Hva er luksusversjonen av BMW?

Alle vet at BMW er et luksusmerke. De er kjent for sine slanke, men kraftige kjøretøy. Det mange ikke vet er at BMW også eier Rolls-Royce og Mini. Dette betyr at hvis du er i markedet for et mer luksuriøst kjøretøy og du elsker BMW, er det trygt å si at en Rolls-Royce ville være det beste alternativet.

Rolls-Royce: Det luksuriøse BMW-eide merket

Hvis du er ute etter en luksuriøs BMW, og ikke for et annet merke, kan du holde deg til BMW 5-serien og 7-serien eller X5 og X7 luksus SUV crossovers. Mens Mercedes-Benz har en ekstra luksuriøs versjon i Maybach, og Toyota har Lexus og Acura, BMW har ikke en mer luksuriøs versjon.

Imidlertid eier den et helt annet merke med sitt eget bilde og anerkjennelse. En av de dyreste bilene i verden – Rolls-Royce.

Både BMW og Rolls-Royce er luksusbiler. Men du kan vurdere Rolls-Royce som den høyest mulige enden av luksus. Det er trygt å si at hvis du allerede eier en BMW og du liker den, og hvis du leter etter et enda mer luksuriøst kjøretøy, bør du velge en fra BMW-familien.

Rolls-Royce: Fantomet

Den mest kjøpte Rolls-Royce, Phantom Drophead Coupe, er kjent for sin kraft og slanke design. Det er den mest kjente modellen av merkevaren, og i motsetning til andre merker, hvor de billigere modellene er bestselgere, med Rolls-Royce, er det ganske motsatt. Fantomet er også den dyreste modellen.

Fylt med gadgets, ekte skinnseter, TV-skjermer, klokkeholdere, kjølesystemer, koppholdere og varmeseter som er mer komfortable enn en high-end sofa, føles denne bilen mer som en koselig festning enn som en transportmiddel.

  Er BMW 2.0 turbomotor pålitelig?

Uansett er den fortsatt utstyrt med en uhyrlig nesten 7-liters stor motor som kan ta deg hvor som helst.

Fantommotor

Phantoms motor er en enorm 6,75 L V12 twin-turbo, og dette gjør at den kan gå fra 0 til 60 miles i timen innen 5,3 sekunder. Motoren vil også tillate deg en maksimal begrenset hastighet på 250 km/t, noe som er utrolig raskt for en så stor maskin.

Phantoms motor genererer 563 hestekrefter og et dreiemoment på 664 lb-ft. Dette gir en utrolig kjøreopplevelse med kraften bak deg.

Smitte

Denne luksuriøse festningen er utstyrt med en 8-trinns 8HP automatisk girkasse som er mer enn perfekt optimalisert.

Prisen

Prisen på en Rolls-Royce Phantom starter på forbløffende $ 455,000 XNUMX. Men hvis du har penger til å bruke på deg selv og vil ha et luksuriøst kjøretøy som vil vare i flere tiår, kan dette være verdt det! Denne bilen har eksistert siden 2003, så den imponerende levetiden er en av grunnene til at både millionærer og milliardærer kjøper den.

Dimensjoner

Dimensjonene til Fantomet er en total lengde på 598 cm, en bredde på 202 cm og en høyde på 165 cm. Den har en vekt på 2 560 kg, noe som gjør at den har et veldig solid grep på veien.

Drivstoffeffektivitet

Phantoms motor har en MPG på 12 i byen, noe som er fantastisk for et kjøretøy på denne størrelsen. Den kommer til 32 km per gallon på motorveien, noe som er bedre enn den mindre Rolls-Royce Ghost-modellen.

  Beste BMW for en familie

Interiør

Innsiden av Rolls-Royce Phantom er veldig luksuriøs, og hver detalj har blitt håndplukket med forsiktighet. Det går til og med så langt som å inkludere en klokkeholder for favorittklokkene dine! Setene består av førsteklasses skinn som du vil synke ned i i timevis, noe som vil få de lange stasjonene til å føles som en drøm.

Funksjoner som massasje sitteplasser, justerbare seter, og til og med en nedkjølt konsoll er bare noen av bekvemmelighetene som venter inne i denne fantastiske vognen av luksus.

En av de roligste bilene i verden

Fantomet er også en av de mest stille bilene i verden, med bare 49 dB i tomgangshastighet! Interiørdesignet til Rolls-Royce er luksuriøst og stilig, med håndsydd skinn som får deg til å føle deg som kongelig.

Hvor produseres Rolls-Royce?

Rolls Royce er produsert i England, og de har fabrikker over hele verden for å holde tritt med etterspørselen, inkludert i Japan og USA.

Fabrikkene produserer bare rundt 4000 biler per år, noe som gjør det til en av de sjeldneste luksusbilene der ute.

Endelig dom

Er en Rolls-Royce verdt det til slutt? Alt avhenger av hva du vil ha ut av bilen din og hvor mye penger du må bruke. Hvis du vil ha noe luksuriøst og prangende da, ja, en Rolls-Royce kan være noe for deg. Men hvis du er ute etter noe mer praktisk og rimelig, kan en «vanlig» BMW være bedre egnet for dine behov.

  Lager BMW en sportsbil?

Vanlige spørsmål om BMW

Er BMWs luksusbiler eller sportsbiler?

BMW produserer luksuriøse crossover coupes og SUVer som gir ren kjøreglede. Dette betyr at du får nyte komforten av et luksuriøst kjøretøy bak kraften til en sportsbil. Videre kan det symbolske utseendet til BMW finnes i alle modellene deres, uavhengig av størrelse og form.

Hvilken er den dyreste BMW luksusmodellen?

De dyreste BMWs er samlerbiler, som 2000 BMW X5 Le Mans, som anslås å koste over $ 1 million. Andre samlerbiler fra BMW inkluderer BMW M8 Prototype E31, som går for godt over $ 1 million også og BMW 3.0 CSL Hommage konseptet for $ 1,5 millioner. Bortsett fra disse, den luksuriøse high-end BMW 2011 X6 G-Power S er rundt $800,000, etterfulgt av 2012 BMW M5 G-Power Hurricane RRs.

Hvilken er den bestselgende BMW-modellen gjennom tidene?

Den bestselgende BMW er BMW 3-serien, fra coupe segmentet. Uansett produksjonsår topper 3-serien hvert år salget for BMW-biler. Når det gjelder SUVer, er BMW X3 og X5 de bestselgende modellene for 2020. Årsaken til dette er den tilgjengelige prisen sammenlignet med X7- og 7-serien, og de innovative og komfortable luksuriøse funksjonene som følger med dem.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter