Den verste BMW å kjøpe brukt

Vi vet alle at noen BMW-sjåfører presser bilene sine til det ytterste. Dette stigmaet rundt dem har fått prisene på brukte BMWs til å falle. Men det er en viss sannhet i ordtaket om at BMWs skal kjøpes med forsiktighet når du ikke er den første eieren av kjøretøyet ditt.

Selv om ikke alle brukte BMWs har problemer, er det noen brukte modeller som BMW 1-serien (2004 – 2011) som du bør unngå å kjøpe.

Hvor upålitelig brukes BMW 1-serien

Hvorvidt et kjøretøy har blitt regelmessig vedlikeholdt eller ikke spiller mye i utfallet av kjøpet. Sørg alltid for å kontrollere hjulene og bremsene og inspiser for tegn på aggressiv kjøring. Hvis hjulene er dempet, er dette et godt tegn på at det kan være flere problemer med kjøretøyet på grunn av kjørestilen til den forrige eieren.

BMW 1-serien ble opprinnelig designet og produsert som en ta på VW Golf. Noe som BMW utelot her er at Golf er spesielt designet for å sette i komfort før håndtering og hastighet, og er mye mer praktisk og holdbar enn BMW motparten.

To tredjedeler av alle undersøkte BMW A1-seriesjåfører i Storbritannia og USA har rapportert at bilene deres led av et problem på et tidspunkt. Enten det var motorproblemer, batteriproblemer eller noen vanlige reparasjoner, ble reparasjonene og servicen i gjennomsnitt på mer enn $ 2000. Svært få av sjåførene anbefalte faktisk sin spesifikke bilmodell til andre.

Vanlige motorproblemer

Når du kjøper en brukt BMW 1-serie, spesielt 2004 – 2011-modellene, bør du også være oppmerksom på motorstolpeantenningen. Hvis du ser tegn på grov kjøring, eller for eksempel, stiger temperaturen på motoren og faller plutselig, har du et problem. Disse symptomene betyr feil i tennspolepakken.

  Beste Mercedes brukt SUV

Dessuten, hvis du merker noen lukt av bensin i bilen, er det også noe å bekymre seg for.

Dekk, defekte girkasser og bremser

BMW 1-serien opplever ofte sporingsproblemer og defekte styrestativer, noe som fører til at frontdekkene slites ut veldig raskt sammenlignet med andre modeller. I det minste er dette en av de minst kostbare erstatningene.

Bortsett fra det, har mange brukere angivelig uttalt at de opplevde problemer med den manuelle girkassen og clutchene til bilene sine. Noen ganger er det vanskelig eller til og med umulig å skifte til neste utstyr som kan være direkte farlig, om ikke frustrerende i det minste.

Studier fra risikostyringsgruppen CAP Derwent viser at BMW 1-serien kanskje trenger en bremseerstatning. Eller i noen tilfeller kan det være nødvendig med en større motor-, girkasse- eller fjæringsreparasjon, selv innenfor de første 80 000 miles.

Billigere feil og reparasjoner i BMW 1-serien

Mange andre feil blir lagt merke til i brukt og til og med nye BMW 1-serien, for eksempel defekte kollisjonsputesystemer, varsellamper på dashbord uten grunn, vinduer blir lukket og ute av stand til å åpne, motorens ECUer svikter, og mange andre som til og med inkluderer viktige sikkerhetsfunksjoner som slås av.

Andre store problemer inkluderer problemer med aksler og defekte sikkerhetsbelter. For ikke å nevne, noen dieselmotorbiler skal ha tatt fyr. På den annen side oppstod disse problemene i et svært lite antall biler.

Fordeler og ulemper ved BMW 1-serien

Alle kostbare reparasjoner, feil og feil til side, BMW 1-serien har noen iboende fordeler og ulemper som må tas i betraktning før du kjøper.

  Best brukt Mercedes-AMG å kjøpe?

Sammenlignet med andre konkurrenter for nisjen til en sporty hatchback, som Mercedes A-klasse, Audi A3 hatchback, eller VWs Golf, er BMW 1-serien mye mer smidig når det gjelder håndtering.

Styringen er på punkt og gir en sportier følelse enn konkurrentene. Sammenlignet med A-klassen har den mer benplass samt takhøyde foran.

På den annen side er bagasjerommet ganske lite, og baksetet har ingen benplass overhodet og er ganske trangt. På grunn av den sporty fjæringen er dette en fast og grov ridebil. Dessuten er standard kjøpsalternativer ganske knapt utstyrt med funksjoner sammenlignet med konkurrentene.

Hva er andre dårlige brukt-BMW biler for å unngå å kjøpe?

Unngå å kjøpe en brukt BMW 318D, som timing belter på disse kjøretøyene rapporteres å trenge erstatning ganske ofte. Og av en eller annen grunn er en ubehagelig overraskelse for den nye eieren at hele motoren må fjernes for å erstatte et timingbelte på disse.

De vanskelig å finne og erstatte høykvalitets elektriske dyser av motoren mislykkes også ganske raskt. Ganske dyre reparasjoner generelt. Hvis du planlegger å kjøpe en av disse, sett av litt penger til reparasjonene på forhånd.

BMW X5 og 5-serien totalt sett er også nei-nei. X5 har alvorlige designfeil, spesielt i interiøret, noe som kan gjøre at du foretrekker å sykle i stedet for en bil. Det er en liten motor, kostbare motorreparasjoner og for mange elektronikk, hvorav de fleste aldri brukes av brukere, som kommer hånd i hånd med dette kjøpet.

  Hvor gammel bruktbil bør jeg kjøpe?

Spørsmål og svar om brukte BMWs

Hva er problemet med å kjøpe en forhåndseid BMW?

Erfarne mekanikere og bilentusiaster anbefaler å holde seg borte fra forhåndseide BMW-biler. Dette er ikke bare fordi eierne deres har kjørt dem aggressivt, men også på grunn av mange problemer du kan oppleve med kjøretøyene.

Kostbare reparasjoner kommer hånd i hånd med brukte BMWs, og det ville være bedre å faktisk velge et annet merke eller kjøpe en ny BMW til samme pris som du til slutt ville gi opp for vedlikehold.

Hvor dyrt er en BMW å vedlikeholde i gjennomsnitt?

Forskningsdata viser at BMWs er en av de dyreste bilene å vedlikeholde og betjene i verden. De gjennomsnittlige kostnadene for reparasjoner i et tiår anslås å være nesten $ 20,000 XNUMX, noe som betyr at du må betale halvparten av verdien av bilen din for å holde den på veien.

Hvilken er den mest pålitelige BMW du kan kjøpe?

Den mest pålitelige BMW å kjøpe er E90 328i eller 325i. En titt på både 2006- og 2008-modellene har vist at begge forblir kraftige og pålitelige. De ikke-turboladede modellene har blitt notert å være ganske mer pålitelige enn de turboladede. Mer kraft betyr ikke alltid en bedre bil.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter