Best brukt Jaguar å kjøpe

Kanskje du ikke har budsjettet for en helt ny Jaguar. Heldigvis kan du finne en tidligere brukt Jag til en brøkdel av prisen. Så lenge det er i god stand, er det en enkel måte å spare mens du fortsatt nyter et høytytende kjøretøy. Så, hvilken Jaguar er best å kjøpe brukt?

Noen veldig gode jaguarmodeller å vurdere er Jaguar XE, XJ, XJR, XFR / XF og F-type. Disse kjøretøyene ble plukket ut basert på pris, pålitelighet, ytelse og omdømme. Men som med alle brukte biler, er det viktigste å se på bilens tilstand og tidligere historie.

Selv om Jaguars er kjent for å produsere stilig ytelse, er noen ikke problemfrie. Så sørg for at du nøye vurderer bilen før du kjøper den brukt. Her er en liste over de best brukte Jaguars å kjøpe.

Jaguar XE

Jaguar XE er en av Jaguars beste biler som noen gang er produsert. Den vant prisen som den mest pålitelige familiebilen i 2017. Luksusbilen har et vakkert design, kraftige motoralternativer og dynamisk håndtering. Den har plass til fem passasjerer, og den er tilgjengelig i fire trims. Trimene inkluderer Jaguar base XE, XE Premium, XE Prestige og XE-R sport.

En brukt XE selger for rundt $ 24,000 til $ 42,000, avhengig av kjørelengde, trim, år og tilstand av bilen.

Kraftige motoralternativer

Med basismodellen får du en 2,0-liters firesylindret turboladet motor med opptil 240 hestekrefter. Ta det opp litt, så får du nyte en 2,0 firesylindret dieselmotor som gir opptil 180 hestekrefter. Vil du ha mer kraft? Gå for den 3.0 V6 superladede motoren med en effekt på 340 hestekrefter.

Teknologi- og sikkerhetsfunksjoner

Jaguar XE er utstyrt med gode teknologiske egenskaper; Mens noen er standard, er andre valgfrie. Standardfunksjonene inkluderer en 8-tommers infotainmentskjerm, stereo, Bluetooth-kompatibilitet, USB-port, takluke og en trykknapp.

  Jaguar XE-pålitelighet

WiFi-hotspot, 17 høyttalere, 1,2-tommers berøringsskjerm, ryggekamera og parkeringshjelp er valgfritt.

Noen sikkerhetsfunksjoner integrert i XE er:

  • Kollisjonsputer
  • ESC
  • Bremsehjelp
  • Trekkraft kontroll
  • Sikkerhetslåser for barn

Mens XE er kjent for å være pålitelig, har det vært tilbakekallinger angående drivstofflekkasjer. Dieselmodeller bygget frem til juni 2016 hadde også drivstoffkjølevæskelekkasjer.

The Jaguar XJ

Her kommer et annet dynamisk kjøretøy fra Jaguar. XJ har vakker interiør- og utvendig styling og banebrytende teknologi. Det er raskt og noe pålitelig. Noen mennesker har klaget over at eldre XJs har et for tradisjonelt utseende. Imidlertid elsker mange dem på grunn av deres eleganthet og ytelse.

Rimelige alternativer

Noen veldig pålitelige XJs inkluderer X350, X308 og XJ6.  Du kan få en XJ fra 1997 for så lite som $ 7,000; Vær imidlertid oppmerksom på potensielle reparasjonskostnader. 2009 X350 er også en veldig fin bil. Den aluminiumsbygde, lettvektede X350 koster rundt $ 13,000 eller mer, avhengig av kjørelengde og trim.

En 2002/2003 X308 ville selge rundt $ 15,000 avhengig av trim og kjørelengde. Det er mange andre XJs med kraftig ytelse og rimelige priser, enda nyere som 2016-modellen. Imidlertid selger XJs vanligvis mellom $ 6,000 til $ 67,000 avhengig av kjørelengde, modell, år og trim.

Jaguar XJR

XJR er en annen linje med raske Jaguars biler.  De har vakre interiør- og eksteriørdesign med kraftige motoralternativer. Deres komfortable skinnseter og en ytelsesmotor gjør reisen morsom. XJRs har også kraftige systemer og sterke hjul for daglig pendling.

XJR-modellene fra 2001 til 2003 er pålitelige alternativer og selger for rundt $ 11,000 XNUMX. Det er forskjellige brukte XJR-alternativer, inkludert tidlige og nylige. En brukt XJR selger for alt fra rundt $ 5,000 til $ 80,000, avhengig av år, modell, trim, tilstand og kjørelengde.

  Hva er den best brukte Volvo å kjøpe?

Jaguar F-typen

En brukt F-type er et dyrt alternativ. Likevel tilbyr det det mange sjåfører beundrer. Ytelsesmessig er det utmerket. Den er også standard utstyrt med mange teknologiske funksjoner av høy kvalitet. Interiøret er perfekt stylet, og det har et fascinerende eksteriør som viser kvalitet.

Selv om F-typer ikke har en god rekord for pålitelighet, tilbyr de sikkert mange funksjoner som en standardbil skal ha.  En brukt F-type fra 2014 koster rundt $ 45,000 XNUMX. Noen koster til og med så mye som $ 60,000 XNUMX, avhengig av tilstand, modell, år, trim og kjørelengde.

Jaguar XFR/XF

En brukt XFR er et godt røverkjøp både i pris (sammenlignet med en ny) og ytelse. Den har et elegant eksteriør og vakkert interiør, med kraftige motoralternativer. Det anses ofte å være et alternativ til BMW M5. En brukt 2013-modell finner du for omtrent $ 45,000 XNUMX. Det kan være mer eller mindre avhengig av kjørelengde og trim.

XF tilbyr også utmerket håndtering, teknologi og flott design. Det er ikke det mest pålitelige bilalternativet, men det er mange XFer å velge mellom. Tidligere modeller er billigere, men generelt koster brukte XFRs rundt $ 6,000 til $ 58,000 avhengig av den spesifikke bilen. En brukt 2011 wheelbase V8 koster rundt $ 25,000 eller mindre.

Andre alternativer

Andre gode brukte Jaguars inkluderer XK, som koster rundt $ 29,000 XNUMX. Prisen går ned med høyere kjørelengde og flere år. X-Type er et annet stilig alternativ for et lavt budsjett. F-tempoet ville vært et flott alternativ, men det er rett og slett for jævlig dyrt.

Vanlige spørsmål

Hvor lenge varer Jaguars?

Jaguarer kan vare mellom 125k og 150k miles. Hvis du er heldig og forsiktig, kan du sette så mye som 200 000 miles på jag-en din. Dette er grunnen til at kjørelengde bør være viktig når du kjøper en brukt Jaguar. Hvis du kjøper en Jaguar på 230 000 miles, er det en sterk mulighet for at du ikke vil bruke den veldig lenge før den bryter sammen.

  Er det en dårlig idé å kjøpe en brukt BMW?

Hvorfor kjøpe en brukt Jaguar?

De fleste ganger kjøper folk brukte Jaguars for å spare penger, men får alle fordelene med den modellen. Et brukt og nytt F-tempo har fortsatt samme teknologi. Så du får fortsatt glede av det den opprinnelige eieren likte. Reparasjonskostnader kan imidlertid oppstå siden bilen allerede har eksistert en stund.

Hvilke påvirkninger brukte Jaguar priser?

Kjørelengde, modell, år, antall tidligere eiere, ulykkeshistorikk og bilens generelle tilstand bestemmer prisen. Generelt, jo høyere kjørelengde, jo lavere pris. Jo tidligere modellen er, jo lavere er prisen. Den generelle biltilstanden, som en rekke defekte komponenter, spiller også en stor rolle.

Hva bør jeg vurdere når jeg kjøper en brukt Jaguar?

For det første bør det du trenger bilen til vurderes. For det andre, budsjettet ditt. Sjekk også ut den forrige historien om modellen, for eksempel bemerkelsesverdige feil og antall tilbakekallinger. Påliteligheten til modellen er også viktig. Sjekk kjørelengden den har pådratt seg. Viktigst av alt, test bilen selv. Det er en enkel måte å få en følelse av bilens tilstand.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter