Er Porsche 718 Boxster GTS 4.0 en god bil?

Er Porsche 718 Boxster GTS 4.0 en god bil?

Porsche 718 Boxster GTS 4.0 er en 2-seters Porsche kabriolet sportsbil laget for de som liker en ovenfra-og-ned-opplevelse, men som også vil ha en bil som kan holde seg på en bane. 718 Boxster er en morsom bil å kjøre, og den kommer med en skikkelig Boxster-motor, en 4,0 L naturlig aspirert flat 6-sylindret motor. Så, er Porsche 718 Boxster GTS 4.0 en god bil?

Ja, Porsche 718 Boxster GTS 4.0 er definitivt en veldig god bil fordi den kombinerer det hver Porsche gjør best. Først av alt får den en riktig motor i motsetning til alle inngangsnivå 718-modellene, og den kjører utrolig bra. Du har også muligheten til å sette toppen ned hvis du vil føle vinden i håret ditt.

GTS ser mer fokusert ut enn inngangsnivå 718-modeller gjør, noe som betyr at den sitter lavere til bakken, kommer med bedre hjul, og har visse tilleggsfunksjoner som skiller den fra 4-sylindrede 718-varianter. GTS er også en relativt pålitelig bil, men det er noen problemer verdt å bo i.

Verdiene til disse er veldig sterke fordi de beholder verdi bedre enn stort sett alle biler fra dette segmentet. Praktiskkløe er ganske kompromittert på grunn av et lite chassis, men Boxster er nok for to voksne i gjennomsnittlig størrelse. Videre kommer den også med to relativt store lagringsplasser foran og bak.

Porsche 718 Boxster GTS 4.0 – Drivverket

Porsche 718 Boxster GTS 4.0 får en virkelig spennende 4.0L naturlig aspirert flat 6-sylindret motor som er hentet direkte fra GT3 911. Denne motoren legger ut 400hp og 310lb-ft dreiemoment som gjør ats GTS 4.0 å nå 60mph fra en stillstand i ca 4 sekunder flat.  Than top hastighet er 179mph og kvart kilometer tid er under 12 sekunder.

  Vanlige problemer med Porsche Boxster

Denne motoren er en glede å kjøre fordi den tilbyr et lineært kraftbånd og fordi det er en fri-revving motor som høres strålende ut. Entry-level 718-modeller kommer med mangelfulle 4-sylindrede motorer som på en eller annen måte bare ikke passer for 718, men det 6-sylindrede kraftverket i GTS / Boxster Spyder-modellen er helt strålende.

Denne motoren er paret til enten en Porsche kortkast manuell eller en PDK dual-clutch automatisk og begge disse har sine opp- og nedturer. Alle 718 modeller er bakhjulsdrift og alle av dem har sine motorer montert midt i bilen.

Porsche 718 Boxster GTS 4.0 – Design og chassis

718 Boxster GTS 4.0 skiller seg ikke for mye fra den vanlige Boxster-modellen, bortsett fra noen få designinnslag. Bedre hjul, mer spennende fargevalg, mørklagt trim og lavere kjørehøyde er bare noen få oppgraderinger i forhold til den vanlige 718 Boxster.  Interiøret begynner å vise sin alder litt, men er fullpakket med materialer av høy kvalitet gjennom hele.

Chassis- og fjæringsjusteringen  er stiv, men ikke altfor så. Dette betyr at bilen holder seg flat i hjørnene og den kjører hardt, men det er ikke straffende på noen måte. Bilen er balansert vakkert takket være  en mellommontert motor som fordeler vekten over alle fire hjørner på en perfekt måte.

Porsche 718 Boxster GTS 4.0 – Pålitelighet og vanlige problemer

718 GTS 4.0 er en anstendig pålitelig bil, men det er noen problemer som er verdt å snakke om. For det første har GTS-motoren et massivt problem med tilkoblingsstengene som til og med fikk Porsche til å stoppe produksjonen av 718 helt. Bilen er også utsatt for økte nivåer av oljeforbruk som noen sier er normalt, men i virkeligheten er det ikke det.

  Er Cayman en hardtop Boxster?

Andre problemer er knyttet til klimaanlegget, overføringen og utstyret. Den manuelle girkassen må babiees for å vare, A / C-systemet lider av kondensatorproblemer, og den bakre spoileren er ofte kjent for å sitte fast, og det gjør også taket.

Porsche 718 Boxster GTS 4.0 – Verdi og praktisk

Porsche 718 Boxster GTS 4.0 koster rundt $ 90,250 mens spesialutgaven 25-årsjubileum koster litt under $ 100,000 XNUMX.  Begge disse er identiske bortsett fra det faktum at 25-årsjubileumsmodellen ser kulere ut. Uansett beholder begge disse verdien veldig bra, noe som betyr at de ikke avskriver så ille som noen andre biler fra dette segmentet gjør.

Praktisk er kompromittert takket være et lite chassis, bare 2 seter og mangel på benplass for høyere sjåfører. Voksne i gjennomsnittsstørrelse bør ha det bra bak rattet, mens høyere sjåfører sannsynligvis vil slite.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe Porsche 718 Boxster GTS 4.0?

Hvis du liker kompakte 2-seters konvertible sportsbiler, vil du elske 718 Boxster GTS 4.0. Grunnen til det er enkelt. Først av alt får den en fantastisk naturlig aspirert motor som ikke vil være rundt mye lenger. For det andre kjører det utrolig bra fordi det er så balansert og godt innstilt.

Imidlertid, hvis du er høy og ikkeliker denne typen biler, kommer du ikke til å glede deg over Boxster på noen måte. Det kan ikke gjøre daglig kjøring så bra, og det kan heller ikke skyttelpassasjerer.  Bilen er definitivt kompromittert i praktisk avdeling, og det er ganske åpenbart.

  Lager Porsche en minivan?

Avvikler Porsche Boxster?

Porsche Boxsters fremtid er usikker, men det virker som om Porsche ikke kommer til å avvikle verken Cayman eller Boxster. Det virker som porsche er ivrigere etter å lage disse helelektriske bilene i fremtiden, og noen sier at vi kommer til å se helelektriske Boxster- og Cayman-modeller innen utgangen av 2022.

Hvorfor elsker folk Porsche flat 6-sylindret motor?

Porsche fanboys vanligvis rave om den flate 6-sylinder motor som det er en 6.5L naturlig aspirert Ferrari V12. 6-sylindrede motorer er vanlige på biler som absolutt ikke har noe å gjøre med ytelseskjøring på en stund. Så, hva er så spesielt med den flate 6-sylindrede?

For det første definerte denne motoren en ekte sport Porsche-modell og har eksistert i flere tiår, spesielt i 911. Videre tilbyr denne motoren et utrolig lineært, forutsigbart kraftbånd som bare er smøraktig å kjøre. Til slutt er det en naturlig aspirert motor som høres fin ut, strømresponsen er på punkt, og det er rett og slett ikke mange av disse motorene rundt i disse dager.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter