Beste bil for nye foreldre

Hvis du venter et barn, er det mange viktige beslutninger som venter på å bli tatt. En av dem er definitivt å velge den perfekte bilen. En slik bil må være trygg over noe annet, men den må også være romslig, stille, komfortabel, og med mange lagringsplasser.

Når det gjelder spesifikke bilsegmenter, er en hatchback / crossover det mest populære bilvalget for nye foreldre. Than grunn bak  dette er enkel som disse bilene tilbyr mye plass, verdi, komfort,  og  familievennlige funksjoner som brede åpningsdører og  Isofix  Anker poeng.

Et av de mest populære familiemerkene er Volvo, og Volvo XC SUV-serien har alltid vært et perfekt valg for yngre familier. Mellom Volvo SUVer, XC60 treffer en perfekt balanse mellom størrelse og plass. Hvis du vil ha et billigere alternativ, kan du gå for Kia Sportage.

Hvis du elsker eiendomsbiler, er Audi A4 Avant et godt valg for yngre familier takket være en nydelig design og rolig kjøreopplevelse. Hvis du vil ha et billigere alternativ, kan du gå til Ford Focus Estate. Når det gjelder hatchbacks, har en VW Golf alltid vært en perfekt familiebil.

Volvo XC60

Volvo XC60 sitter mellom de større XC90 og de mindre XC40 SUVene, og mellom de tre virker det som om XC60 er den perfekte midtbanen. Sikkerhetsmessig kan duikkegå galt med en Volvo, tross alt var det disse karene som oppfant trepunkts sikkerhetsbeltet i utgangspunktet.

I tillegg til sikkerhetsaspektet, klarer XC60 å tilby en moderne design inne og ute med mange plysjmaterialer og overlegen byggekvalitet. Teknologimessig kan XC60 utstyres med stort sett alt du forventer av en moderne luksus-SUV.

  Kan du fikse rust under en bil?

Kia Sportage

En SUV som XC60 koster mye penger, og deter ikke en god økonomisk  beslutning å bruke så mye penger på en avskrivende eiendel, spesielt hvis du bare starter som familie. Du er kanskje bedreåkjøpe Kia Sportage. Selv om det koster betydelig mindre, er Sportage en godtgjennomtenkt -gjennom SUV.

En av hovedårsakene til at  så mange familier velger Kia Sportage skyldes overlegen pålitelighet. Hvis du parer denne påliteligheten med en 7 år lang Kia-garantipakke, forblir pengene dine i lommen. I tillegg til verdien og påliteligheten, er Sportage også ampulle  romslig og trygg.

Audi A4 Avant

Det er ikke noe annet bilsegment som skriker «familiebil» like mye som godset/stasjonsvognsegmentet gjør. Borte er dagene med eiendomsbiler er kjedelige og livløse, hvis du ikke tror det, sjekk ut Audi A4 Avant. Audi elsker stasjonsvogner. Dette er ganske åpenbart i det øyeblikket du legger øynene på Audi RS flaggskipet, Audi RS6

Når det er sagt, pakker A4 Avant alle nødvendige funksjoner du noen gang vil ha fra en familiebil. Stor bagasjerom, jevn tur, komfortable seter med lett tilgjengelige Isofix  Anker-poeng, stille interiør og mange sikkerhets- og komfortfunksjoner.

Ford Focus Eiendom

Hvis Audi er litt for pricy for deg, den nyeste Ford Focus Estate er også et flott alternativ. Focus kan til og med være mer passende for en yngre familie, da det tilbyr interiørpaneler som er lettere å holde rene. Dette er ekstremt viktig hvis du planlegger å bruke mye tid på å kjøre med din nye familie.

  Har bilen min et tidsbelte eller kjetting?

Praktisk-klok, focus tilbyr også en betydelig bagasjerommet plass som  er easily tilgjengelig og den holder et par barn buggies uten problemer. Interiøret er stille, vel omikke  etter, og lett å vedlikeholde. Pålitelighetsmessig er fokuset også over gjennomsnittet.

VW Golf

Hvis du foretrekker en hatchback, kan VW Golf like godt være den beste hatchback gjennom tidene, i hvert fall i Europa. Den nye Mk8Golf-generasjonen har mottatt blandede anmeldelser, men hvis du ikke liker den 8.

Mk7 generasjon Golf er konkurransedyktig priset akkurat nå, og du kan få en3-åringknapt brukt eksempel med mye utstyr til en virkelig fristende pris. Golf tilbyr mye plass, enkel acces s,god synlighetog anstendig pålitelighet. Det er også utrolig enkelt å kjøre og vedlikeholde, da det er mange reservedeler overalt.

Delen Vanlige spørsmål

Hvilke funksjoner i bilen er avgjørende for barn?

Når du kjøper en familiebil, og spesielt hvis du er en ung forelder, er det noen få spesifikke funksjoner du bør gå etter. Den ene er  det bakre vindusskyggealternativet   som skal beskytte barna dine mot solen i de sommerlige månedene.

Store koppholdere er også ganske viktige for å holde bilen ren på lengre reiser. Hvis barna er litt eldre, er USB-ladeporter også gode å ha. Bakre sete AC er et must, og det samme er barnesikringslåsene for dørene og vinduene.

Hva er de verste bilene for nye foreldre?

Hvis du er en ny forelder, er en superbil ikke en god ide, da det begrenser deg med det indre rommet først og fremst, og støynivåene en superbil vanligvis avgir er vei tilo  intens for et barn. Foruten disse er en superbil nesten alltid altfor stiv og ubehagelig, og den tiltrekker seg altfor mye uønsket oppmerksomhet.

  Hvilken bil er Bumblebee

Subcompact biler som mangler de essensielle sikkerhetsfunksjonene bør også unngås av åpenbare grunner. Du bør også unngå å kjøpe kabrioleter, eller i det minste ikke kjøre med taket ned mens du har små barn inne i bilen.

Bør jeg kjøpe en brukt eller en ny bil hvis jeg starter en familie?

Å starte en familie koster penger, så deter alltid en bedre ide å være fornuftig med bilkjøpsprisene dine og tildele mer penger til mer meningsfylte ting som skal gjøre livet dittenklere. Som sådan er det å kjøpe en bruktbil veien å gå.

Pass på at du ikke skimp på viktige funksjoner skjønt,og ikke kjøpe biler som er langtgamle eller de mangler tilstrekkelig komfort og sikkerhetsfunksjoner. Uansett hva du gjør ender opp med å kjøpe, kjøre trygt, og nyte familielivet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter