Vanlige problemer med Audi RSQ8

Audi RSQ8 problemer & feil

Den Audi RS Q8 er flaggskipet Audi RS SUV designet for de som ønsker den beste SUV Audi kan tilby for øyeblikket. RS Q8 er mer eller mindre en Lamborghini Urus for en mer oppnåelig pris fordi disse to deler mange deler med hverandre. RS Q8 er den største, kraftigste og dyreste SUV Audi noensinne har laget.

Når det gjelder pålitelighet, Audi RS Q8 synes å være en veldig anstendig bil, men det er noen problemer verdt å snakke om.  Først av alt klager mange eiere på bilen som lider av ulike elektriske problemer med bilsystemene og interiørlysene. Eiere klager også over at bilen går i slapp modus uten en åpenbar årsak.

Videre er RSQ8 kjent for å gå gjennom dekk som gal, noe som er et klart problem fordi fire RS Q8-dekk koster en liten formue. Overføringen er noen ganger kjent for å bli nølende og lat , og RSQ8 var også en del av en tilbakekalling på grunn av problemer med suspensjonen.

Alt i alt er RS Q8 ikke den vanligste Audi SUV på veien, så det er ikke lett å liste opp alle feilene riktig. Dette er imidlertid de som ser ut til å lage mest støy på nettet, og det er derfor vi skal liste dem opp her.

Audi RS Q8 elektriske problemer

Den Audi RS Q8 er en gjennom og gjennom luksus SUV som betyr at den er fullpakket med en haug med luksuriøse funksjoner og fasiliteter som både vil holde deg trygg og underholdt. Men med slike nivåer av kompleksitet er det lett å glemme at mange av disse funksjonene kan mislykkes. Dette er tilfelle med Q8 generelt der mange mennesker har rapportert det lider av irriterende, men milde problemer.

  Vanlige problemer med Skoda Roomster

En eier klaget over at kuppellysene enten ikke slås på når det er nødvendig eller ikke slår seg av i det hele tatt.  Eiere har også klaget over bilens trippel widescreen-oppsett der den nedre skjermen alltid bruker fabrikkinnstillingene som standard når du skrur opp bilen, noe som betyr at du må endre ønskede funksjoner hver gang du slår på bilen.

Audi RS Q8 performance problemer

Den Audi RS Q8 er en 600hp luksus SUV med AWD så det er vanskelig å si at det mangler strøm. Noen eiere har imidlertid klaget over at bilen går i slapp modus uten en åpenbar årsak. En Audi-ansatt sa at problemer som disse er relatert til varmeproblemer, men det er vanskelig å rettferdiggjøre det fordi RS Q8 ble grundig testet under ekstreme forhold før den kom ut.

Noen har sagt at disse problemene er ned til kattene, andre har sagt at de er forårsaket av turboladerproblemer. Dette er problemet vi vanligvis står overfor når vi prøver å vurdere biler som er dyre og ganske begrensede i produksjonen. Det er ikke nok data på nettet til å trygt si hva som er årsaken til dette problemet.

Audi RS Q8 dekk slitasje problemer

Det er noen grunner til at RS Q8 går gjennom dekk som gale. Den første er fordi noen RS Q8-modeller ble tilbakekalt på grunn av feil justering som kan desimere dekk på en tung og kraftig bil som RS Q8. Selv om modellen du ser på er fin, går den fortsatt gjennom dekk som gal fordi den får 22-tommers og opp hjul og bilen har mer enn 600hp.

  Vanlige problemer med Audi A1

Det er sikkert kult å kjøre en supersport SUV som RS Q8, men påkjenningene de dårlige dekkene trenger å tåle under tunge svinger, bremsing og akselerasjon er nøtter. Et sett med fire dekk for RS Q8 koster en formue, spesielt fordi du må endre dem alle samtidig.

Problemer med Audi RS Q8-overføring

RS Q8 kommer med en Tiptronic automatisk dreiemoment omformer girkasse som vanligvis gjør jobben sin uten store bekymringer. Imidlertid er det tilfeller der girkassen blir nølende, ikke klarer å velge riktig gir, og kan ofte forveksles med når du skal sparke ned og hvilket utstyr du skal velge.

Dette er ikke nødvendigvis et problem i seg selv fordi dette for det meste er ned til programvarekalibrering som sannsynligvis er der for å beskytte bilen på grunn av RS Q8s enorme dreiemomenttall.

Problemer med Suspensjon av Audi RS Q8

Vi har allerede nevnt athan RS Q8 lider av  dekkslitasje på grunn av sin enorme vekt og mye kraft, men dette er også tilfelle med suspensjonen. Foringene foran tar mye misbruk når bilen bremser og akselererer raskt, noe som kan slite dem ut for tidlig.

RS Q8 var også en del av en tilbakekalling på grunn av enn feilkalibrert bakaksel som forårsaket mye stress på dekkene og resten av bilens fjæringssystem.

Delen Vanlige spørsmål

Er Audi RS Q8 verdt det?

Alle biler har problemer, uansett hvor rimelige eller dyre de er, og RS Q8 er ikke annerledes. Imidlertid kan ingen benekte at RS Q8 ikke er en av de mest fantastiske SUVene penger kan kjøpe i disse dager fordi det er det.

  Vanlige problemer med BMW 320i

600hp +, flott utseende, flott teknologi, fantastisk veitilstedeværelse og en ganske spennende kjøreopplevelse er det som gjør RS Q8 så underholdende og ønskelig som den er.  Det har kanskje ikke et Lamborghini-merke på forsiden, men hvis du lukker øynene mens du kjører (som du aldri bør gjøre), vil du bli tilgitt for å tro at du er i en Lamborghini Urus.

Er Audi RSQ8 bedre enn Audi SQ8?

Den Audi SQ8 er en detuned og mer sivilisert versjon av RSQ8 og mange tror at det er bedre enn RSQ8 fordi det koster så mye som $ 20,000 mindre og det føles virkelig lik stasjonen. Videre er SQ8 det mer komfortable alternativet til de to også.

Å kjøpe toppmodellen som har alt er imidlertid en veldig spesiell følelse, og SQ8 kan ikke matche det selv om det er en veldig flott bil.

Er Audi RSQ8 den beste Audi?

Det er trygt å si at Audi RSQ8 er det nåværende flaggskipet til hele Audi-serien fordi den tilbyr stor kraft, fantastisk utseende, fantastisk teknologi og alt annet du håper på i et flaggskip på 21 st århundre. Den Audi R8 kan være den kuleste bilen Audi gjør, men RSQ8 er det sanne flaggskipet rundt.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter