Er Porsche 718 Boxster S en god bil?

Er Porsche 718 Boxster S en god bil?

Porsche 718 Boxster S er en 2-seters kompakt sportsbil laget for de som ønsker å føle vinden i hair uten å betale high-end Porsche penger.  718 Boxster S får en middels 2,5 L turboladet 4-sylindret motor med 350hp som bare er tilgjengelig med Cayman S- og Boxster S-modellene. Er Porsche 718 Boxster S en god bil?

Ja, Porsche 718 Boxster S er en god bil for de som ønsker en kompakt 2-seters sportsbil med mykt tak. Det er kanskje ikke den beste bilen for høyere sjåfører, da interiøret i Boxster S er begrenset til å si det mildt.  Motoren er sterk, effektiv og passer virkelig til bilens chassis og størrelse.

Utformingen av 718 Boxster S er litt vakrere enn inngangsnivå 718 Boxster-modellen. Interiøret begynner å vise sin alder litt, men er fullpakket med materialer av høy kvalitet. Boxster S kjører på en veldig fokusert måte, men turen straffes ikke som med høyere flate 6-sylindrede Boxster- og Cayman-modeller.

Når det gjelder pålitelighet, er 718 Boxster anstendig, men det er noen problemer som er verdt å snakke om.  Verdiene av disse er sterke da de klarer å beholde verdien veldig bra. Praktisk er så bra som det kan være for en bil av denne størrelsen, noe som betyr at den får to separate lagringsplasser.

Porsche 718 Boxster S – Drivverket

718 Boxster S drives av en 2,5 L 4-sylindret turboladet motor med 350hp og 309 lb-ft dreiemoment.  Dette er nok til å drive Boxster S fra 0-60 mph på ca 4.5 sekunder og topphastigheten er vurdert til 177mph.  Disse tallene er ganske potente for en bil som bare drives av en 4-sylindret motor.

  Vil en 996 Turbo gå opp i verdi?

Bilen er også tilgjengelig med enten en manuell kort-throw girkasse eller en 7-trinns Porsche PDK dual-clutch.  Alle 718 modeller er strengt bakhjulsdrift. Når det gjelder effektivitet, kan 718 Boxster S returnere rundt 30MPG kombinert, noe som også er et stort antall for en bil som kan gjøre 0-60 mph på bare 4,5 sekunder.

Alt i alt er 718 Boxster S-drivverket kanskje ikke det mest spennende drivverket du kan kjøpe, men det gjør absolutt susen når det gjelder akselerasjon og topphastighet.

Porsche 718 Boxster S – Design og chassis

Porsche 718 Boxster S ser litt annerledes ut enn boxster på startnivå fordi den kjører lavere, får bedre hjul og har noen designoppgraderinger her og der. Interiøret i Boxster S er fullpakket med materialer av høy kvalitet som lær, aluminium, Alcantara eller til og med karbonfiber hvis du er villig til å betale for det.

Fjærings- og chassisjusteringen til 718 Boxster S er behagelig, men likevel stiv nok til at bilen ikke lener seg inn i hjørner. Mellommotoroppsettet hjelper absolutt med vektbalansen, da Boxster S håndterer veldig bra.  Alt i alt kjører Boxster S bedre enn den vanlige Boxster, men ikke så bra som Boxster Spyder eller Boxster GTS.

Porsche 718 Boxster S – Pålitelighet og vanlige problemer

Når det gjelder pålitelighet, er 718 Boxster S anstendig, men du må opprettholde den tilstrekkelig. Dette kommer ikke som noen overraskelse, da alle Porsche-modeller er designet på denne måten. Porsche reservedeler koster betydelig mer enn andre biler, men de tilbyr en 50% lengre brukbar levetid enn i de fleste biler der ute.

  Porsche vs. Corvette Pålitelighet - Hvilken er bedre?

De vanligste problemene med 718 Boxster S er relatert til turboladeren, overføringen, utstyret, overopphetingen og klimaanlegget.

Porsche 718 Boxster S – Verdi og praktisk

Porsche 718 Boxster S starter på $ 74,600 som er omtrent $ 12,000 mer enn inngangsnivået 718 Boxster.  Forskjellen på $ 12,000 er det du betaler for en bedre motoroppgradering, men bare hvis du virkelig er i ytelseskjøring. Uansett beholder 718 S verdien godt på andre tog markedet,  noe som betyr at det er fornuftig å kjøpe en hvis du er i denne typen biler.

Practicality er så god som det kan være for en bil av denne størrelsen. Dette betyr at bilen får to separate lagringsplasser både foran og bak. Det innvendige sitteplassen er relativt kompakt, noe som betyr at høyere sjåfører sannsynligvis kommer til å slite for plass.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe en Porsche 718 Boxster S?

Hvis du er interessert i kompakte 2-seters sportsbil kabrioleter, vil du sannsynligvis glede deg over 718 Boxster S. De fleste blir umiddelbart trukket til det takket være premium Porsche-merket.  718 Boxster S kjører veldig bra, da den håndterer godt, og det er også en veldig god cruiserbil.

På den annen side, hvis du anser 718 Boxster S for å være for trangt, kommer du ikke til å glede deg over det litt. Videre er 718 Boxster S en streng 2-dørs 2-seters bil, noe som betyr at du ikke kan bruke den til alt. Hvis du eier flere biler, er 718 Boxster S et godt tillegg, men hvis du bare eier en, bør det ikke være 718 Boxster S.

  Beste sykkelstativ for Porsche 911

Er Porsche 718 Boxster S trygg?

Når du ser på størrelsen på 718 Boxster S, tror du sannsynligvis at det ikke er den sikreste bilen du kan kjøpe fordi den er så liten og så lett. Du vil imidlertid være glad for å vite at 718 Boxster S har en fantastisk 5-stjerners sikkerhetsvurdering i praktisk talt alle kategorier.

Du må imidlertid fortsatt være klar over at det er en kompakt lett bil, og at den ikke kommer til å tåle så mye misbruk som en større SUV kunne.

Er Porsche 718 Boxster S en sportsbil?

Porsche 718 Boxster S er en sportsbil, og ingen kan si noe annet.  Det er sant at en soft-top ikke er det beste alternativet for en ytelsesbil, men Boxster-linjen bygger bro over gapet mellom lette sportsbiler og komfortable cruisere.

Som sådan kan 718 holde seg på en racerbane, samtidig som du føler deg som en million dollar mens du cruiser nedover en kystvei.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter