Beste år for Audi Q7

Audi Q7

Audi Q7 er en tre-rad Audi familie SUV designet for de som ønsker maksimal plass inne i en bil med fire ringer foran. Q7 har eksistert siden 2006, og det er trygt å si at det er en av de beste Audi SUV-ene som kan kjøpes for penger . Før Q8 kom ut, var Q7 også det eneste flaggskipet til Audi SUV.

Imidlertid er ikke alle Audi Q7-generasjoner de samme, og det er noen modeller som faktisk er bedre enn andre. For det første er det beste Q7-modellåret sannsynligvis 2017-modellen fordi den tilbyr den største oppgraderingen i Q7-historien, noe som betyr at den gir den beste verdien ut av alle Q7-modeller som noen gang kom ut.

Det nest beste modellåret til Audi Q7 er den nyeste 2022-modellen fordi den er den mest pålitelige og mest avanserte Audi Q7 hittil. Det er kanskje ikke det billigste, men det er priset ganske bra sammenlignet med lignende SUVer fra Mercedes og BMW. Endelig er det tredje beste modellåret i Q7 2014 ansiktsløftet 1st generasjon av Q7 som ser ut til å være den beste 1st gen Q7.

Uansett hvilken Q7 du går for, må du huske på at alle disse trenger rettidig og grundig vedlikehold. Disse bilene er dyre, fullpakket med mye teknologi, og skal kunne vare deg veldig lenge.

2017 Audi Q7

2017 Audi Q7 er den aller første ekte 2. generasjons Q7-modellen, noe som betyr at den tilbyr det største hoppet mellom to modellår i Q7s historie.  2017 Q7 tilbyr en mye forbedret motorpalett som betyr at  2017 Q7-modellene tilbyr mer effektive og kraftigere 6-sylindrede og 8-sylindrede motorer.

  Audi Q8 pålitelighet

Designet har også sett en stor oppgradering, spesielt på innsiden der 2017 Q7 er 100% forskjellig fra den forrige modellen. Innvendig byggekvalitet er også bedre, og det samme er de tilgjengelige funksjonene.  Fjæringssystemet er kraftig forbedret, og det samme er styresystemet.  Den 8-trinns automatgirkassen er jevnere, raskere og mer pålitelig.

Grunnen til at 2017 Q7 kanskje er den beste Q7 å kjøpe, er at den balanserer verdi og substans bedre enn alle andre Q7-modeller.  Du får mest for pengene fordi du får en Q7-modell som ser nesten identisk ut med den nyeste, men uten å betale 2022 Q7-priser.

2022 Audi Q7

Hvis penger ikke er noe objekt, er det ingen faffing rundt ved å si at 2022 Q7 ikke er den beste Q7 gjennom tidene, fordi det virkelig er. 2022-modellen er en midtsyklusoppdateringsmodell, men Audi har endret 2022-modellen så mye at det føles som en helt ny modell. Eksteriørdesignet er litt mer boksete, renere, og tør jeg si det, mye bedre enn 2017-modellen.

Interiøret så også en stor oppgradering fordi 2022 Q7 bruker det nyeste Audi interiørdesignspråket som favoriserer minimalisme og teknologi. Den generelle luksusfølelsen i Q7 2022 er ligaer over alle eldre Q7. Plassen er mer eller mindre den samme, men det er noen fordeler med det boksete designet fordi 2022 får litt mer headspace.

Motorene på 2022-modellen er også de mest raffinerte, og det samme gjelder girkassen. 2017 Q7 var ikke perfekt når det gjelder pålitelighet, men Audi klarte å stryke ut mange problemer med 2022-modellen, noe som betyr at påliteligheten også er mye forbedret.

  Vanlige problemer med Audi e-tron

2014 Audi Q7

Hvis du er en fan av 1st generasjonen av Audi Q7, vil du sannsynligvis elske 2014 Q7 fordi den får det  beste fra begge verdener. 2014 Q7 er midtsyklusoppdateringsmodellen som bruker et mye forbedret LED-belysningssystem som gjør at Q7 ser ut og føles mye mer luksuriøst. Interiøret har også blitt polstret, noe som også gjør at Q7 ser og føles mer luksuriøst ut.

Mange tror at Audisinteriør i begynnelsen og slutten av 2010-tallet er noen av de høyeste kvalitet interiør i hele bilindustrien, og det er vanskelig å bestride det.  Motorpaletten fra 2014 ligner mer på 2. generasjon Q7 enn den er på pre-facelift-modellen, i hvert fall når det gjelder vanlige 6-sylindrede modeller.

Pålitelighetsmessig er 2014-modellen også bedre enn modellene som kom før den. Verdi er også en stor grunn til at man bør vurdere 2014 Q7 da det koster langt mindre enn 2022 og også 2017-modellen.

FAQ Seksjon

Bør jeg kjøpe en Audi Q7?

Audi Q7 er en veldig populær SUV, og mange begjærer den. Det er ikke den billigste SUV-en du kan kjøpe, men det er fordi den tilbyr mye mer av alt sammenlignet med standard SUV-er. En premium executive treraders SUV er noe du kjøper når du ikke vil bytte ut bilen på lenge, og Q7 er perfekt av den grunn.

  Audi RS4 Pålitelighet

Det er virkelig ikke noe Q7 ikke kan gjøre fordi det er luksuriøst, komfortabelt, fylt med teknologi, romslig, trygt og rimelig økonomisk. Audi SQ7 er utrolig rask med tanke på størrelsen. Off-roading er ikke noe Q7-eiere gjør, men det er egentlig ikke en overraskelse fordi premium executive SUV-kjøpere ikke bryr seg om terrengkjøring.

Hvor rask er Audi SQ7?

Vi har allerede nevnt at Q7 er en stor tre-rad SUV som betyr at den egentlig ikke skal være rask. Imidlertid kan 2022 SQ7 gjøre 0-60 mph på bare 3. 8 sekunder som er latterlig for en bil av den størrelsen.  Than top hastigheten er begrenset til 155mph og kvart-mile tid er 12,5 sekunder som er helt rask for en stor SUV.

Hvorfor kan ikke Audi Q7 kjøre offroad?

Det er ikke sant at Audi Q7 ikke kan gå off-road, fordi det kan. Men å ta en $ 60.000 SUV off-roading er som å ha på seg en fin dress til en fotballkamp. Selv om du kan spille fotball i en fin dress, kommer du ikke til å gjøre det fordi drakten ikke var bygget for en fotballkamp.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter