Vanlige problemer med Porsche 718 Cayman

Porsche 718 Cayman problemer & feil

Porsche 718 Cayman er inngangsnivå Porsche 2-seters hardtop sport bil som deler mange av sine deler med 718 Boxster.  718-familien leveres med enten relativt anticlimactic 4-sylindrede Boxster-motorer eller ekte Porsche 911-klasse flate 6-sylindrede motorer med akkurat den perfekte mengden kraft for 718-tallets størrelse.

Når det gjelder pålitelighet, er 718-oppstillingen relativt pålitelig, men det er noen problemer verdt å bo i. For det første lider 718 Cayman av overføringsrelaterte problemer som er mer vanlige itidligere 718-modeller.  718 Cayman lider også av problemer knyttet til A / C-kompressoren.

Andre problemer er relatert til motoren, drivstoffsystemet og muligens kollisjonsputene. Porsche har kontinuerlig oppdatert 718-linjen for å løse mange problemer som plaget tidligere modeller. Derfor er nyere 718-modeller mye bedre når det gjelder pålitelighet.

Det er fornuftig å kjøpe en 718 Cayman fordi det er en veldig spennende bil å kjøre. Det kan koste mer penger å opprettholde noen av konkurrentene, men de fleste er villige til å betale for det fordi Cayman kjører bra og har det elskede Porsche-merket på forsiden.

Porsche 718 Cayman – Overføringsproblemer

Porsche 718 Cayman pleide å ha flere PDK-automatgirrelaterte problemer. PDK dual-clutch girkasse er allment ansett som en av de aller beste dual-clutch girkassene i bransjen, men ting var ikke så lyse da PDK først fant veien inn i 718 Cayman og Boxster-modellene.

Mange kilder oppgir at overføringen i disse to pleide å være jittery, svarer ikke, og noen ganger til og med glir. Den begrensede differensialen var kjent for å gli fra tid til annen, og bilens manøvrerings-ab-ilityved lavere hastigheter var litt for hard og skvetten.

  Problemer med Citroën Berlingo Multispace

Porsche 718 Cayman – A/C-utgaver

Det kommer ikke som noen overraskelse at 718 Cayman får et A / C-system fra fabrikken, men det som er surprising er at A / C-systemet noen ganger har en tendens til å forårsake problemer.  Eiere har rapportert at A / C-kompressoren er litt for høy og rattly mens kondenslinjene er kjent for å slites ut for tidlig på eldre 718-modeller.

Noen ganger er bilen ikke i stand til å varme eller kjøle ned hytta raskt nok, noe som vanligvis krever en systemspyling og påfylling. Alt i alt, hvis du er ute etter en 2-hånds 718 Cayman, sørg for å teste ut A / C-systemet for å være 100% trygt at alt er som det skal være.

Porsche 718 Cayman – Motorproblemer

718 Cayman får en mengde motorvalg, men de fleste foretrekker 6-sylindrede enheter fremfor mindre 4-sylindrede enheter.  Imidlertid hadde mange 6-sylindrede motorer i 718 alvorlige problemer med tilkoblingsstangen som til og med fikk Porsche til å stoppe produksjonen av 718-modellen før dette problemet er helt løst.

Disse problemene kan potensielt føre til stalling, motorskade eller til og med motorbranner i verste fall.  Biler som ble levert før denne stoppen har fått motorene byttet ut. Som sådan, sørg for å sjekke om bilen du ser på har en nyere motor.

Porsche 718 Cayman – Airbag problemer

Kollisjonsputeproblemer er en vanlig forekomst i den nåværende bilindustrien fordi mange biler kommer med dusinvis av kollisjonsputer, og alle må være i perfekt stand, ellers kan de forårsake mer skade enn godt. Porsche utstedte to separate tilbakekallinger for mange 718 modeller for å erstatte defekte kollisjonsputemoduler.

  Jeep Cherokee 2.8 crd problemer

Den første tilbakekallingen fant sted tidlig i 718-produksjonen i 2016, mens den senere tilbakekallingen ble utstedt for biler som var laget frem til 2018.  Dette kan være en alvorlig trussel mot livet ditt, derfor må de byttes ut hvis de ikke allerede er det.

Porsche 718 Cayman – Problemer med drivstoffsystemet

Noen Porsche 718 Cayman-modeller lider av dårlige drivstoffledninger som må byttes ut fordi de kan danne lekkasjer og dermed føre til en motorbrann.  Porsche utstedte en tilbakekalling på grunn av dette, og det virker som biler produsert mellom juli 2019 og januar 2020 er de som lider av disse problemene.

Vi har allerede nevnt at kollisjonsputerelaterte problemer er et stort problem, men problemer knyttet til drivstoffsystemet er potensielt enda mer alvorlige fordi de kan føre til brann. Som sådan, due din flid og sjekk om modellen du ser på har fått disse linjene erstattet av Porsche.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe en Porsche 718 Cayman?

Hvis du er ute etter en 2-seters kompakt sportsbil med et premiummerke, er det ingen biler som kan konkurrere med Porsche Cayman. Den eneste bilen som potensielt kan konkurrere med Cayman er Boxster som i utgangspunktet er den samme bilen, men uten tak.

Porsche Cayman har eksistert en god stund, og alle vet hvor god Cayman er når det gjelder kjøring. Den tilbyr en mellommontert motor som sikrer perfekt vektbalanse, og dermed føles Cayman utrolig engasjerende å kjøre.

  Problemer med lading av Kia EV6

Hvilken 718 Porsche Cayman er best?

Den beste 718 Porsche Cayman er den nylig utgitte 718 GT4 RS. Denne $ 140,000+ 2-seters racerbilen for gaten er den mest alvorlige Cayman-modellen gjennom tidene, ikke bare 718-serien. Dette var første gang Porsche bestemte seg for å gi Cayman enn RS-behandling som forvandlet bilen til en gokart.

Inntil GT4 RS var toppmoderne Cayman GT4 som er en høyt dekorert bil, da mange biljournalister kalte den årets beste bil eller den beste bilen Porsche lager. Dette er en stor suksess for Cayman, da 911 alltid var den alle ønsket.

Er Porsche Cayman en fattig manns 911?

Nei, Porsche Cayman og Porsche 911 er svært forskjellige biler, og det er mer fornuftig å siat VW Beetle er en fattig manns 911 enn å si at Cayman er.  Cayman er en midtmotor montert mens 911 er en bakmotormontert bil.

Cayman er mindre, mer smidig og bedre balansert, mens 911 kjører som en 911 alltid har, forskjellig fra alle andre biler der ute.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter