Beste twin-turbo BMW-modeller

BMW har laget en stor serie av twin-turbo modeller. Den første masseproduserte BMW bensin turboladede motoren var N54 i 2006. Siden den gang har twin-turbo-motorer samlet en fanbase og er mest brukt i sporty BMWs. En av de morsomste modellene å kjøre med en twin-turbo er den utmerkede BMW M2.

BMW M2-konkurransen

Årsakene til at BMW M2 er vårt valg for den beste twin-turbo BMW-modellen er mange. Først av alt er det en av de morsomste BMWs som gir kjøreglede som ingen annen bil. Og det er det BMW handler om. M2 er en liten bakdrevet bil som bringer inn kraften til et større kjøretøy.

M2 tilbyr fantastisk kjøredynamikk, er rimeligere enn tyngre kupéer, og kjører med stor presisjon og følelse på veien. BMW M2-konkurransen kommer for eksempel med en turboladet S55, inline-seks. Denne twin-turbo-motoren gjør at det lille chassiset går vilt, smidig og sinnsykt raskt.

BMW M2 Konkurranse S55 Motor

M2 er den billigste priset og mest grunnleggende M-bilen i BMW-serien, men det gjør det ikke mindre spesielt. BMW M2-konkurransen har en S55 3.0 L spesialjustert twin-turbocharged og ekstremt responsiv motor.

Standard seks-speed manuell overføring og syv-speed automatisk dual-clutch girkasser er begge tilgjengelig for denne fenomenale bilen.

Motoren har et rev-område på 7500 rpm og bruker en TwinPower Turbo-teknologi som maksimerer dreiemomentet over hele rev-området. Med en tilnærming på 430 hestekrefter er denne motoren ganske effektiv for den mye mindre kroppen på M2. Motoren bruker fortsatt den svært kjente VANOS som brukes i mange andre BMWs.

  Lager BMW en sportsbil?

BMW M2: Interiør og infotainment

Perforert skinn av høy kvalitet gjør at den spacy fronten ser luksuriøs og komfortabel ut. Pitch svart interiør er den vanligste blant M2s. M2 interiøret er basert på high-end 2-serien og 1-serien modeller av BMW. Det er god plass i kabinen, men passasjerer i baksetet vil mest sannsynlig føle seg som andreklasses borgere, spesielt hvis de er høyere enn 6 fot.

Sammenlignet med 5-serie og 7-serie BMWs, føles interiøret billig og uferdig. Førerens sittestilling er imidlertid godt optimalisert, som du forventer av en BMW. Det er en velegnet bil for 2 personer, ikke mer.

Et 8,8-tommers infotainmentsystem er en standard som Bimmer har installert. Berøringsskjermen er rask til å svare og intuitiv til berøring. Android Auto er fortsatt utilgjengelig som BMW-fans forventer, så Apple CarPlay er den brukte programvaren her. Bluetooth, talegjenkjenning og et førsteklasses Kardon/Harman stereosystem er alle installert. To USB-porter og tre uttak er også tilgjengelige for å hjelpe tilkoblingen din.

BMW M2: Sikkerhet og funksjoner

BMW M2 er ennå ikke testet av Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) eller av Traffic Safety Administration (NHTSA). Men for referanse scoret BMW 2-serien «bra», som er det høyeste merket på alle krasjverdighetstester fra førersiden små overlappingsfronttester, til takstyrke og sidekollisjon.

På den annen side scoret frontlyktene marginalt og dårlig. BMW 2-serien er også utstyrt med en valgfri avansert front krasj forebygging for en kjøretøy-til-kjøretøy kollisjon. BMW 2-serien er et generelt trygt kjøretøy, så trygt som du kan få.

  Den verste BMW å kjøpe brukt

Driverassistanseteknologier som automatisert nødbremsing og varslingssystemer for frontkollisjon er inkludert. Kjørefeltvarsel er også til stede, samt automatiske fjernlys.

En bemerkelsesverdig subcompact twin-turbo BMW SUV

DEN BMW X1 F48

Den nye 4-sylindrede bensin twin-turbo-motoren erstattet den eldre rett-seks 3,0-liters naturlig aspirerte motoren. Det gjennomsnittlige drivstofforbruket til den brukte motoren falt med 1,5 liter per 100 kilometer eller 62 miles, noe som er ganske mye.

Subcompact luksus SUV har en 2.0L B47 l4 twin-turbo motor alternativ som er den høyeste enden av spekteret for bensinmotorer av modellen. Med 221 hestekrefter er den lille SUV-en ikke den kraftigste, men når fortsatt 100 kilometer i timen på rundt 5 sekunder.

Kombinert drivstofforbruk på 56 miles per gallon ble hevdet av BMW for modellen. På den annen side oppgir mange anmeldere at det er nærmere 20 mpg i bytrafikken og lett kan nå 40 mpg på motorveien. En mer nøyaktig kombinert gjennomsnittlig mpg ville være 29.

Med firehjulsdrift (xDrive) er F48 ganske manøvrerbar, selv i tøffe klima. Med 19-tommers flate dekk kan BMW F48 kjøre off-road. Bare husk at sensasjonen ville være spennende. Den kjører grovt, spesielt på mer ufullkomne overflater. Få eiere har klaget på kjøreopplevelsen.

Interiøret er rikelig og romslig og har mulighet for et panoramatak. Det er en mindre versjon av X3, i stedet for en frittstående subcompact SUV. Den er like stor som eldre generasjoner av X3-modeller.

  Dyreste BMW-modeller

FAQ

Hvilken er den raskeste BMW-bilen med en twin-turbo?

BMW M8-konkurransen tar bare 2,6 sekunder å nå fra 0 til 62 miles per time. M8 er utstyrt med en twin-turbo V8 og genererer 617 hestekrefter og et 553 lb-ft dreiemoment. Det er den raskeste BMW som for tiden produseres for veien og allment tilgjengelig for publikum.

Er en twin-turbo bedre enn en enkelt turbo for en BMW?

Twin-turbo-motorer oppnår et høyere generelt nivå av gassstrømeffektivitet for motoren og reduserer forsinkelser. De genererer litt mer kraft enn turboladede motorer. Twin turbos bruker 4 sylindere i stedet for alle 8, for å nå et optimalt løft, og det produserer strøm raskere på den måten. De fleste motorer fungerer jevnere på den måten.

På hvilken rev rekkevidde sparker turboer inn og øker kraften i kjøretøyet ditt?

De fleste motorer utstyrt med en turbolader må nå rundt 2000 rpm, for at turboens turbin skal nå den nødvendige rotasjonshastigheten for å være effektiv. De fleste turboer spinner veldig raskt mellom 80,000 og 200,000 RPM.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter