Hva er den beste luksus SUV for eldre?

Mange mennesker der ute liker å føle seg oppnådd, og hva bedre å gjøre det enn å kjøpe en luksus SUV for pensjonering. Tross alt bør vi kose oss fra tid til annen, og hvis du elsker biler spesielt, er det absolutt en godbit å kjøpe en luksus 4×4.

Og det er mange alternativer å vurdere der ute. Hvis du vil ha en mindre luksus-SUV, er Porsche Macan, Audi Q5, BMW X3, Range RoverVelar  eller Mercedes Benz GLC alle fantastiske alternativer. Du kan også velge en mindre coupe SUV-versjon hvis du foretrekker noe slikt.

Hvis du er mer i mellomstore SUV-er, er Mercedes Benz GLE, BMW X5, Range Rover Sport, Volvo XC90, Audi Q7  eller Porsche  Cayenne  administrerende alternativer å velge mellom. Hvis du vil ha den aller øverste enden, er Lamborgini  Urus, Bentley  Benteyga, eller Rolls Royce Cullinan de du bør vurdere.

Full størrelse 7-seters SUVer er mer familie-orientert, men noen liker å kjøre en stor SUV selv av seg selv. Og BMW X7, Range Rover Vogue eller Mercedes Benz GLS er de mest populære alternativene der ute.

 Beste luksus kompakt SUV for eldre

Kompakte SUV-er er i gang akkurat nå. Hvert merke der ute fokuserer først og fremst på kompakte SUV-elbiler fordi de vet at den  kompakte SUV-en  er det mest populære SUV-segmentet der ute akkurat nå. De er store nok, relativt rimelige,  og fullpakket med 99% av alle luksuriøse funksjoner.

Det første alternativet å vurdere er  denveletablerte tyske trioen, Audi Q5, BMW X3og Mercedes GLC. Q5 er en flott all-arounder akkurat som alle andre Audi der ute, BMW er litt  sportier, og Mercedes GLC er den mest avslappende.

  Hva er den største BMW SUV?

Å velge en av disse tre bør komme ned til hva du forventer av en kompakt SUV og merkevaren du liker mest. Men hvis du vil ha enda flere spennende alternativer, bør du vurdere Porsche Macan eller Range Rover Velar.

Velar er uten tvil den flotteste kompakte SUV-en på markedet akkurat nå, og Macan er den mest spennende å kjøre. Du kan også sjekke ut den nydesignede Jaguar F-Pace som er mer eller mindre bygget på samme plattform som Velar.

Beste luksus mellomstore SUV for eldre

Mange mennesker der ute tror at en kompakt SUV ikke er en ekte SUV, og selv om kompakte SUV-er tilbyr 99% av den essensielle SUV-opplevelsen, er de vanligvis ikke bra når det gjelder off-roading, og de kan rett og slett ikke matche veien tilstedeværelse og bygge kvalitet på en mellomstor SUV.

Og den  med  mest  tilstedeværelse på veien  er  Lamborghini Urus  og   Rolls  Royce  Cullinan. Disse to er de mest stilige og mest eksklusive SUVene man kan kjøpe akkurat nå, og hvis du legger til Bentley  Benteyga  der inne som en perfekt mellomting mellom de to, velg den du synes passer best til dine behov og ønsker.

Men hvis du ikke planlegger å bruke en formue på en avskrivende eiendel, kan du like godt bare velge BMW X5, Mercedes GLE, Porsche Cayenne Volvo XC90  eller Range Rover Sport. X5, Cayenne og RR Sport er de mest spennende mellom trioen, og de tilbyr også den mest sportslige kjøreopplevelsen.

  Beste bil for nye foreldre

Den Audi Q7 er den mest romslige, og den er basert på chassiset som Bentley Benteyga  og Cayenne, men Q7 kommer i en 7-seters konfigurasjon. Når   det gjelder Mercedes GLE, er denne mellomstore SUV-en det mest komfortable og avslappende alternativet i hele det utøvende mellomstore SUV-segmentet.

Beste luksus i full størrelse SUV for eldre

Og så kommer vi til flaggskipet SUVer, den største, mest imponerende,  og  vanligvis mest dyktige SUVer på markedet, i teorien i det minste. Når det er sagt, hvis du vil ha så mye plass som mulig, er det virkelig et nei-brainer å velge noen av disse, men hvis ikke, bar Vogue, bør du velge en mellomstor SUV i stedet.

Dette er fordi disse SUVene ikke er så mye »mer» sammenlignet med en mellomstor SUV, ikke på samme måte som en sedan i full størrelse sammenlignes med en mellomstor sedan. Hvis du tar en titt på Mercedes Benz GLS, vil du innse at GLE og GLS er de samme, den eneste sanne forskjellen mellom disse to er  størrelsen.

BMW X7 er noe av en oppgradering sammenlignet med BMW X5, men det gir fortsatt ingen mening å velge en hvis du ikke trenger det ekstra rommet en X7 tilbyr. Men Range Rover Vogue er et ekte Range Rover-flaggskip, og Vogue er i seg selv et SUV-ikon, akkurat som Mercedes Benz G-klasse.

Delen Vanlige spørsmål

Hva er de mest luksuriøse SUV-pengene kan kjøpe akkurat nå?

Rolls Royce Cullinan, og det er ikke i nærheten engang. Rolls Royce er et merke som utelukkende fokuserer på luksus og bare luksus, og ingen gjør det bedre enn Rolls Royce. Andre utrolig luksuriøse SUV-alternativer er  Benteyga, Range Rover Autobiographyog  Maybach GLS.

  Er en svart bil varmere enn en hvit bil?

Men det er ingen sammenligning mellom noen annen SUV og Cullinan som Cullinan virkelig er luksus SUV mester.

Hva er de raskeste SUV-pengene kan kjøpe akkurat nå?

De siste årene har bilprodusenter begynt å utvikle sporty SUVer. Biler som Lamborghini Urus og Bentley Benteyga  Speed, Porsche Cayenne Turbo S E-hybrid er de raskeste SUV-ene på markedet akkurat nå.

Urus topper seg i 190 mph, og den når 60mps fra en stillstand på  litt over 3 sekunder. Bentley  Benteyga-hastigheten  topper seg også i 190 mph, men 0-60 mph-tiden er litt tregere sammenlignet med Urus. Og til slutt gjør Cayenne Turbo S E-hybrid 183 mph og en 3.8 andre 0-60mph tid.

Bør jeg velge en klassisk SUV eller en Coupe SUV?

I dag kan du velge en coupe SUV av noe slag. Noen modeller som Cayenne Coupe, GLE Coupe, AudiQ8  og BMW X6 er faktisk coupe SUVer. Men den eneste fordelen med disse er styling, og en stor ulempe er mangelen på  plass.

Disse coupe SUVer kompromiss sterkt på bakre-sete passasjer plass og dette kan være en dealbreaker for noen. Det er verdt å nevne at Audi Q8 ser ut til å tilby den høyeste mengden bakre passasjer hoderom.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter