Beste år for Audi TT

Er Audi TT en god bil?

Audi TT er en kompakt 2-seters sportsbil laget for de som ønsker å nyte en førsteklasses opplevelse i en kompakt formfaktor. TT har eksistert en god stund nå, det er kanskje ikke så populært som det en gang var, men 2. håndsmarkedet er fortsatt fylt til randen med en haug med brukte TT-modeller som venter på å bli snappet av sine nye eiere.

Det er trygt å si at TT har hatt en veldig steinete levetid, da ikke alle TT-modeller er like. Noen av dem er betydelig verre enn andre på grunn av ulike tilbakekallinger, klager og lave kundetilfredshetsresultater. Som sådan er den beste Audi TT du kan kjøpe brukt 2015-modellen fordi det er en nyere TT-modell, den er veldig pålitelig, og den undergraver de nyeste TT-modellene i pris.

Den nest beste Audi TT-modellen du kan kjøpe er modellåret 2014, da den er mer eller mindre den samme som 2015-modellen. 2014 ser ut til å være litt mindre pålitelig, men ikke mye.  Til slutt bør du også vurdere å kjøpe 2020 Audi TT da2020-modellen fikk en heftig oppdatering uten å miste noe i pålitelighetsavdelingen.

Uansett hvilken TT du går for, må du huske på at disse bilene er komplekse og krever rettidig og grundig vedlikehold. Som sådan, sørg for å  alltid gjøre en pre-kjøp inspeksjon som det er viktig når det gjelder å kjøpe noen 2nd hånd markedet bil.

Beste Audi TT-år

1. 2015 Audi TT

2015 Audi TT-modellen ligger i 2.  generasjon av TT-modellen og er det aller siste 2.  generasjons TT-modellåret.  Grunnen til at 2015 er den beste Audi TT å kjøpe skyldes prisen og påliteligheten. Både TT-ene fra 2014 og 2015 ble  aldri tilbakekalt fordi de ble laget riktig rett fra fabrikken.

  Vanlige problemer med Audi SQ7

Dette betyr at de samlede kundetilfredshetsresultatene som to har er mer enn tilfredsstillende.  Pålitelighetsmessig lider ikke TT av for mange problemer, men den har noen få som er forståelig for enhver bil, spesielt en som er 7 år gammel. Bilen har imidlertid svekket seg ganske mye siden den først kom ut, noe som betyr at du kan kjøpe en til en virkelig oppnåelig pris.

2015-modellen får alt du trenger fra en premium luksus sportsbil, bortsett fra den aller nyeste Audi-teknologien som egentlig ikke er en nødvendighet for folk flest.

2. 2014 Audi TT

2014 Audi TT er mer eller mindre den samme som 2015-modellen med unntak av litt mmalmproblemer. Dette er ikke noe å bekymre seg for fordi disse lett kan skyldes dårligere vedlikehold sammenlignet med 2015-modellen. Du bør også huske på at 2014-modellen er enda billigere enn 2015-modellen.

2014-modellen ble heller aldri tilbakekalt, og den får anstendige kundetilfredshetsresultater ettersom de fleste som kjøpte 2014 TT fra nye er/var fornøyd med bilen. Bilens design eldes ganske bra både innvendig og utvendig, men 2014 mangler den nyeste Audi-teknologien.

Hovedårsaken til at man bør vurdere å kjøpe 2014 Audi TT er prisen fordi den virkelig får deg mye for pengene. Det undergraver de nyeste Audi TT-modellene med nesten 50%, noe som er store besparelser  og kan brukes bedre på eksempler med lave miles og virkelig gode utstyrsnivåer.

  Er Audi A3 en god bil?

3. 2020 Audi TT

2020 Audi TT representerer den ansiktsløftede modellen som får stort sett alt du ønsker fra et premium Audi-produkt. Dette betyr at 2020-modellen får Audis strålende Virtual Cockpit-skjerm som fortsatt er ganske uovertruffen av noen annen bil fra det segmentet.

2020 ser også mye mer aggressiv og meningsfull ut, noe som fikk TT til å føles litt mer av en racerbil i stedet for en frisørbil. Interiøret er velutstyrt med alt du trenger, og påliteligheten ser ut til å holde seg veldig bra.

Prisen er kanskje ikke så fristende som med 2014- og 2015-modellene, men du får fortsatt mye valuta for pengene. 2020 Audi TT er en ekte state-of-the-art Audi 2-seters sportsbil som tilbyr kjørespenning, luksus og stil bedre enn 2014- og 2015-modellene gjør.

FAQ-seksjon

Bør jeg kjøpe Audi TT?

Hvis du er interessert i 2-seters sportsbiler som også er luksuriøse, stilige og relativt komfortable, bør Audi TT være på radaren din. Andre biler fra dette segmentet er BMW 2-serie, Porsche 718 Cayman og Mercedes SLC Roadster. 2-serien er den mer førerfokuserte bilen, men den er ikke like luksuriøs som TT er.

Porsche 718 Cayman S er den mest spennende å kjøre, men den koster mye mer penger enn TT. Endelig er SLC den billigste av gjengen,  men de fleste anser SLC for å være en bil som rett og slett ikke er på samme nivå som disse tre andre bilene. Som sådan har TT definitivt sin plass her, og det kan være den beste av dem alle.

  Vanlige problemer med Audi TTS

Hvilken Audi TT-modell er best?

Hvis du vil ha en TT-modell som er spennende, men fortsatt relativt føyelig, er 40 TFSI 200hp-modellen den som skal gå, da den balanserer effektivitet, raffinement og ytelse veldig bra. Det er imidlertid ikke til å komme unna at TT RS er den ubestridte mesteren i hele TT-serien fordi den får en strålende 5-sylindret motor.

TT RS høres ut som en baby Audi R8 og er den som sannsynligvis kommer til å beholde sin verdi utrolig godt.

Hvorfor avvikler Audi TT?

Ifølge de siste rapportene dropper Audi TT helt, noe som betyr at TT går bort etter mer enn 20 års kontinuerlig produksjon. Grunnen til at Audi er di t ching TT er at de fikk en annen bil som sannsynligvis kommer til å ta sin plass.

Virkeligheten er at biler som TT ikke er så populære som de en gang var fordi SUVer og crossovers styrer markedene. Hvis du parer det med det faktum at elbiler også gjør en boom, er det rett og slett ikke noe plass igjen for biler som TT.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter