Alt om 2023 Ford Super Duty

2023 Ford Super Duty

Ford Super Duty F-serie lastebiler har alltid vært en blanding av arbeid og glede fordi de er i stand til å slepe og frakte enorm vekt, men er også utstyrt med alle fasiliteter du forventer av en moderne bil. Som sådan er de nye 2023 Ford Super Duty-lastebilene bare en utvidelse av den filosofien med viss tilleggsfunksjonalitet.

I denne artikkelen vil vi fortelle deg alt om 2023 Ford Super Duty lastebiler, hva som er nytt, og hvorfor du bør vurdere en. Først og fremst inkluderer 2023 Ford Super Duty-lastebiler F250-serien av lastebiler, F350-serien av lastebiler og F450-serien av lastebiler. Alle er basert på samme plattform, men er forskjellige når det gjelder tauing, transport  og lastkonfigurasjoner.

2023-oppdateringen har ny utvendig styling over hele linja ledsaget av oppdatert styling i interiøret. Nye motorer debuterer også med 2023 Super Duty-lastebiler, og ny teknologi som tilhengerassistent, innebygde generatorer, en HUD og en 5G trådløs internettforbindelsesfunksjon.

Nå går vi i dybden om at all that er nytt for 2023 Ford Super Duty-serien. Hvis det er noe som interesserer deg, må du huske å holde deg og lese denne artikkelen!

2023 Ford Super Duty – nye motorer

Ford Super Duty-serien av lastebiler har alltid vært kjent for sine pålitelige og sterke motorer som tåler transport og sleping av alvorlig vekt. For 2023-serien  er 6.8L V8 bensinmotor den nye standarden. Ford avslørte ikke  om denne motoren er noe sterkere enn de i 2022-serien, men de ga et hint om at den nye motoren kommer til å være mer kapabel over hele linja.

  Ford F-150 Raptor Pålitelighet

Denne motoren er parret med en 10-trinns Ford-girkasse som tilfellet er med alle andre Super Duty-motorer.  Den 7.3L gass V8 receives en helt ny luftinntak og en ECU tune for å øke kraften opp litt.  Power Stroke diesel 6.7L V8-motoren er fortsatt stjernen i serien og kommer sannsynligvis til å være den mest populære motoren ut av dem alle, spesielt fordi den også får en krafthump.

Power Stroke får angivelig en ny turbolader, en revidert eksosmanifold og oppdatert tuning.    Alle XLT trim modeller og over får nå AWD som standard og Ford sier at F-serien Super Duty diesel varianter vil være den kraftigste diesel Super Duty lastebiler på salg.

2023 Ford Super Duty – Teknologien

Langt borte er dagene med barebone F-serie lastebiler fordi de nå er tilgjengelige med alt du forventer av en personbil i 2022.  Ford gjorde virkelig et nummer på 2023 Super Duty-serien, da alle Super Duty-lastebiler nå kommer til å få en mengde teknologioppgraderinger  som  vil få disse arbeidshestbilene til å føles som romferger.

Først og fremst får alle Super Duty-lastebiler nå en 5G-nettverkstilkobling som øker ytelsen til infotainmentsystemet og lar 10 enheter koble til via WiFi-hotspot.  Alle Super Duty-lastebiler får også en anstendig 2.0kW ombord generateller samt et head-up display som ikke var til stede på noen Super Duty-lastebiler før 2023-serien.

  Ford C-Max pålitelighet

Du får også en hel rekke assistansefunksjoner som den nye tilhengerassistenten, adaptiv cruisekontroll med stop-and-go-funksjonalitet, kjørefeltassistent, nødbremsing bak  og foran,  en innebygd sengeskala, blindsoneovervåking, et 360-graders kamera  og en  haug med programvareløsninger som er designet for å hjelpe deg med hva som helst  du bruker superplikten til.

2023 Ford Super Duty – Innvendig og utvendig design

2023 Ford Super Duty-serien oppdaterer også eksteriørdesignet som nå har et mye renere utseende  som prøver å være så sammenhengende som mulig.  Den mest åpenbare endringen er frontlysdesignet som nå er slankere og slankere. Frontgrillen er forenklet med renere linjer,  mens hekken også har fått en mer minimalistisk designtilnærming.

Interiøret har også hatt noen få betydelige endringer som tillegg av HUD, en mye større  12 «sentral infotainmentskjerm, og en tilpassbar 12» gauge cluster display.   Fire USB-porter og en tilgjengelig trådløs ladeplate tar seg av alle dine ladebehov i Super Duty-serien.

Nye maks lenestoler er bedre bolstered og mer komforti stand til å sove, en banging 640W Bang &Olufsen surround sound system, og en Alexa innebygd assistent med en complimentary subscription for de tre første årene av bruk.

FAQ-seksjon

Er 2023 Ford Super Duty-lastebilene bedre enn 2022 Super Duty-lastebilene?

2023 Super Duty-serien presenterer en hel rekke oppgraderinger som får hele serien til å virke mer sammenhengende og objektivt bedre enn 2022-serien. Med alle disse ekstra funksjonene er Super Duty-serien mye mer kapabel og behagelig å leve med, noe som er bra for de som gjør mange miles i disse.

  Vanlige 4.6 Ford motorproblemer

Det er mye lettere å leve med en tilhenger nå, da den nye tilhengerassistenten og  360-graders kameraet hjelper stort. Alt i alt er 2023 Super Duty-serien faktisk bedre enn 2022-serien.

Hvor mye skal 2023 Ford Super Duty-lastebiler koste?

Du bør forvente å betale rundt $ 43,500 for XL-trimmen på inngangsnivå og nesten $ 100,000 for topp-end Super Duty Limited-trimmen. Lariat-trimmen  kommer til å koste rundt $ 56,000, King Ranch kommer til å koste rundt  $ 73,000 og XLT kommer til å koste  rundt $ 49,000.  F250 er den billigste, mens F450 forståelig nok er den dyreste modellen.

Når kan jeg bestille 2023 Ford Super Duty?

Ford har avslørt at du kan bestille den nye Ford Super Duty-serien med lastebiler  27. oktober 2022, mens de fleste kunder vil få tak i disse nye lastebilene tidlig  i 2023. Du kan forvente å betale et stort påslag på disse når de treffer forhandlerne,  da brukte eksempler kommer til å være veldig knappe og etterspurt.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter