av den vanlige Cayman. Dette betyr at T-modellen er laget for de som ikke vil ha inngangsnivå 718, men vil ha noe med litt mer substans. T tilbyr samme effekt som den vanlige 718, men den kjører annerledes.

  Volvo XC40 T3 Motorproblemer

Hvis du er noen som verdsetter Porsche som et merke og du anser deg selv for å være en Porsche-entusiast, vil du sannsynligvis sette pris på 718 Cayman T. Hvis du ikke er en Porsche nutcase, er det bedre å ta den vanlige 718 Cayman.

Hvor mye koster Porsche 718 Cayman T?

Porsche 718 Cayman T starter på litt under $ 67,000 SOM er omtrent $ 6,000 mer enn den vanlige 718 Cayman. Vi har allerede nevnt at disse to er nesten identiske, og at bare Porsche enthusiasts kan se forskjellen.

Du kan tenke på Cayman T som en vanlig Cayman, men med flere alternativer for det meste skreddersydd for behagelig kjøring.

Hvor lenge kan en Porsche 718 Cayman T vare?

Ifølge mange kilder på nettet skal 718 Cayman T kunne vare rundt 100 000 miles uten å trenge store overhalinger. Det er imidlertid ingen grunner til at Cayman T ikke skal kunne gjøre mye mer enn det.

Gjennomsnittlige Porsche sportsbileiere tar vare på bilene sine ganske bra , noe som vanligvis betyr at disse bilene er i stand til å vare lenge lenger enn de fleste biler.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter