Alt om 2023 Ford Maverick Tremor Off-Road

2023 Ford Maverick Tremor Off-Road

Ford Maverick er en av de nyeste lastebilene i Ford-lastebilserien,  da den bare kom ut for to år siden. Maverick var en umiddelbar smash hit da startprisen var mindre than $ 20,000. I dag prøver Ford å gjøre Maverick enda mer fristende ved å gi den en helt ny trim kalt «Ford Maverick Tremor Off-Road Package».

Denne pakken tar sikte på å gjøre Maverick i stand til å konkurrere med lastebiler som Ford Bronco Sport både på veien og off-road. Tremor-pakken får en revidert utvendig styling med bedre beskyttelse og kraftigere dekk, en litt hevet kjørehøyde, ny Trail Control-programvare designet for å fungere som en offroad-versjon av cruisekontrollsystemet og unik fjæring.

Ethelt nytt AWD-system gjør sin debut med Maverick og er et dobbeltclutch bakdrevet differensialsystem  som kan sende dreiemoment til hvert enkelt hjul bak.  Dette vil fremme mer jevn trekkraft og gjøre Maverick mer brukbar både i snø og terreng.

Alt i alt viser den nye Tremor Maverick seg allerede å være en veldig populær bil med nye og eksisterende Ford Maverick-eiere. Hvis du vil vite alt om 2023 Ford Maverick Tremor Off-Road-pakke, vær så snill å lese denne artikkelen!

2023 Ford Maverick Tremor Off-Road – Drivverket

Ford Maverick Tremor off-road pakken er bare tilgjengelig for Maverick turboladede motorer, noe som betyr at hybridmodeller ikke kommer til å få denne behandlingen. Dette betyr at Tremor off-road pakken er bare tilgjengelig for 2.0L 4-sylindret motor med 250hp og 277lb-ft dreiemoment.

Denne motoren er parret med en revidert 8-trinns automatgir med oppgradert kjøling og gjør det mulig for Maverick å nå 0-60mph i ca 7 sekunder flatt som ikke er et dårlig tempo vurderer at dette er Fords entry-level liten lastebil.  EPA drivstofføkonomi er vurdert til 22MPG i byen, 29MPG på motorveien og 25MPG kombinert.

  Ford Maverick pålitelighet

Det største nye tillegget er sannsynligvis det nye AWD-systemet som er mest kjent for å gjøre den nye Ford Bronco til en virkelig god off-road SUV.  Med en tomme  ekstra kjørehøyde får Maverick Tremor også fem nye kjøremoduser som endrer ytelsen til disse mekanikkene for bedre terrengkjøring.

Alt i alt legger ikke Tremor-pakken noe på toppen av den eksisterende Ford Maverick-drivlinjen og er ennå ikke tilgjengelig for hybridmodeller. Ford sa ikke noe om at denne pakken ble tilgjengelig for hybridmodeller ennå, men det er ikke helt av bordet ifølge nylige rapporter.

2023 Ford Maverick Tremor Off-Road – Design og kjøring

2023 Ford Maverick Tremor Off-road-pakken er ment å gjøre den eksisterende Ford Maverick bedre til å takle hindringer både på terrengløyper og i snødekteomgivelser.  Tremor-pakken har eksistert på Fords større pickuper en stund nå, og blir nå bare tilgjengelig for den mindre Maverick-modellen.

Designoppgraderingene inkluderer en unik frontgrill, mørklagte emblemer, tremor-bare 17-tommers hjul  og en hel rekke oransjefargede aksenter både i og utenfor lastebilen.  Når det gjelder trimnivåer, tilbys Tremor bare på toppen av XLT- og Lariat-pakkene.

De nevnte  kjøremodusene gjør Maverick Tremor mye mer konsistent både under bremsing og akselerasjon, noe som hjelper til med offroad-ytelsen.  Du vil ikke føle deg for annerledes mens du kjører på veien, noe som gjør denne pakken så fristende. Det hjelper deg off-road, men det hemmer ikke den generelle kjørekvaliteten på veien.

  Vanlige problemer med Ford Kuga plug-in hybrid

2023 Ford Maverick Tremor Off-Road – Priser og alternativer

2023 Ford Maverick med tremorpakke i XLT-trim bør koste deg rundt $ 28,000 XNUMX.  Tremor-pakken er imidlertid ikke bare en enkelt pakkepakke, da den faktisk er laget av to separate pakker. Den første er $ 3,400-pakken som gir deg alle de mekaniske fordelene som AWD, ekstra kjøling og alt annet.

På toppen av den pakken kan du også betale $ 2,000 for alle kosmetiske oppgraderinger som inkluderer alle oransje berøringer og 17-tommers hjul. Dette betyr  at du får alt for $ 5,500, noe som ikke er en dårlig avtale med tanke på at du får en mye mer dyktig offroader.

Også fordi Maverick Tremor allerede kommer med en bedre motor, og mid-spec eller topp-spec trim nivåer, trenger du ikke å bruke noe ekstra for å gjøre det godt utstyrt.

FAQ-seksjon

Når kan jeg kjøpe Ford Maverick Tremor?

2023 Ford Maverick med tremorpakke kan bestilles tigging i september 2023, mens produksjonen sannsynligvis vil starte  i Q4 i 2022. De fleste kunder må vente til 2023 før de får tak i Maverick Tremor.

Vi må også huske på at noen Ford-forhandlere er beryktet for rett og slett latterlige påslag på nye høyt etterspurte Ford-lastebiler, noe som betyr at noen må betale en stor sum penger på toppen av prisantydningen for Maverick Tremor.

  Vanlige Ford Fiesta EcoBoost motorproblemer

Er 2023 Ford Maverick Tremor verdt det?

Ford Maverick i seg selv er  verdt det, da det er en av de beste lastebilene du kan kjøpe i disse dager fra et verdisynspunkt.  Visst, Tremor-pakken er ikke billig, men sjelden vil noen valgfrie pakker i disse dager gi deg ting som et  helt nytt AWD-system, helt nytt fjæring og oppgraderingav d-girkasse.

Faktum er at Maverick Tremor lett kunne ha vært en egen modell selv, men Ford bestemte seg for å gjøre det bare en oppgradering.  Med all den ekstra terrengferdigheten er Maverick Tremor nå en flott daglig sjåfør som kan gjøre veikjøring så vel som terrengkjøring uten å bekymre deg for  at du blir sittende fast.

Hvor populær er Ford Maverick?

Tro det eller ei, Ford Maverick er faktisk en av de mest  populære bilene i USA akkurat nå, og er en av de mest suksessrike nye bilmodellene Ford noensinne har laget.  Ford klarte å selge mer enn 30.000 enheter siden Maverick kom ut, noe som gjør den til en veldig populær bil.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter