Alt om 2023 Ford Explorer

2023 Ford Explorer

Ford Explorer er en av de mest populære Ford SUVene på markedet og ble først avslørt tilbake i 1990. Den ble først introdusert som en erstatning for Ford Bronco, men fortsatte med å bli den mest solgte kompakte / mellomstore Ford Family SUV. For modellåret 2023 skal Ford oppdatere Explorer, men endringene er mer evolusjonære enn revolusjonerende.

I denne artikkelen vil vi fortelle deg alt om 2023 Ford Explorer, hva du skal se etter og hva du kan forvente. Motorpaletten kommer sannsynligvis til å forbli uendret, noe som ikke er dårlig, da alle motorene som følger med Explorer er sofistikerte, effektive og tilstrekkelig kraftige.

Den nye Explorer har en bredere frontgrill, omformede LED-frontlykter, 21-tommers nye legeringer, bredere baklykter og den nye Explorer-bokstaven. På innsiden får den nye Explorer en massiv 27-tommers i nfotainment-skjerm som spenner over hele dashbordet fra den ene siden til den andre og sannsynligvis er den største skjermen i noen bil i disse dager.

Alt i alt forblir resten av Explorer uendret, noe som betyr at 2023 Explorer ble redesignet for å være mer moderne, mer funksjonell og mye mer teknologiorientert.

2023 Ford Explorer – Drivlinjen

Ford Explorer-motorutvalget starter med den 4-sylindrede 2.3L EcoBoost-motoren som tilbyr 300 hk og 310 lb-ft dreiemoment.  Den neste motoren i serien er 3.0L twin-turbocharged V6-motor med 400hp og 415lb-ft dreiemoment for Explorer ST-modellen.  Begge disse motorene er parret med den kjente 10-trinns girkassen som skifter gir sømløst.

Du kan forvente at EcoBoost 4-sylindret Explorer kommer tilbake 20 MPG i byen, 27 MPG på motorveien og 23 MPG kombinert. ST Explorer kan returnere 18MPG i byen, 24MPG på motorveien og 20MPG kombinert.  Du kan også få Explorer 3.0L  V6 Hybrid med V6-motoren parret med en elektrisk motor som tilbyr 457hp kombinert og 608lb-ft dreiemoment.

  Ford Ranger Pålitelighet

PHEV-versjonen kan returnere opptil 81MPG kombinert, noe som er ganske mye for en SUV så stor som denne. Alt i alt tilbyr Ford Explorer tilstrekkelige motorer med mer enn nok kraft og med relativt anstendige MPG-resultater.

2023 Ford Explorer – Design og kjøring

Som nevnt i begynnelsen, skiller 2023 Explorer seg fra 2022 Explorer først og fremst i designavdelingen, da den nå får nye frontlykter og baklykter, en mer kommanderende grill og den nye Ford Explorer-bokstaven på baksiden.  Den enorme 27-tommers infotainmentskjermen inneholder alt som er både en god og en dårlig ting, avhengig av dine personlige preferanser.

Kjøreopplevelsen med Explorer har alltid vært mer enn tilstrekkelig. Explorer er også en relativt god håndtering SUV, noe som delvis er grunnen til at det amerikanske politiet er avhengig av å bruke Explorer-modeller i lang tid nå. Alt i alt er Explorer en komfortabel og avslappende bil å reise i, uansett motor.

2023 Ford Explorer – Pålitelighet og vanlige problemer

Ford Explorer er også en anstendig pålitelig SUV, og det er derfor JD Power gir den en 81/100-vurdering som regnes som flott. Imidlertid har mange sagt at Explorer kan lide av en rekke problemer, spesielt hvis du ikke vedlikeholder den godt nok.

Explorer-serien har en tendens til å lide av visse overføringsrelaterte problemer som støt og lunging, problemer med  utsiden som maling, problemer med varmeren, vakuumlekkasjer og problemer med plastinntaksmanifolden.

  Er Ford Mustang Ecoboost en god bil?

2023 Ford Explorer – verdi og praktisk

Priser er ennå ikke fullstendig avslørt for 2023 Explorer, men det sies at den nye Explorer sannsynligvis vil starte et sted rundt $ 35,000 XNUMX for inngangsnivåmodellen. ST-modellen skal koste rundt $ 55.000 mens PHEV-modellen skal koste rundt $ 50.000.

Praktisk er utmerket da Explorer kan sitte opptil 7 personer om gangen, samtidig som den tilbyr anstendig lasteplass i ryggen. Med god synlighet, enkel inngang og mange assistansefunksjoner, er den nye 2023 Explorer like enkel å leve med som den noen gang var, og det er derfor den alltid har vært så populær blant mange familier over hele USA.

FAQ-seksjon

Er 2023 Ford Explorer bedre enn 2022 Explorer?

Hvis du vil kjøpe 2023 Explorer, må du vente litt, da disse er veldig populære. På den annen side, hvis du vil ha en Explorer 2022, må du gå for et brukt eksempel som ofte kan være det bedre valget hvis du vil spare penger i prosessen. Forskjellene mellom 2023 og 2022 Explorer er marginale, men nok til å gjøre oppgraderingen.

Den nye skjermen og redesignede lys gjør Explorer mye mer moderne, noe som de fleste vil ha fra helt nye biler i disse dager. Imidlertid er 2022 også en flott bil og vil sannsynligvis være mye billigere i hver iterasjon.

Er 2023 Ford Explorer i salg?

2023 Ford Explorer er ennå ikke offisielt i salg, men Ford lar deg forhåndsbestille den hos noen av forhandlerne deres.  Du må gi et depositum som senere kommer til å blien del av det endelige kjøpssalget. Ford-forhandlere er ofte kjent for å belaste betydelige forhandlerpåslag på nye biler, og det virker som om det også kommer til å være tilfelle for Explorer.

  Vanlige overføringsproblemer med Ford Focus

Vi har sett denne trenden med den nye Bronco hvor noen kunder må betale oppover $ 20,000 XNUMX ekstra hvis de bare vil kjøre den av forhandlerområdet.

Er 2023 Ford Explorer en god familiebil?

2023 Ford Explorer er faktisk en veldig god familiebil som har vært tilfelle med Explorer helt siden den kom ut.  Det er en stor, trygg og romslig SUV fylt med ganske mange familievennlige funksjoner som kommer til å gjøre livet ditt mye enklere.

Hvis du går for plug-in-modellen, vil du også betale mer enn akseptable drivstoffregninger hvis du holder den på lading. Et barnesete kan monteres veldig enkelt i Explorer mens kjøreopplevelsen er stille nok til at barna dine lett sovner.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter