Alt om 2023 Volvo V60 facelift

2023 Volvo V60

Volvo V60 er en kompakt luksus stasjonsvogn som først ble introdusert i 2010 og senere erstattet av andre generasjon i 2018. For modellåret 2023 gir Volvo V60 en subtil oppdatering som tar sikte på å gjøre bilen litt mer konkurransedyktig i dette ganske overfylte segmentet som for det meste domineres av tyske bilprodusenter.

Endringene for 2023 V60 inkluderer mild hybrid-motorer som nå er standard over hele spekteret, mer rekkevidde for Lade modell, litt oppdatert styling, skjult eksos, en ny Google-basert infotainment-system, en trim nivå endre navn til Kjernen, Pluss, og Ultimate modeller, nye hjul design, oppdatert utvendig farger, og små endringer på innsiden.

I tillegg til disse, V60 forblir den samme som 2022 modell som er ingen dårlig ting som V60 er en virkelig smart utseende eiendom. Alle motorer er basert på den kjente 2.0L 4-sylindret Volvo-motor, men er tilgjengelig i både mild hybrid og PHEV former.

Designet er nesten det samme som 2022 V60 med bare små endringer i støtfangere, farger, hjul og eksos tips er nå skjult. Så hvis du vil vite alt om 2023 Volvo V60 ansiktsløftning, må du lese denne artikkelen!

2023 Volvo V60 facelift – Drivlinjen

Volvo V60 motor lineup starter med 2.0L 4-sylindret B5 250hp motor som nå får mild-hybrid-teknologi for å hjelpe det å være litt mer økonomisk og har bedre gassrespons takket være en liten 48-volts batteri som arbeider i tandem med motoren. T8 Polestar Recharge PHEV får en 2.0L 4-sylindret og en elektrisk motor for en kombinert effekt på 455hp og en 0-60mph tid på bare 4,4 sekunder.

  Er Volvo XC90 verdt pengene?

Entry-level modeller kommer med FWD, mens høyere-end modeller kommer med AWD. Alle motoralternativer er koblet til den velkjente 8-trinns automatgirkassen som skifter gir jevnt og sømløst og passer perfekt til V60s karakter. Du kan forvente å få 22/31MPG med 250hp-modellen, mens Recharge PHEV er i stand til å oppnå 74MPGe med opptil 41 miles av ren elektrisk drift.

Den V60 drivverk alternativer er slank, men er alle fine og kraftige, mer enn noen av sine tyske konkurrenter.

2023 Volvo V60 facelift – Design og Kjøring

Som nevnt i begynnelsen, V60 får et par nye oppgraderinger på tvers av modellutvalget for 2023 modellåret, og de mest merkbare utvendige oppgraderinger er nye farger, nye hjul design, litt forskjellige støtfangere, og skjulte eksos tips. Interiøret er like smart som alltid, men du får nå også et Google-støttet infotainmentsystem som er mye bedre enn før.

Kjøreopplevelsen er klassisk Volvo, bilen prøver ikke å være altfor sporty ennå er kompatibel, kjølt, og virkelig komfortabel. Støyisolering er veldig bra, og bilen er veldig lett å kjøre. Det føles best på en motorvei, men den er ikke for stor til ikke å bli kjørt i byen.

2023 Volvo V60 ansiktsløftning – Pålitelighet og vanlige problemer

2023 Volvo V60 er ikke ute ennå, noe som betyr at vi egentlig ikke kan måle hvor pålitelig det faktisk er. Men siden V60 er bare en ansiktsløftning fra den forrige 2022-modellen, betyr det at det skal gå ganske mye det samme som 2022-modellen. De fleste pålitelighet diagrammer og undersøkelser gradert V60 å være i orden, men ikke noe spesielt.

  Polestar vs Volvo pålitelighet - som er bedre?

De vanligste problemene med V60 er relatert til programvare, løs fjæring, automatisk nødbremsesystem problemer, restraint system problemer, og potensielt ulike elektriske problemer også.

2023 Volvo V60 ansiktsløftning – Verdi og praktisk brukbarhet

Den 2023 Volvo V60 ansiktsløftning starter på $49,895 for Kjernen trim nivå mens Ultimate modeller koster $55,195. Top-spec V60 Cross Country Polestar Konstruert modell koster $71,645, men det gir deg ganske mye alt du kan få med V60. Alt i alt, V60 er opp mot stiv tysk konkurranse, og så langt som pris, det er lite mellom dem.

Praktisk er utmerket som V60 er en kompakt til mellomstore familie eiendom med nok plass til en familie og en hund. Sikten er veldig bra, interiør cubby områder er veldig bra, bilen har mange USB-porter, og er veldig lett å leve med og å navigere rundt i byen.

Ofte stilte spørsmål

Bør jeg kjøpe en 2023 Volvo V60 ansiktsløftning?

Hvis du er ute etter en familievogn, er det ganske mange biler du kan velge mellom. Grunnen til at du bør velge Volvo er hvis du vil ha en plug-in-modell som også er kraftig og sofistikert. Volvo lager de beste hybridmodellene i denne klassen, og det er derfor den tar kaka for de fleste familier, ettersom den er rimelig å kjøre og har en anstendig EV-rekkevidde.

På den annen side, hvis du ikke liker Volvos design og du ikke anser Volvo-merket for å være premium nok, kan du svinge for en av tyskerne som er hva mange mennesker har en tendens til å gjøre.

  Volvo S40 - Alt du trenger å vite

Hvilke biler konkurrerer med 2023 Volvo V60?

Audi A4 Avant er sannsynligvis den stiveste konkurrenten til V60 på samme måte som V60 Cross Country konkurrerer med Audi A4 Allroad. Andre konkurrenter inkluderer BMW 3-Serie Touring, Mercedes-Benz C-Klasse stasjonsvogn, Volkswagen Passat Variant, og potensielt til og med Jaguar XF stasjonsvogn.

Ut av alle disse, Mercedes C-Klasse er den nyeste og mest luksuriøse, Volvo har den beste hybrid-motorer, Audi er den mest praktiske, mens BMW og Jaguar er den mest morsomme å kjøre.

Når kommer neste generasjons Volvo V60 ut?

Volvo V60 er basert på S60 sedan som ikke har vært ute lenge nok til Volvo til å tilby det i en helt ny forkledning. Det er sannsynlig å tro at Volvo kommer til å komme ut med den nye V60 en gang i løpet av de neste tre årene, og det virker som neste generasjons V60-modeller kommer til å være alle hybrid og elektrisk.

Som sådan er det fornuftig å kjøpe V60 nå som det ikke kommer til å miste betydelig verdi når som helst snart, i hvert fall ikke før den nye modellen kommer ut.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter