Beste sykkelstativ for Porsche Cayenne

Porsche Cayenne er en  luksus SUV i full størrelse som er rettet mot å gi en komfortabel tur på ulike veibaner. Cayenne er tilgjengelig i mange forskjellige trims og alternativer, og alle Cayenne-modeller er laget for å passe trunkmonterte,hitch-monterte, rammemonterte  eller takmonterte sykkelstativer.

Å velge det beste sykkelstativet til Cayenne er ganske viktig, da sykkelstativer noen ganger kan forårsake betydelig skade på bilen og syklene dine. For en Cayenne er det mange alternativer å velge mellom, og i de fleste tilfeller er et ekte Porsche-sykkelstativ det mest pålitelige valget av tomten.

I tillegg til ekte Porsche-sykkelstativer kan du også velge mellom et stort utvalg av ettermarkedssykkelstativer fra produsenter som Thule, Kuat, Yakima, Saris Bones  eller Rhino. De fleste ettermarkedssykkelstativer kan også kjøpes til en rabattert pris sammenlignet med et ekte Porsche-sykkelstativ.

Uansett hvilket sykkelstativ du velger, må du sørge for at stativet er montert trygt og sikkert. Det samme gjelder syklene dine også, spesielt de bevegelige delene av sykkelen din fordi de er mest utsatt for damage bilen din. 

Ekte Porsche sykkelstativer

Mellom alle tilgjengelige sykkelstativalternativer er Porsche Tequipment  sykkeltransporttilbehør ditt sikreste valg. Men for å kunne bruke alle tilgjengelige Porsche sykkelstativsystemer, må du også velge Porsche Roof transportsystem hovedstøtte  som handler for rundt $ 479 unntatt skatter.

Det er også verdt å nevne at du må ha et takskinnesystem for å bruke disse sykkeltransportløsningene. Hvis du velger disse systemene, kan du betale ytterligere $ 210 for  95B 044 800 06  Porsche Sykkelstativ slik at du kan sikre opptil tre forskjellige sykler på transportsystemet med vippebeskyttelse inkludert.

  Alt du trenger å vite om Porsche 911 motornummerkontroll

Du kan også velge Porsche 95B 044 800 08/38 Racing sykkelstativ for rundt $ 286 med enforhjulsveske, eller $ 328 hvis du også vil ha en utpekt forhjulsholder. Opptil to racersykler kan monteres på dette systemet, og systemet er pålitelig selv ved høye hastigheter eller ugunstig terreng.

Hvis du foretrekker et bakmontert sykkelstativ, kan du også velge Porsche bakmontert stativ. Dette oppsettet kan ta opptil 2 forskjellige sykler, og prisen for dette stativet avhenger av Porsche-forhandleren din. Det er også verdt å nevne at Porsche også tilbyr utpekte varmeskjold for dinebakmontertesykkelstativer.

Ettermarked Porsche Cayenne sykkelstativer

Hvis du går gjennom ettermarkedsruten, kan du velge mellom et stort utvalg av forskjellige tak-,ramme-, tilhengerfeste- ellertrunkmonterte oppsett. Hvis du velger et takmontert oppsett, trenger du også takrekkverkalternativet i de fleste tilfeller.

Thule er et svensk selskap som kontinuerlig leverer trygge og pålitelige sykkelbærende løsninger for en bunch av Porsche-modeller, inkludert Cayenne. En av de mest populære Thule sykkelstativ alternativene for Cayenne er 2-sykkel oppsett Thule Raceway Trunk Bike rack som handler for $ 700, men du er ofte i stand til å finne en rabattert pris på $ 450-500.

Hvis du er ute etter et sykkelstativ som passer for 4 sykler, ser det ut til at det haikermonterte Yakima  RidgeBack  4 Bike Rack er et ganske pålitelig alternativ. Dette racket handler for omtrent $ 449, men du kan ofte finne disse til en nedsatt pris på $ 349. Dette Yakima-oppsettet er ganske populært på grunn av sin  enkle drift, kompakte størrelse  og  pålitelige  konstruksjon.

  Hvorfor er Porsches så dyre

Hvis du foretrekker en solid ramme-montert sykkelstativ, er Saris Bones Freedom Bike Rack et av de mest pålitelige alternativene der ute. Dette oppsettet er i stand til trygt å transportere opptil 2 sykler samtidig for omtrent $ 499, men du kan ofte finne disse til en nedsatt pris på $ 319.

Beste Porsche-modeller for sykkeltransport

Porsche Cayenne er en av de beste Porsche-modellene for sykkeltransport fordi den tilbyr en rekke forskjellige sykkelstativkonfigurasjoner. Noen Porsche-modeller som Cayman/ Boxster eller 911 tilbyr bare noen få forskjellige sykkel-bæreoppsett.

Foruten Cayenne, er den mindre Macan SUV også ganske i stand til å dra nytte av mange forskjellige sykkelstativalternativer og konfigurasjoner. Mellom Cayenne og Macan tilbyr Cayenne generelt mer brukbar plass inne og ute, men Macan koster mye mindre.

Andre Porsche-modeller som Panamera er også ganske kompetente for sykkelbærende formål, spesielt hvis du bruker et takmontert oppsett. Hvis du velger taket-montert oppsett på en Cayenne, øker height  detganske betydelig fordiCayenne allerede er et ganske høyt kjøretøy.

Delen Vanlige spørsmål

Må jeg bruke Porsche ekte transportsystem?

Porsches hovedstøttetranssportation system koster mye mer sammenlignet med noen rivaliserende ettermarkedsstøttesystemer, men dette systemet er laget spesielt for Porsche-modeller. Og Porsche tilbyr alltid en høy standard på produksjon for både biler og tilbehør også.

Fra et langt levetids- og pålitelighetssynspunkt vil Porsches hovedstøttesystem alltid være ditt sikreste spill. But mange ettermarkedsprodusenter har kommet langt for å kunne konkurrere med Porsche. Du bør snakke med forhandleren eller noen med en anstendig opplevelse med Cayenne sykkelstativer hvis du velger en ettermarkedsprodusent.

  Er Porsche verdt pengene

Er det trygt å transportere 3-5 sykler på et 1-2 sykkelstativoppsett?

Se for deg at du bruker noen hundre dollar på et sykkelstativ bare for å innse at du har kjøpt et sykkelstativ som ikke er i stand til å transportere alle syklene dine. I så fall bør du prøve å returnere sykkelstativet, men hvis du virkelig har det travelt, kan noen sykkelstativer transportere flere sykler samtidig.

Men pass på fordi de fleste sykkelstativer bare kan sikre noen få sykler om gangen. Og hvis du ender opp med å sette en ekstra sykkel eller to, kan det oppståma ny  forskjellige sikkerhetsproblemer. Selv om det er teknisk mulig, bør du alltid holde deg tilprodusentensinstruksjoner.

Hvor fort kan du kjøre med sykkelstativ?

Det avhenger av hvilken type stativ du bruker. Bakmontertestativer er mindre påtrengende for bil aerodynamikk, noe som betyr at disse typer stativer vanligvis kan tåle de høyeste hastighetene. Takmonterte stativer er imidlertid ikke langt bak, men de fleste stativer er vurdert for hastigheter opp til 60 mph.

Hvis du ender opp med å kjøre med hastigheter over 60 mph, går racket ditt sannsynligvis ikke noe sted, men hvis noe skjer,vil produsentens garanti absolutt ikke dekke de potensielle utgiftene.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter