Hva er den romsligeste sedanen?

Hvis du er i markedet for en romslig flaggskip sedan, er det mange fantastiske alternativer å velge mellom. I dag lever vi i en verden dominert av SUVer, men du kan ganske enkeltikkebenekte at en sedan er mye bedre for 99% av situasjonene i tillegg til off-road, som ingen noen gang gjør uansett.

SUVer har blitt så populære at mange produsenter ikke ser noen mening i å utvikle nyere sedan modeller. Det er grunnen til at noen merker som Ford helt har forlatt å lage nyere ikke-SUV-biler. Hvis du lurer på hvorfor det ikke er noen nye Fiesta-, Taurus-  eller Fusion -modeller, vel, SUVer drepte dem.

Tlue betyr ikke at sedans ikke er opp til par, det  er bare at de ikke er så populære som de engang var. Tvert imot, nyere sedan modeller som Volkswagen Passat er langt mer romslige sammenlignet med tilsvarende prisede SUVer.

Lexus ES, Subaru Legacy, Dodge Charger, Volvo S90, Audi A8, BMW 7-serien, og Mercedes Benz S-klasse er noen av de mest romslige rimelige eller utøvende sedans penger kan kjøpe. Hvis du vil ha mestmuligtempo, er den nye Rolls Royce Phantom EWB  den romsligeste sedanen  på markedet.

Volkswagen bestått

Volkswagen Passat er på ingen måte den romsligeste sedan på markedet, men Passat er absolutt en av de romsligeste kompakte sedans på markedet. Foruten den tilgjengelige plassen, passat sitter et sted mellom rimelig og utøvende sedan segmentet, og det tilbyr 42.4 inches av  foran  benplass  og 39.1 inches av bakre benplass.

Per nå er Passat sannsynligvis en av de beste kompakte til mellomstore sedanalternativene der ute, da den kombinerer praktisk, plass, teknologi og pålitelighet til en veldig konkurransedyktig pris. I Europa er Passat ofte ansett som »standard sedan», og en slik forening er bare egnet for en virkelig stor sedan.

  Hvordan hindrer jeg bilen i å ruste?

Underordnet eldre

Subaru Legacy representereren  av de beste tomme-per $ verdi som den starter på rundt$ 22k, men den tilbyr fortsatt nesten 43 inches av foran benplass og 39.5 inches av bakre benplass. I tillegg til den tilgjengelige plassen, tilbyr Subaru også  et  firehjulsdriftssystem    som standard, og det drar også nytte av overlegen drivstoffeffektivitet.

Mellom Passat og Subaru tilbyr Subaru mer plass, og det er derfor  Subaru Legacy tjener nummer én plass som den romsligeste verdien mellomstore sedan. Deter verdt å nevne at dette segmentet har sett ganske mye popularitet de siste årene, og som sådan  måtte Subaru være på denne listen.

Volvo S90

Når du går inn i det luksuriøse mellomstore sedansegmentet, er Volvo S90 der for å hilse deg med god plass og luksus, så mye at den ikkekansammenlignes med Passat eller Legacy. Dette forventes fordi S90  og resten av ledersegmentet  koster betydelig mer penger.

Når det er sagt, tilbyr S90 en overflod av plass som måler 42,2 tommer benplass foran og 40,4 tommer bakre benplass. Foruten passasjerplassen føles S90 også romslig, da den tilbyr et stort panoramatak og mange justeringer for forsetene.

Audi A8

Den Audi A8 er en av de største utøvende tyske luksus sedans med 41.5 inches av foran benplass som er ikke så imponerende, men bakre benplass måler 44.3 inches som er helt øverst i sin klasse. I tillegg til dimensjonene tilbyr A8 store og bredeåpningsdører, plysjseter med mange justeringer.

  Har bilen min et tidsbelte eller kjetting?

Teknologimessig tilbyr A8 stort sett alt du forventer av en luksuriøs sedan. Pålitelighet er absolutt ikke klasse-ledende, men det er bedre enn gjennomsnittet. Det som ikke er bedre enn gjennomsnittet er lasterommet, da det tilbyr mindre av det sammenlignet med resten av segmentet.

BMW 7-serien

BMW 7-serien har alltid vært en hard konkurrent til Audi A8 og Mercedes Benz S-klasse i alle tenkelige segmenter. Dette betyr at disse bilene er ganske like, men deter noen få bemerkelsesverdige forskjeller mellom de tre.

7-serien er den mest romslige av gjengen  med 41.4 inches av foran benplass og 44.4 inches av bakre benplass. Men der 7-serien skiller seg mest er bagasjerommet plass som det tilbyr den største bagasjerommet plass ut av alle utøvende full størrelse flaggskip sedans.

Delen Vanlige spørsmål

Hvor romslig er EWB Rolls Royce Phantom?

Rolls Royce Phantom Extended wheelbase tilbyr så mye som 42 tommer foran benplass og en hule 54-55 inches av bakre benplass. Dette er mer lik enfullblåstlimousin, men Fantomet er teknisk sett bare enfire-dørssedan, en veldig luksuriøs en skjønt.

Selv om Fantomet tilbyr god plass, er alt du ser eller berører ferdig i høyest mulig grad. Foruten de mange alternativene du kan velge, tilbyr Phantom tilpassbarhet og personalization  som  ikke kan matches av noen annen produsent.

Er benplass viktigere enn hofterom eller takhøyde?

Alle disse tre skal være like viktige, men deter noen  få ting å huske på. Først av alt er høye mennesker for det meste begrenset av benplass og noen ganger takhøyde. Overvektige mennesker er for det meste begrenset av hofterom  og houlder rom  mens  takhøyde vanligvis ikke er så viktig.  

  Kan du fikse rust under en bil?

Så når du velger ditt neste bilkjøp, må du prøvekjøre bilen på forhånd, spesielt hvis du planlegger å kjøpe noen form for kompakt bil eller sportsbil.

Er store sedaner tryggere enn SUV-er?

SUVer er langt tryggere enn sedans, og det er gitt, men det er noen få detaljer om hvilken type SUV eller sedan du vurderer. For eksempel, en sedan i full størrelse som BMW 7-serien er langt tryggere enn en kompakt sedan, så mye at det nesten konkurrerer med en kompakt-størrelse SUV.

Men en BMW 7-serie kan ganske enkeltikkematche sikkerhetsvurderingene til mellomstore og full størrelse SUV-er. En studie viste at en SUV-sjåfør er så mye som 50% mindre sannsynlig å bli drept i en ulykke sammenlignet med noen som kjører en sedan.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter