Beste sykkelstativ for en Porsche Boxster

Hvis du er den typen fyr som elsker opplevelser og utendørsaktiviteter, er både bilen og sykkelen din av største betydning. Porsche Boxster-modeller er ikke akkurat laget for terrengformål, men de klarer å transportere deg fra og til stidestinasjonene dine med stil og komfort.

De største sykkelstieneog eventyrene starter vanligvisikke på dørstokken din, noe som betyr at du må kjøpe et sykkelstativ for å transportere sykkelen din trygt. Å velge  riktig  sykkelstativ betyr at du må balansere alle forskjellige typer kjøpsaspekter.

Hvor dyrt det er, hvor trygt det er, skader det malingen, hvor tung den er, svekker  den den bakre  synligheten? Det beste alternativet vil sannsynligvis være Porsches fabrikksykkelstativer, men disse er vanligvis de dyreste av gjengen, men de er laget forPorsche-modeller specifically.

Noen ettermarkedsprodusenter som Thule, SarisBones  eller Bird Automotive tilbyr også ganske anstendige sykkelstativer til et lavere  prispunkt. Uansett hvilken du ender opp med å kjøpe, må du sørge for at stativet er riktig festet slik at det ikke  utgjør  noen sikkerhetsproblemer.

Porsche Tequipment sykkelstativer

Porsche tilbyr noen forskjellige sykkel carrier  alternativer avhengig av den aktuelle modellen, og utseendet og stilen du foretrekker. Enten du velger det bakremonterteholderen, et racersykkelstativ eller et vanlig takmontertbærer, er Porsche fast bestemt på å gi den beste løsningen for din bisykkeltransport kreverements.

Men de fleste Porsche Tequipment-sykkelbærerne passer dessverre  ikke til Porsche Boxster, bare taktransportsystemets viktigste støttebærer er tilgjengelig for Porsche Boxster for $ 823. Dette sykkelstativet  kan transportere enten mer konvensjonelle sykkelmodeller eller spesifikk karbonfiber-lagetracersykler.

  Hva er den minste Porsche SUV?

Selve systemet kan bære så msom  tre forskjellige sykler med tre forskjellige sykkelfester montert på taktransportsystemet. Disse systemene er også låsbare, noe som betyr at du ikke trenger å sitte barnevakt for stativet, og selve transportsystemet låses også til  taket på bilen.

Fordelen med ekte Porsche-oppsett er det faktum at Porsche tester disse systemene kraftig, og du kommer nesten aldri til å finne et system som vil passe Boxster bedre.  Noen systemer kan faktisk annullere garantien din, men Porsche-systemet vil labilensgaranti være intakt.

Saris Bones sykkelstativer

Hvis du ikke vil ha ettakmonterttransportsystem, og du foretrekker et annet oppsett, må du gå ettermarked, og Saris Bones tilbyr noen ganske pålitelige sykkelstativalternativer for alle Porsche Boxster-modellene,  fra  1997-2021.

Den mest populære modellen som tilbys av Saris Bones er SuperClamp EX-2 sykkelstativ, og selve stativet koster $ 499 og er i stand til å transportere opptil 2 sykler samtidig. Dette systemet er bakmontert og festes til tilhengerfestet for et trygt og sikkert system.

Fordelen med SuperClamp EX-2 er muligheten til å vippe systemet hvis du vil accesbagasjerommet,    du er også i stand til å velge en 4-sykkel versjon av dette systemet som handler for rundt $ 900. Saris Bones tilbyr også noen systemer som  kan  bære syklene dine og ekstra last med SuperClamp + Cargo-modellene.

Saris Bones  tilbyr også noen forskjellige systemer for forskjellige formål, og prisene varierer vanligvis fra $ 190 – $ 900. Når du vurderer å kjøpe en transportør fra Saris, bør du kontakte dem direkte og spørre om disse systemene, og hvilken av disse som passer mest til din livsstil.

  Hva er galt med en Porsche Boxster?

Thules sykkelstativer

Thule er enmangeårigprodusent av alle slags ekstra lastløsninger, og de tilbyr også noen få utpekte sykkelbiler som passer til Porsche Boxster. Mange av sykkeltransportløsningene fra Thule regnes som 4-5-stjerners produkter, men du bør alltid sjekke systemet selv før du kjøper det.

En av de beste-selgende sykkelstativene av Thule er  Thule Apex XT Hitch Bike Rack, dettebæreret er også tilgjengelig for Porsche Boxster for rundt $ 379. Dette systemet er i stand til å transportere opptil to forskjellige sykler og er også vippbar, låsbar og sikkert montert på baksiden av bilen.

Mange nettbutikker selger disse, og de regnes som bestselgere i Thule-serien, men nesten alle butikker tilbyr forskjellige typer transportører og stativer, så du bør alltid snakke med selgeren, og prøve å lete etter en transportør som passer din livsstil, og den som ikke vil utgjøre noen sikkerhetsproblemer.

Delen Vanlige spørsmål

Kan du kjøre rundt med et tomt sykkelstativ?

Hvis du transporterer syklene dine regelmessig, kan du tro at det ikke er behov for at du noen gang fjerner sykkelstativet i det hele tatt. Men noen stater krever lovlig at du fjerner sykkelstativet hvis du ikke bruker det. Dette er fordi sykkelstativet kan hindre nummerskiltet, og blokkere baklysene i noen tilfeller.

Du bør alltid sørge for at sykkelstativet ikke hindrer nummerskiltet, og hvis det gjør det, få etuxili-nummerskiltsom skal monteres på sykkelstativet. Noen Saris bakmonterte stativer er designet for ikke å blokkere nummerskiltet, og stort sett alle takmonterte stativer hindrer ikke nummerskiltet ditt.

  Er Porsche Boxster en jentebil

Skader et sykkelstativ bilen din?

De fleste modusrn, vel-testet ogpopulære sykkelstativer kommer ikke til å skrape malingen din. Men hvis du ikkefester stativet som beregnet, eller hvis du ikkefester sykkelenpå stativet som intended, kan du skade selve malingen.

Uansett hva tilfellet måtte være, hvis du virkelig bryr deg om bilen din, bør du få  en  beskyttende filmløsning påført alle de sårbare områdene. Denne typen løsninger bruker et tynt, usynlig lag med beskyttende film som  kan redusere mindre riper og scuffs.

Bør jeg kjøpe ettakmontertstativ eller et bagasjeromsmontertstativ?

Fordelen med ettakmontertstativ er det faktum at selve stativet ikke vil hindre nummerskiltet, og du vil fortsatt kunne få full tilgang til bagasjerommet på bilen din. Ulempene med dette oppsettet  er den betydelige økningen i høyde og det faktum at disse systemene ved  høyere hastigheter ikke er de sikreste.

En bakre / trunk-montert systemer er ossually enklere å bruke, og de fungerer bedre  ved  høyere hastigheter. Men de kan hindre bakre nummerskilt, bakre synlighet, parkeringssensorer,  og ryggekameraet også.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter