Beste år for Audi A6

Audi A6 er en mellomstor luksussedan som konkurrerer med slike som BMW 5-serie og Mercedes Benz E-klasse. Disse tre bilene er pilarene i premium executive tyske sedans fordi de har eksistert siden starten av alle tre merkene. De er romslige, luksuriøse, raske, komfortable, trygge og virkelig ønskelige.

Selv i dagens tid med SUV-er og crossovere, selger A6, E-klasse og 5-serien fortsatt veldig bra. I denne artikkelen skal vi imidlertid fokusere spesielt på A6 og hvilke A6-modellår som er de beste å kjøpe.

Det beste Audi A6-modellåret å kjøpe er 2017-modellen fordi det er den flotteste A6, en med de beste pålitelighets- og kundetilfredshetskartene, og en som er priset veldig bra. 2017 A6 er forrige generasjon A6 etter ansiktsløftning, noe som betyr at den fortsatt er moderne, selv om den koster betydelig mindre penger enn dagens generasjon A6.

Den nest beste A6-generasjonen er 2022-modellen fordi det er den mest avanserte og mest ønskelige modellen. Du bør også vurdere å kjøpe 201 2-modellen fordi den tilbyr 85% av det 2017-modellen tilbyr, men til en mye mer oppnåelig prislapp.

2017 Audi A6

2017 Audi A6 ser ut til å være den å kjøpe i henhold til ganske mange elektroniske kilder som sier at 2017 A6 er et av de mest pålitelige A6-modellårene gjennom tidene. Dette er fordi denne plattformen til A6 har eksistert siden 2011, og Audi har klart å stryke ut de fleste ufullkommenhetene som fulgte med denne plattformen.

Dessuten er 2017 Audi A6 uten tvil den flotteste A6 til dags dato, spesielt når den er utstyrt med Matrix LED-frontlykter og den virkelig viktige S-Line-pakken med et fint sett med hjul.  Interiøret i 2017 A6 oser av kvalitet fordi det også er et av de beste satt sammen Audi-interiørene gjennom tidene.

  Vanlige problemer med Audi RS3

2017 Audi A6 har imponerende kundetilfredshetsresultater, den får all moderne teknologi, og den bygger bro over gapet mellom den gode gamle høykvalitets materialluksustiden med dagens store skjermer og teknologiæra av luksus.  Motorene som tilbys er mange, pålitelige og virkelig kraftige.

2022 Audi A6

Hvis du vil ha den største og den nyeste, er 2022 A6 absolutt et syn å se. Den splitter nye A6 introduserer en dristigere tilnærming til utvendig design, men er svært avhengig av alternativene du går for. Dette betyr at en 2022 A6 kan se både under radaren eller oppmerksomhetsfangende ut, avhengig av utstyr og fargevalg.

2022-modellen ser også ut til å være anstendig pålitelig fordi den nåværende generasjonen A6 har vært ute i noen år nå. Interiøret er minimalistisk og perfekt lagt ut med tre store og lyse skjermer med flott oppløsning og skjermteknologi.

2022 A6 er også den mest praktiske A6-modellen til dags dato, og toppmodellen 2022 Audi RS6 Avant er like rask som de fleste superbiler er, men like praktisk som de fleste minibusser er. Uansett hvordan du ser på det, er 2022 A6 det sanne flaggskipet mellomstor premium tysk sedan.

2012 Audi A6

2012 Audi A6-modellen er den med minst rapporterte problemer ut av alle tidligere generasjon A6-modeller som automatisk setter den på denne listen. 2012-modellen er nå 10 år gammel, noe som betyr at du kan kjøpe den til en betydelig rabatt ettersom bilen allerede har avskrevet ganske mye.

  Hva er forskjellen mellom e-tron og Q4 e-tron?

Jada, det kan ikke virke som en god ide å kjøpe en 10 år gammeltysk luksusbil, men hvis du vet hvordan du kjøper den, er det all mening i verden å vurdere 2012 A6. 2012 er også utrolig lik 2017-modellen fordi den bruker i utgangspunktet samme interiøroppsett og en litt annen utvendig layout.

Velutstyrt 2012-modell med Matrix-lysdioder, S-Line-pakker og andre avanserte alternativer kan fås til en betydelig lavere pris enn 2017-modellen. 2012-modellen  er utvilsomt verdivalget til gjengen, noe som betyr at du kan få det meste av det 2017-modellen tilbyr, men til en mye mer oppnåelig pris.

FAQ Seksjon

Bør jeg kjøpe en Audi A6?

Audi A6 er designet for de som ønsker en førsteklasses opplevelse og ikke er villige til å gå på akkord med verken praktisk eller ytelse. A6 er stor, sitter opptil fem voksne komfortabelt, og kan reise tusenvis av miles uten å slite deg ned for mye. Som sådan er disse bilene designet for åpne veier, cruising og langvarig reise.

Dette betyr imidlertid ikke at A6 ikke kan drive med bykjøring, det er bare det at den er litt for stor for noen mennesker. På den annen side, hvis du ikke har behov for en mellomstor sedan, og du ikke trenger så mye plass, vil du sannsynligvis bli bedre med noe litt mindre som en Audi A5 eller en Audi A4.

  Vanlige problemer med Audi Q8

Hvilken Audi A6-modell er best?

Hvis du er ute etter en diesel Audi A6, er 3.0L TDI konkurransemodell med 300hp + den beste å kjøpe fordi den tilbyr fantastisk effektivitet, men utrolig dreiemoment. Hvis du vil ha en stille, uanstrengt opplevelse, bør du sjekke ut Audi S6, da den balanserer effektivitet, raffinement og ytelse vakkert.

Men hvis du vil gå helt ut, bør du gå for den raske Audi RS6 Avant. En 600 hk familiebil som kan gjøre 0-60 mph på 3 sekunder er akkurat det vi alle trenger for å føle oss lykkelige. Audi RS6 kan like gjerne være den beste en-bilen-å-gjøre-det-alt.

Når kommer Audi ut med den nye Audi A6?

Det ser ut til at Audi kommer til å tilby en helt ny Audi A6 i slutten av 2023/begynnelsen av 2024 med vekt på elektrifisering. Mange kilder oppgir at Audi har som mål å gi ut en e-Tron A6 som skal konkurrere med slike som Tesla Model S og Mercedes EQE. Vi må vente og se om det virkelig er tilfelle, men sjansen er stor for at det er det.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter