Alt om 2023 Hyundai Palisade

2023 Hyundai Palisade

Den nye 2023 Hyundai er ny, men ikke helt ny, noe som betyr at det  stort sett er en overføringsmodell med bare minimale endringer. Den første endringen er prisen ettersom praktisk talt alle 2023-biler har en tendens til å koste mer sammenlignet med 2022-biler på grunn av global inflasjon og forsyningskjedeproblemer. Uansett introduserte Hyundai et helt nytt trimnivå for 2023-modellen.

Det nye trimnivået for 2023 Hyundai Palisade kalles «XRT» som legger  til en utvendig svart trimpakke, nye 20-tommers hjul og mørkere takskinner i tillegg til andre minimale stylingendringer.  Foruten disse tilleggene forblir 2023 Hyundai Palisades uendret fra 2022-modellen.  I denne artikkelen vil vi fortelle deg alt om 2023 Hyundai Palisade, så hold deg rundt og finn ut!

Når det gjelder drivlinjer, får Palisade ganske kraftige, men ganske effektive og sofistikerte motorer. Den utvendige designen har blitt passende» amerikanisert», noe som betyr at den ser stor, boksete og kommanderende ut. Interiøret er pent lagt ut med store skjermer, brukervennlige kontroller og fine materialer.

Pålitelighet er også veldig bra, men det er noen problemer vi skal liste opp i denne artikkelen. Når det gjelder verdi, er Palisade en av de billigste SUV-ene i full størrelse på markedet. Praktisk er også flott da Palisade tilbyr en enorm sittegruppe med opptil 7 seter uten å ofre når det gjelder bagasjerom.

2023 Hyundai Palisade – Drivlinjen

2023 Hyundai Palisade tilbyr en 3.8L direkteinnsprøytning 6-sylindret motor som tilbyr et heftig dreiemoment på 295 hk og 216 lb-ft.  Denne motoren er parret med enn 8-trinns dreiemomentomformer automatgir som skifter gir sømløst.  Du kan kjøpe Palisade med enten FWD eller AWD, men jeg anbefaler på det sterkeste å gå for AWD, da dette tross alt er en SUV i full størrelse.

  Er Hyundai i10 en god bil?

Når det gjelder effektivitet, kan du forvente at Palisade kommer tilbake rundt 19MPG i byen og 25MPG på motorveien som er anstendig for motorstørrelsen og generell heft.  Palisade tilbys også med en mindre 2.2L 4-sylindret motor i andre markeder, mens det ikke er noen dieselmotorer tilgjengelig hvor som helst.

Den 3. 8L 6-sylinder er den største motoren Hyundai for tiden tilbyr, og kan også sees i tidligere Hyundai Equus og visse Genesis-modeller.  Det er en naturlig aspirert motor som er ganske sjelden i disse dager, noe som betyr at den tilbyr et veldig jevnt og lineært kraftbånd.

2023 Hyundai Palisade – Design og kjøring

2023 Palisade forblir uendret fra 2022-modellen bortsett fra det ekstra nye trimnivået som har som mål å se litt mer målrettet og sporty ut. Dette er ingen dårlig ting fordi 2023 Palisade ser veldig kommanderende ut på veien som tilfellet er med alle de andre store SUV-ene som er til salgs. Interiøret er pent lagt ut og får alt du forventer av en familie-SUV fra 2023.

Kjøreopplevelsen er ikke noe å skryte av, for dette er tross alt en SUV i full størrelse. Som sådan føler du vekten mens du går gjennom hjørner, og Palisade føles ganske båtaktig å kjøre. Uansett føles den stabil og trygg, noe som er akkurat den følelsen du ønsker fra en SUV i full størrelse.

2023 Hyundai Palisade – Pålitelighet og vanlige problemer

Når det gjelder pålitelighet, klarer 2023 Hyundai Palisade å være mer pålitelig enn de fleste mellomstore og fulle SUVer der ute, men er like ikke så god som sine mindre brødre, Santa Fe og Tucson. Noen problemer fortsetter å dukke opp, men de fleste er forbundet med le s s-enn-ideell mainten ance  og høyere kjørelengde eksempler på tidligere modeller.

  Er Hyundai Azera en god bil?

De vanligste problemene inkluderer klagepå at motoren er altfor høy, noe som sannsynligvis skyldes at den produserer mesteparten av kraften høyere opp, da det ikke er en turboladet motor. Andre problemer er knyttet til at visse avanserte førerassistansesystemer er altfor selvsikre, elbilene i bilen og muligens mindre utstyr.

2023 Hyundai Palisade – Verdi og praktisk

Du kan forvente å betale rundt $ 35,000 for Palisade 2023, mens høyt spesifiserte eksempler kan gå opp til $ 50,000.  Det er egentlig ikke så mange konkurrerende SUVer i denne prisklassen som gjør Palisade til en verdig vurdering.  Brukte modeller fra før 2023 kan fås for en anstendig rabatt, noe som også er en god ide om disse er ganske like.

Med opptil tre seterader, stor bagasjerom, god sikt overalt, er Palisade også en veldig praktisk bil. Det blir en hel rekke familievennlige funksjoner som gjør den perfekt for familiebruk.

FAQ-seksjon

Er Hyundai Palisade den samme som Kia Telluride?

Hyundai Palisade og Kia Telluride deler de fleste deler med hverandre, men det er noen åpenbare forskjeller mellom de to. Telluride er en litt større SUV med mer plass i bagasjerommet og i baksetene på grunn av sin boxier design.  Prisgapet er for det meste marginalt og vil sannsynligvis ikke være viktig for de fleste kjøpere.

Alt i alt er de de samme mer eller mindre, men design spiller en stor rolle i å skille disse to modellene. Telluride er så boksete som store SUV-er blir, mens Palisade er litt mer avrundet rundt kantene, men fortsatt ganske boksete.

  Hyundai Tucson vs Mazda CX 5 - Hva er bedre?

Er Hyundai Palisade en luksusbil?

Et SUV-segment i full størrelse er et luksussegment alene, noe som betyr at disse SUV-ene vanligvis kjøpes av personer med høyere nettoinntekter. Imidlertid er det nivåer til dette spillet, og selv om Palisade er en veldig god bil, kan den ikke engang komme i nærheten av biler som Range Rover, BMW X7 eller Mercedes GLS.

Selv om Palisade får mye luksussett, er det ikke på langt nær nok til at det kan sammenlignes med dem. Det er også å forvente med tanke på at ekte luksus SUV-er i full størrelse noen ganger koster dobbelt så mye penger.

Er Hyundai Palisade en god off-road SUV?

En AWD Hyundai Palisade kan takle mild terrengkjøring og har ingen problemer med å være effektiv på grusveier og dårlige veier. Det er imidlertid ikke en off-road SUV, og det har heller aldri blitt presentert som sådan. Det er først og fremst en familie-SUV og alt annet kommer senere.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter