Vanlige problemer med Porsche 718 Cayman S

Porsche 718 Cayman S problemer & feil

Porsche 718 Cayman S er en 2-seters kompakt sportsbil som sporer mellom de 2,0 L 4-sylindrede Cayman-modellene og de avanserte 6-sylindrede Cayman-modellene. Cayman S får en unik motor som gjør mer kraft og dreiemoment for å skille S fra inngangsnivået Cayman. Det er kanskje ikke en flat-6 som de fleste håpet på, men forestillingen gjør absolutt opp for det.

Pålitelighetsmessig er 2,5 L 4-sylinderen litt annerledes sammenlignet med inngangsnivået 2,0 L 4-sylinder og spesielt de større 6-sylindrede motorene. Det virker som det eneste nevnelige problemet med 2.5L Turbo er den som er knyttet til turboladeren som sender bilen i limp-modus , noe som er veldig frustrerende.

I tillegg til disse motorproblemene er Cayman S kjent for å lide av A / C-systemproblemer, problemer knyttet til overoppheting, problemer med utstyret og problemer med overføringen. Det er bekymringsfullt å nevne at Cayman S ser ut til å være en veldig pålitelig bil, og at det ikke er mange vanlige problemer vi kan snakke om.

Det er sant at disse bilene koster ganske mye penger å vedlikeholde, og det er ikke vanlig i dette segmentet, men en Porsche er en Porsche og det betyr høye driftskostnader, men stor verdi oppbevaring som jevner det opp litt.

Porsche 718 Cayman S – Motorproblemer

I begynnelsen har vi sagt at Cayman S får en annen motor enn resten av Cayman-serien. 2.5L turbo-motoren som finnes i Cayman S er kraftigere og den kommer med en større turbolader. Noen eiere har imidlertid klaget over turbo-kjøleribben som får bilen til å go i limp-modus.

Disse motorene har relativt små feilfrekvenser, men problemer med turboladeren er de som tar kronen når det gjelder motoren. Alt i alt, sørg for å alltid inspisere turboladeren hvis du er interessert i å kjøpe en brukt 718 Cayman S fordi det koster mye penger å erstatte en hvis det noen gang skjer.

  Vanlige Ford Fusion problemer

Porsche 718 Cayman S – A/C system problemer

Problemer med A / C er dessverre et vanlig trekk blant stort sett alle 718 modeller, men det er verdt å nevne at nyere modeller er mye bedre enn eldre modeller. De vanligste A/C-problemene er knyttet til A/C-kondensatoren, kondensatorlinjene, og bilen mister evnen til å kjøle ned/varme opp innsiden av bilens hytte.

Det beste du kan gjøre er å inspisere klimaanlegget før du bestemmer deg for å kjøpe bilen, og hvis du merker noen problemer, vil en kvalifisert Porsche-tekniker sannsynligvis løse dem på kort tid.  Som sådan er disse problemene små når det gjelder å fikse dem, men en feil A / C er ekstremt ubehagelig, spesielt om sommeren.

Porsche 718 Cayman S – Overopphetingsproblemer

Det virker som om overopphetingsproblemer også ofte er til stede i Porsches 718-modellutvalget, og at Cayman S heller ikke erhelt fri for overopphetingsproblemer.  Noen få eiere har klaget over at bilen trenger en erstatningsvannpumpe eller en erstatningstermostat fordi bilen nådde ekstreme temperaturer selv uten å gå full tilt.

Noen sier at disse løste problemene sine, men andre sa at utskifting av vannpumpen og termostaten ikke løste problemet helt. Etter en stund innså Porsche at noen modeller var utsatt for kjølevæskelekkasjer som bare var synlige når bilen var i drift ved temperatur.

Porsche 718 Cayman S – Utstyrsproblemer

718 Cayman er kjent for å noen ganger lide av utstyrsrelaterte problemer også, og disse er først og fremst forbundet med den bakre spoileren som ikke klarer å gå ned i flukt med resten av bilens kropp.  Problemer som disse er egentlig ikke  merkbare for alle, men de vises absolutt på mange 718 Cayman-modeller.

  Vanlige problemer med Renault Symbol

Foruten disse ser Cayman S ut til å være relativt fri for utstyrsproblemer, noe som ikke nødvendigvis er tilfelle med mange andre 718-modeller.

Porsche 718 Cayman S – Overføringsproblemer

Mange anser Porsche dual-clutch PDK-girkassen for å være den beste dual-clutch-overføringen i bransjen fordi den er skuddsikker og fordi den er utrolig rask og relativt jevn. Dette er tilfelle med de fleste nyere Porsche PDK-bokser, men eldre PDK-er var kjent for å noen ganger være jittery, lat eller til og med nølende til et punkt der bilen kan stoppe.

Manuell girkasse 718 Cayman S-modeller erde mest populære blant de som verdsetter førermedvirkning over topphastighet og akselerasjon. Disse girkassene er også kjent for å være skuddsikre, men bare hvis du vet hvordan du skal håndtere dem riktig.

Delen Vanlige spørsmål

Er Porsche 718 Cayman S en ytelsesbil?

Porsche 718 Cayman S er en ekte ytelsesbil fordi den prioriterer kjøreopplevelsen over alt annet. Lower-end Cayman-modeller er også ytelsesbiler, men de ble også designet for å være komfortable cruisere mens S i Cayman-navnet står for Sport, da det er hovedmålet med Cayman S.

Mange anser Cayman S for å være det søte stedet for Cayman-serien, mens andre rett og slett ikke kan fatte å kjøpe en Porsche sportsbil som ikke har en flat 6-sylindret naturlig aspirert motor som de som finnes på GTS-, GT4- og GT4 RS-modellene.

  Vanlige problemer med Kia Stinger

Hvor lenge kan en Porsche 718 Cayman S vare?

Ifølge mange kilder på nettet er 718 Cayman i stand til å vare minst 100 000 miles uten å trenge store overhalinger, men en Porsche er et merke kjent for å lage biler som lett kan vare to eller tre ganger så mye.

Realiteten er at nesten ingen kjører en bil som Cayman S til så høye miles fordi det ikke akkurat er en daglig sjåfør på grunn av størrelsen og tilgjengelig plass.

Hvor mye koster det å vedlikeholde en Porsche 718 Cayman S?

Det virker som om Porsche 718 Cayman S koster rundt $ 500 – $ 1,000 i vedlikeholdskostnader hvert år, spesielt etter at den når slutten av garantidekningen. 718 Cayman S er en Porsche sportsbil, og hvis du vil at den skal kunne levere spennende stasjoner lengst, må du betale den typen penger for å opprettholde den.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter