Vanlige problemer med Porsche 718 Boxster

Porsche 718 Boxster problemer & feil

Porsche 718 Boxster er en 2-dørs sportskupé med et sammenleggbart tak designet for de som ønsker å oppleve hvordan en smidig Porsche føles uten å gå hele veien. Videre lar 718 Boxster deg ta taket ned som ytterligere legger til anledningen. 718 Boxster er en veldig morsom bil å kjøre fordi den er smidig, pen, og har det ønskelige Porsche-skjoldet på forsiden.

718 Boxster ser ut til å være en rimelig pålitelig bil som de fleste Porsches er, men de fleste Porsches er også ganske dyre å vedlikeholde. De vanligste problemene med 718 Boxster er knyttet til overføringen, lakken, overopphetingen, utstyret og problemer med klimaanlegget.  Disse problemene er ikke nødvendigvis relatert til mangel på vedlikehold.

Problems som disse har en tendens til å skje selv om du opprettholder bilen tilstrekkelig.  Det er også viktig å si at tidlige 718 Boxster-modeller var betydelig mer problematiske enn senere modeller fordi Porsche kontinuerlig oppgraderer bilene sine gjennom hele produksjonen.

Alt i alt er 718 Boxster en pålitelig bil, og den skal kunne vare ganske lenge.  Porsches er beryktet for høye driftskostnader, men Boxster er en Porsche på startnivå, noe som betyr at driftskostnadene ikke er like alvorlige.

Porsche 718 Boxster – Overføringsproblemer

Tidlige Porsche 718 Boxster-modeller var kjent for å lide av ulike overføringsproblemer. Girkassen som brukes på disse bilene er enten 6-trinns manualer eller PDK automatiske dual-clutch girkasser og PDK-ene var de som forårsaket mest problemer.  Eiere klaget over at PDK var lat, spesielt mens de var nede.

Mer alvorlige PDK-problemer er relatert til den begrensede skliforskjellen som sterkt påvirket måten bilen kjører på.  Clunkiness, uvillighet til å engasjere et gir og jitteriness ved lavere hastigheter var også relativt vanlig. Sørg for å endre overføringsvæsken når det er nødvendig, da det sannsynligvis vil løse problemet.

  BMW 650i overføring problemer

Porsche 718 Boxster – Lakkproblemer

Tidlig 718 modeller opplevde også problemer med malingskvaliteten, noe som faktisk er et veldig stort problem. Malingen var rett og slett ikke sammenhengende nok, og det var mange virvelmerker og feil rett ut av fabrikken. Disse skyldes sannsynligvis  mangel på kvalitetskontroll etter at bilene ble laget, og hvis du ikke legger merke til dem tidlig nok, var det ingenting du kunne gjøre med det.

Som sådan, hvis du ser på en brukt 718 Boxster, må du huske å gå rundt hele bilen og være oppmerksom på malingskvaliteten.  Å male en hel 718 Boxster på Porsche koster uanstendige mengder penger. Smerter din 718 andre steder kan skade bilens videresalgsverdi ganske mye, så sørg for å inspisere malingskvaliteten grundig før du bestemmer deg for å trykke på avtrekkeren og kjøpe en 718 Boxster.

Porsche 718 Boxster – Overopphetingsproblemer

Overopphetingsproblemer er noen av de mer stressende møtene du kan ha med en 718 Boxster. En eier klaget over at 718 opplevde kontinuerlige overopphetingsproblemer med bare 25 000 miles på klokken. Porsche byttet ut vannpumpen og termostaten, men problemet vedvarte fortsatt.  Husk at temperaturene som ble registrert var godt over 230 grader ved motoren.

Noen sier at disse problemene skyldes lekkasjer i radiatorkretsen  som bare finner sted når bilen er ved temperatur. Dette betyr at du ikke kan legge merke til lekkasjen mens bilen er kald.  Andre sa at disse problemene er relatert til en haug med sensorer som ikke er i stand til å lese bilens temperatur riktig og justere kjølesystemet deretter.

  Hyundai 1.6 Turbo Motor Problemer

Porsche 718 Boxster – Utstyrsproblemer

718 Boxster har også sin rettferdige andel av utstyrsrelaterte problemer som de som er knyttet til den bakre spoileren som ikke ønsker å gå helt ned.  Når spoileren går ned, kan den bare ikke bli flush med resten av kroppen. Andre utstyrsrelaterte problemer er knyttet til det sammenleggbare taket som kan bli tregt og ikke svarer.

De bakre baklyktene er også noen ganger et problem fordi de kan miste power og hullene mellom fendere og frontstammen kan være ujevne.  Alt i alt er disse utstyrsrelaterte problemene for det meste niggles og påvirker egentlig ikke bilens generelle brukervennlighet så mye.

Porsche 718 Boxster – A /C problemer

Til slutt må vi snakke om alle A / C-relaterte problemer fordi disse ser ut til å dukke opp på både nyere og eldre 718 Boxster-modeller. Eiere har klaget over at A / C-systemet mister sin kjøleabiliteies, refrigerant lekkasjer og kondenslinjeproblemer.

Disse stammer vanligvis fra mangel på riktig vedlikehold, noe som betyr at en riktig vedlikeholdt 718 ikke skal ha noen av disse. Uansett, sørg for å sjekke klimaanlegget før du bestemmer deg for å kjøpe en brukt 718 Boxster.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe en Porsche 718 Boxster?

Porsche 718 Boxster er en smidig 2-seters bil laget for de som ønsker å nytespenningen forbundet med ovenfra og ned kjøring.  Boxster er en velbalansert mellommotor sportsbil, og derfor er det så morsomt å kjøre. Noen sier at 718-plattformen føles mer livlig og spennende enn sin større bror, 911.

  Hva er en 7-trinns Porsche Doppelkupplung?

Alt i alt, hvis du vil ha en kompakt 2-seters sportskonvertibel , er 718 Boxster absolutt et godt alternativ, og du bør vurdere det.

Er Porsche 718 Boxster bedre enn 718 Cayman?

718 Boxster koster litt mer penger, tilbyr et uttrekkbart tak, og er den foretrukne måten for de fleste. Cayman derimot er det mer fokuserte alternativet til de to fordi det er lettere og stivere, og du kan definitivt føle det mens du er på kanten.

Som sådan, hvis du vil ha en seriøs ytelsesbil, få Cayman. På den annen side, hvis du vil ha en ytelsesbil, men du også vil ha en ovenfra og ned cruiser , er Boxster det bedre valget.

Hvorfor er Porsches dyre å vedlikeholde?

Det er to grunner til at Porsches koster mer penger å vedlikeholde. Først av alt er reservedelskostnadene 10-15% dyrere enn andre sammenlignbare europeiske merker, mens levetiden til disse delene  også er opptil 50% lengre.

Dette betyr at du får en god valuta for pengene, men du må betale for det i utgangspunktet. Porsches er ikke Audis, BMW-er og Mercedes-biler, noe som betyr at Porsche-merket absolutt er et nivå opp på disse tre.

Porsche Boxster Vanlige Motorproblemer og feil

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter