Alt om 2023 Volvo S60

2023 Volvo S60

Volvo S60 er en mellomstor luksus sedan som først ble introdusert tilbake i 2000 og er nå i sin tredje generasjon som den nyeste modellen ble avslørt i 2019. 2023 S60 kommer med en ansiktsløftning som betyr at noen funksjoner er oppgradert, men de fleste forblir som de var for 2022-modellen. Så, hvis du vil vite alt om 2023 Volvo S60, sørg for å lese denne artikkelen!

Endringene for 2023-modellåret inkluderer en ny redesignet frontgrill, nye støtfangere, et Google-støttet infotainmentsystem, mer rekkevidde for Recharge-modeller, trimnivå omdøpt til Core, Plus og Ultimate, nye utvendige farger, nye hjuldesign, mild-hybridmotorteknologi og skjulte eksostips.

Så langt som mild-hybrid motor teknologi er bekymret, 2.0L 4-sylindret i S60 er nå alltid støttet av en liten 48-volts batteri som hjelpemidler i makt levering og effektivitet. Designet forblir mer eller mindre det samme, men har blitt preget og litt oppdatert både innvendig og utvendig for å gjøre S60 frisk.

Pålitelighet er et mysterium, men vi kan forvente at det skal være som i 2022 modell år som ingenting stort har egentlig endret seg. Verdien prospektet er veldig bra, men dette segmentet huser noen av de beste sedaner på planeten. Til slutt, praktisk er på nivå med de fleste av sine rivaler, noe som betyr at det er en god familie bil, og det har mye plass for en weekend getaway for hele familien.

2023 Volvo S60 – Drivlinjen

Den 2023 S60 motor lineup starter med 2.0L 4-sylindret motor som tilbyr 250hp og kommer med FWD som standard, men det kan oppgraderes til AWD hvis du vil. Denne motoren er i stand til å returnere 26MPG i byen og 35MPG på motorveien som gjør det virkelig økonomisk. Disse MPG økninger har blitt gjort mulig av den nevnte 48-volt mild hybrid-teknologi.

  Har Volvo en Supercar?

Den høyere-end modellen er T8 EAWD som bruker den samme 2.0 L 4-sylindret motor, men med ekstra elektriske motorer for en kombinert effekt på 455hp og en enda mer imponerende 523lb-ft dreiemoment. T8-modellen får AWD som standard, noe som betyr at det kan gjøre 0-60 mph i 4,3 sekunder som er ganske enestående.

Volvo ‘ s drivverk er ikke nødvendigvis så spennende som de du kan finne i sin tyske rivaler, men ingen kan feil T8 motor som er både rask og økonomisk. Med det blir sagt, kan du forvente å returnere rundt 73MPGe med T8-motoren.

2023 Volvo S60 – Design og Kjøring

Design-messig, 2023 S60 ikke skiller seg for mye fra 2022 modellår, noe som betyr at bare små endringer har funnet sted. Den fremre og bakre støtfangere er nå litt mer moderne, mens den fremre grillen har også blitt oppdatert litt. Eksos tips er nå skjult og hele pakken virker mer sammenhengende.

Interiøret er virkelig smart utseende med en fin stående infotainment-skjermen som nå er støttet av Google. Kjøreopplevelsen er litt mer sporty i forhold til sin V60 stasjonsvogn bror, men er ikke på nivå med noe som en Alfa Romeo Giulia, Jaguar XE, eller BMW 3-Serie. Volvo designet ikke S60 for å være en sjåførens bil i den forstand.

2023 Volvo S60 – Pålitelighet og vanlige problemer

Når det gjelder pålitelighet, vil S60 sannsynligvis forbli den samme som 2022-modellen, noe som betyr at den skal være i orden, men noen sier at S60 faktisk er under gjennomsnittet, noe som betyr at noen tyskere er mer pålitelige. Dette bør tas med en klype salt som disse diagrammer og undersøkelser kan ofte være litt partisk mot visse produsenter.

  Hva er den beste Volvoen noensinne laget?

Være det som det kan, S60 er kjent for å lide av programvare-relaterte problemer, elektriske problemer, problemer med suspensjon, og automatisk nødbremsing problemer.

2023 Volvo S60 – Verdi og Praktiske egenskaper

Verdi-messig, kan du forvente å betale rundt $42,395 for entry-level Core-modellen, $45,095 for Plus-modellen, og $47,845 for Ultimate-modellen. Recharge-modellen koster $ 52,345 til å begynne med, men prisen kan gå så høyt som nesten $ 70,000 for toppspesifikke modeller.

Praktisk er ikke så god som i V60 vogn, men er god nok for de fleste. Som sådan, hvis du trenger mer plass, bare gå med V60. Så langt som innvendig lagringsplass er bekymret, S60 er veldig bra med en haug av cubby mellomrom, og brukbare USB-porter, og sikten er også veldig bra.

Ofte stilte spørsmål

Bør jeg kjøpe 2023 Volvo S60?

Hvis du vil ha en premium kompakt sedan, men ikke vil ha noe tysk, er valgene dine fortsatt ganske store. Imidlertid vil jeg anbefale å gå for S60 Volvo fordi den tilbyr en fantastisk hybrid drivlinje som også er effektiv, sofistikert og i tråd med den nåværende epoken med avkarbonisering og miljøbevisst.

På den annen side, hvis du ikke liker Volvos minimalistiske tilnærming til design, og hvis du anser S60 for å være litt datert, bør du vurdere å kjøpe noe tysk.

  Er Volvo eller Audi bedre?

Hvilke biler konkurrerer med Volvo S60?

Premium kompakt sedan markedet er full av fantastiske alternativer fra mange av verdens mest anerkjente bilprodusenter. For det første er den nye Mercedes C-Klasse den mest luksuriøse bilen i dette segmentet, Audi A4 er sannsynligvis den mest praktiske, mens BMW 3-serie er en perfekt blanding av begge. Jaguar XE og Alfa Romeo Giulia er de beste førerens biler her.

Alle disse har noe som de gjør bedre enn Volvo, men jeg vil si at 2.0L Recharge hybrid motor i S60 er den beste 2.0L motor ut av alle biler her.

Er Volvo S60 bedre enn Volvo V60?

Hvis du trenger litt mer plass til dine ting og din familie/venner, V60 kommer til å være et bedre valg. Hvis du er en eventyrlysten type og du ønsker å ha en bil som kan gjøre mild off-roading om nødvendig, V60 Cross Country er enda bedre. Imidlertid, hvis du ønsker en elegant sedan som kan passe fint inn i en bedrifts parkeringsplass, S60 er veien å gå.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter