Hva er det mest upålitelige bilmerket?

Med hundrevis av bilmerker på markedet, er det ikke lett å velge riktig bil. Men å vite hvilke biler som er pålitelige og hvilke som ikke er, kan hjelpe deg med å begrense valgene dine. Så, hva er det mest upålitelige bilmerket?

Det mest upålitelige bilmerket er Land Rover, som også inkluderer Range Rover. Ifølge Consumer Reports, J.D. Power og andre pålitelighetsbyråer er Land Rover det minst pålitelige bilmerket på grunn av de mange problemene som rapporteres av forbrukerne.

Land Rover rapporterer over 220 utgaver per 100 kjøretøy. Dette er den desidert verste bilen når det gjelder problemer rapportert per 100 kjøretøy. Når du sammenligner dette med bransjegjennomsnittet på 134, kan du se at det er langt over gjennomsnittet.

Bortsett fra Land Rover, er det også bemerkelsesverdige omtaler, for eksempel Chrysler med 214 problemer per 100 kjøretøy, Jaguar med 186 problemer per 100 kjøretøy, Volvo med 185 problemer per 100 kjøretøy, og GMC med 162 problemer per 100 kjøretøy.

Land Rover

Hvis du leter etter en pålitelig bil, bør du ikke vurdere å få en bil fra Land Rover. Dette merket rapporterte flest problemer (220) per 100 kjøretøy. Som nevnt tidligere, er det nærmeste bilmerket med mange problemer Chrysler med 214 problemer per 100 kjøretøy.

Blant de ulike Land Rover-modellene er Land Rover Discovery Sport den mest upålitelige modellen. Forbrukerne har klaget over problemer med interiørkvalitet, rattles, sub-par akselerasjon og dårlige håndteringsevner. Discovery Sport følges tett av Range Rover Sport. Denne modellen har også flere motorer, brems og fjæringsproblemer.

Chrysler

Chrysler er laget av den italienske giganten Fiat. Totalt sett har biler laget av Fiat hatt pålitelighetsproblemer med Chrysler som leder hele veien. Ifølge Consumer Reports og J.D. Power rapporterte Chrysler 214 problemer per 100 kjøretøy. Andre upålitelige merker fra Fiat er Jeep og Alfa Romeo.

  Porsche vs. Range Rover: Pålitelighet

Jaguar

Jaguar er et annet merke som er populært for å lage upålitelige biler. Den mest upålitelige Jaguar-modellen er Jaguar F-Pace. Jaguars rapporterte 186 problemer per 100 biler, noe som er en av de verste blant luksusbilmerker. De fleste problemer Jaguars står overfor er knyttet til infotainmentsystemet.

Alfa Romeo

Alfa Romeo er et annet bilmerke under Fiat. Selv om det ikke rapporterer de samme problemene per 100 kjøretøy som Chrysler, er de fleste av modellene ikke pålitelige. Dette merket opplever 196 problemer per 100 kjøretøy. Den har også en pålitelighetspoengsum på 53% av 100%.

GMC

GMC er et datterselskap av General Motors. Men i motsetning til andre datterselskaper som Buick, Cadillac og Chevrolet som scorer litt høyt i pålitelighetsvurderinger, scorer dette merket veldig lavt. Ifølge rapporter rapporterer GMC-merket minst 162 problemer per 100 kjøretøy, med GMC Sierra 1500 som den minst pålitelige.

Jeep

Jeep er en av de mest populære terrengbilene på markedet. Likevel er det også en av de minst pålitelige bilene på veien. Laget av Fiat, opplever dette bilmerket 159 problemer per 100 kjøretøy. Jeep Wrangler er den minst pålitelige Jeep-modellen.

Volvo

Volvo regnes av mange som den sikreste luksusbilen på markedet. Uansett fungerer denne bilen dårlig når det gjelder pålitelighet. Ifølge pålitelighetsrapporter registrerte Volvo 185 problemer per 100 kjøretøy. Volvo XC90 er den minst pålitelige Volvo-modellen.

  Hva er de beste kompakte bilene for sikkerhet og pålitelighet?

Fiat

Sist på listen er et annet bilmerke fra Fiat Group of company. I likhet med datterselskapene er Dodge også en upålitelig bil. Merket opplever minst 158 problemer per 100 kjøretøy. Den mest upålitelige Dodge-modellen er Dodge Journey.

Vanlige spørsmål om pålitelige biler

Hva er det mest pålitelige bilmerket?

Etter å ha sett på de mest upålitelige bilmerkene, er det også godt å nevne bilmerkene som er pålitelige. Det mest pålitelige bilmerket på markedet er Honda. Andre pålitelige bilmerker inkluderer Lexus, Toyota, Hyundai og Smart. Vær oppmerksom på at de fleste luksusbiler er upålitelige på grunn av teknologien de følger med.

Hva er den mest pålitelige bilmodellen?

Det er mange pålitelige biler på markedet, men noen utendørs andre. Tittelen på den mest pålitelige bilmodellen går til Mazda MX-5 Miata. Siden 1995-modellen har Mazda MX-5 Miata alltid skilt seg ut fra resten når det gjelder pålitelighet. Selv den nyeste modellen 2020-modellen har ingen problemer.

Hva er den minst pålitelige bilmodellen?

Å kjøpe en bil er en god investering, da det letter bevegelsen fra ett sted til et annet. Men å kjøpe en upålitelig bil kan være stressende og kan bruke opp midlene dine. Den siste pålitelige bilmodellen er Chevrolet Silverado 1500. Denne bilen har mange problemer som får deg til å tilbringe mer tid i garasjen enn på veien. 

Hvilken bil mister sin verdi raskest?

Hvis du kjøper en ny bil, er det verdt å vite hva verdien vil være om noen år hvis du har tenkt å selge den. Bilen som mister sin verdi den raskeste er BMW 7-serien. Denne bilen mister over 72% av sin opprinnelige verdi på bare 5 år. Så hvis du har tenkt å selge det etter 5 år, vil du ha et stort tap.

  Er Porsche 944 pålitelig?

Hvilken bil holder verdien godt?

Ikke alle biler mister en enorm verdi etter 5 års eierskap. Noen holder verdien godt, som Jeep Wrangler Unlimited. Dette kan komme som en overraskelse da Jeep Wrangler er en av de minst pålitelige bilene på markedet. Jeep Wrangler har imidlertid en lojal fanbase som gjør det verdifullt å holde seg godt oppe.

Sammendrag

Før du kjøper drømmenes bil, er det viktig å finne ut om den er pålitelig eller ikke. Å kjøpe en upålitelig bil kan være stressende, da du ikke vil nyte turen og bruke mesteparten av tiden på å vedlikeholde eller reparere den. Land Rover er det mest upålitelige merket på markedet, mens Honda er det mest pålitelige merket.

Med denne informasjonen bør du alltid gjøre din forskning på Land Rover-modellen du vil skaffe deg. Til tross for at Land Rover er det minst pålitelige bilmerket, har det også noen gode modeller. Når det er sagt, bør du holde deg unna Land Rover hvis du vil ha et pålitelig bilmerke.


 [RH1]

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter