Beste år for Audi A3

Er Audi A3 en god bil?

Audi A3 er en kompakt familie hatchback / sedan som tar sikte på å tilby alt du forventer av en state-of-the-art Audi-modell, men uten å være altfor stor eller dyr. A3 har eksistert en god stund, og det er trygt å si at A3 er en av Audis mest suksessrike modeller, spesielt i det europeiske markedet som får både hatchback og sedan.

Det beste Audi A3-året ser ut til å være 2017-modellen, da den balanserer verdi med pålitelighet veldig bra.  2017-modellen introduserte også en midtsyklusoppdatering til Audi A3, noe som betyr at denne A3-generasjonen bygger bro over gapet mellom den aller nyeste A3 og den som kom før den.

2020 Audi A3 representerer den aller nyeste generasjonen av A3 som arver ganske mange deler fra forrige generasjon A3 og kombinerer det med et fullstendig redesignet interiør og eksteriør. 2020-modellen er det beste modellåret for den nyeste A3 på grunn av prisen og den generelle kundetilfredsheten.

Du bør også vurdere å kjøpe 2016 A3-modellen hvis du vil spare litt penger, men likevel få en bil som gir deg en relativt luksuriøs opplevelse. En velutstyrt 2016-modell er billigere eller like dyr som en ganske barebone 2017-modell, noe som betyr at du får mye valuta for pengene.

2017 Audi A3

Den forrige generasjonen av Audi A3 er en massiv suksess for Audi, men midtsyklusoppdateringen forrige generasjon av A3 ser ut til å være det beste valget av gjengen generelt. Grunnen til at 2017-modellen er så god, er at den koster minst penger av alle tidligere generasjons A3-modeller, men den tilbyr alt.

  Er Audi RS6 Avant en god bil?

Førsteårs produksjonsmodeller har en tendens til å være litt mindre pålitelige enn biler som kommer etter, men 2017 A3 er bare en midtsyklusoppdatering, noe som betyr at bilen under er mer eller mindre den samme som modellen som kom før den.  2017-modellen ser bra ut, spesielt i S-Line-form og med et sett med gode hjul.

Interiøret i 201 7-modellen er like luksuriøst som det var da det først kom ut. Du kan få 2017 A3 med materialer av høy kvalitet overalt.  Påliteligheten er stor, den gir anstendig verdi, og den ser bedre ut enn de fleste A3-modeller der ute.

2020 Audi A3

Hvis du vil ha den aller nyeste generasjonen Audi A3, bør du vurdere å kjøpe 2020-modellen fordi den tilbyr alt 2022-modellen tilbyr, men den koster betydelig mindre penger. Som sådan er 2020-modellen verdivalget til gjengen og er derfor sannsynligvis den beste A3-modellen du kan få. Det er kanskje ikke så pålitelig som 2017, og det er derfor det tar andreplassen, men det er fortsatt en veldig god bil.

Reliability-messig var det noen problemer og tilbakekallinger på 2020 A3, men de fleste av disse har blitt sortert nå. Grunnen til at 2020 er så bra er at det ser fantastisk ut innvendig og utvendig. S-Line biler har mye tilstedeværelse på veien fordi de ser altfor futuristiske ut og neppe kommer til å gå ubemerket hen.

  Vanlige problemer med Audi TTS

Dette er ikke typisk for Audi som de er kjent for å designe under-radar-ser biler, men S-Line Audi A3-modeller sikkert er forskjellige. Interiøret er også utrolig velutstyrt med skarpe linjer, store skjermer og Audis vakre best-in-the-industry Virtual Cockpit målerklynge.

2016 Audi A3

Hvis du vil spare litt penger, men fortsatt vil ha en relativt ny Audi-opplevelse av høy kvalitet, bør du sjekke ut 2016-modellen. 2016 Audi A3 er pre-facelift forrige generasjons modell som ikke skiller seg for mye fra post-facelift-modellen. Eksteriørdesignet er fortsatt veldig pent, spesielt når det er utstyrt med LED-lys, et fint sett med hjul og S-Line-pakken.

Interiøret er mer eller mindre det samme som 2017-modellen, bortsett fra rattet og noen få andre detaljer.  2016 er like pålitelig som 2017-modellen, noe som betyr at det ikke er noen bekymringer fra den avdelingen. Den tilbyr samme mengde plass, de samme motorene og den samme overføringen.

Jada, det føles ikke så moderne som 2017-modellen fordi den ikke er tilgjengelig med Audis Virtual Cockpit, men hvis du vil spare noen få dollar, er 2016 veien å gå. Det er sannsynligvis den mest verdiorienterte brukte A3-modellen du kan kjøpe generelt.

FAQ Seksjon

Bør jeg kjøpe en Audi A3?

Hvis du liker kompakte premiumbiler, vil du elske Audi A3 fordi det er en virkelig godt avrundet luksuriøs bil som tilbyr alle moderne fasiliteter du forventer av et premiummerke. A3 har eksistert en god stund, og det er en veldig populær bil på2.hånd markedet, spesielt i Europa.

  Vanlige problemer med Audi RSQ8

Hvis du ikke liker små biler, vil du sannsynligvis ikke nyte A3 heller. Det er ikke det at detikke passer til store voksne, det er mer et spørsmål om komfort og følelse på veien. Hatchbacken er det mer romslige alternativet, men sedanen er en mye bedre bil for de fleste.

Hvilken Audi A3-modell er best?

Hvis du vil ha den mest effektive Audi A3, bør du gå for enten 1.6L TDI eller 2.0L TDI-modellene, hvis de er tilgjengelige. Hvis ikke, bør du få 1.5L bensindrevet A3-modell. Hvis du vil ha mest mulig exciting og beste A3-modell penger kan kjøpe, er Audi RS3 med en 5-sylindret turbomotor veien å gå.

Kommer Audi A3 i konvertibel form?

Audi pleide å tilby en A3 cabriolet, men den konvertible modellen ble droppet for modellåret 2020 da populariteten til små cabrioleter (og cabrioleter generelt) har vært i en nedadgående spiral i flere tiår. Vi lever i en tid med SUV-er og crossovere, noe som betyr at det rett og slett ikke er nok interesse for  kabrioleter, i hvert fall ikke et øyeblikk i tid.  

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter