Biler som ligner på BMW X7

BMW X7

BMW X7 er den største BMW SUV. Denne modellen kommer med en tredje rad og har tre trimnivåer å velge mellom; xDrive40i, M60i og Alpina XB7. Men hvilke biler ligner på BMW X7?

Bil som ligner på BMW X7 er Mercedes-Benz GLS-klasse, Jeep Grand Wagoneer, Land Rover Range Rover, Lincoln Navigator, Cadillac Escalade og GMC Yukon. De fleste av disse bilene kommer med tredje rad og kraftige motorer som BMW X7. De er også luksuriøse med en heftig pris.

Hvilke biler ligner på BMW X7?

1. Mercedes-Benz GLS-klasse

Mercedes-Benz GLS-klasse setter standarden for luksus-SUV-er i full størrelse. Den har alle de luksuriøse og avanserte funksjonene som en person kan ønske seg i en luksuriøs SUV. På toppen av det har den et fint eksteriør og et luksuriøst og komfortabelt interiør med den nyeste teknologien.

Denne high-end SUV tilbyr to trimnivåer; GLS 450 4Matic med en 3,0-liters inline-6-motor og GLS 580 4Matic med en 4,0-liters twin-turbo V8-motor. Basismodellen går for rundt $ 80,250, noe som er litt dyrere enn basismodellen for BMW X7 på $ 78,845.

Noen av funksjonene som BMW X7 og GLS-klasse deler, er et luksuriøst interiør, seter på tredje rad, en raffinert tur og førsteklasses sikkerhetsfunksjoner.

2. Land Rover Range Rover

Hvis du elsker BMW X7, men vil ha en bil som leverer mer overdådighet, stil, eleganse og terrengegenskaper, er Land Rover Range Rover det beste valget. Med en startpris på rundt $ 105,975, er denne bilen en sann definisjon av luksus. Bilen er stilig, sofistikert og kraftig.

Den har en av de beste hyttene i sin klasse. Bare Mercedes-Benz GLS-klasse konkurrerer tett. Dessuten har den flere drivlinjealternativer med et hybridsystem inkludert for å tilby rikelig med kraft. I likhet med BMW X7 tilbyr denne bilen en tredje rad, den er luksuriøs, romslig og veldig avansert.

  Beste BMW for en familie

3. Cadillac Escalade

Mens amerikanske bilmerker ikke anses som de mest luksuriøse, prøver Cadillac hardt å konkurrere med tyske og andre europeiske luksusbilmerker. Cadillac Escalade kan konkurrere gunstig med BMW X7, da den er stor, luksuriøs, trygg og romslig.

Basisprisen for Cadillac Escalade går for $ 81,590, som er litt høyere enn BMW X7. Ikke desto mindre yter X7 bedre og er mer raffinert og luksuriøs enn Cadillac Escalade. Uansett er Cadillac Escalade fortsatt en fin bil med mer plass og slepekapasitet.

4. Jeep Grand Wagoneer

Jeep Grand Wagoneer er kanskje ikke like luksuriøs eller kraftig som BMW X7 eller Mercedes-Benz GLS-klasse, men den har flere funksjoner til BMW X7. Denne SUV-en i full størrelse er romslig med en tredje rad, har mye teknologi, og den er luksuriøs. Overraskende nok er det langt billigere enn BMW X7 som det går for rundt $ 61.000.

I motsetning til BMW X7 er den flott for terrengkjøring, og den har en større slepekapasitet på 10.000 pund. I tillegg er det billigere å vedlikeholde enn førstnevnte.

5. Lincoln navigator

En annen kraftig og luksuriøs luksus amerikansk SUV i full størrelse som ligner på BMW X7 er Lincoln Navigator. Med en startpris på $ 78,965, tilbyr denne bilen mer enn bare størrelse og en enestående slepekapasitet på 8,700 pund. SUV-en er godt bygget med en twin-turbo V-6-motor. Den kommer også med en stor hytte og stor lagringsplass.

  BMW 1-serien pålitelighet

Noen av funksjonene som gjør BMW X7 og Lincoln Navigator like er en romslig hytte, utmerket utvendig design, enestående ytelse og luksuriøse funksjoner.

6. GMC Yukon

GMC Yukon er ikke like luksuriøs eller kraftig som BMW X7. Det er imidlertid romslig og kommer med en tredje rad. Så hvis du leter etter en luksuriøs annonse større SUV med lignende funksjoner som BMW X7, vil GMC Yukon være et flott alternativ.

Denne bilen kjører på enten en 5, 3-liters eller 6, 2-liters V-8-motor. Dessuten har den fem trims å velge mellom, noe som gir brukerne et bredt utvalg av valg. Basistrimmen, SLE går for $ 57,795, noe som er veldig rimelig, sammenlignet med andre biler på denne listen.

Faq

Er BMW X7 verdt å kjøpe?

Det avhenger av hva du leter etter. BMW X7 er en fin luksus-SUV i full størrelse for en stor familie. Den er romslig, praktisk, avansert og med en godt avrundet ytelse. På den annen side er det svært kostbart å vedlikeholde og bruker mye drivstoff. Så hvis du har et budsjett, er dette ikke bilen for deg.

Hvor mange miles begynner BMW X7 å ha problemer?

Det avhenger av hvor godt du vedlikeholder bilen din. Likevel, som de fleste BMWer, vil X7 begynne å utvikle mindre problemer så tidlig som 40.000 miles. Tennpluggene og tennspolene er de første delene som svikter på BMW-en. Men med riktig pleie og vedlikehold kan slike problemer unngås på forhånd.

Hva er hovedproblemene med BMW X7?

Siden BMW X7 er svært avansert med mange avanserte teknologiske funksjoner, er det lett for ting å gå dårlig. Av denne grunn er det verdt å vite noen av de vanlige problemene. Vanlige problemer med BMW X7 er utette oljepåfyllingspakning, en defekt hydraulisk enhet i bremsesystemet, drivstoffpumpesvikt, elektrisk vindusfeil og legeringskorrosjon.

  Er BMW X6 M en god bil?

Hvor mye koster det å vedlikeholde BMW X7?

Årlig kan det koste deg mellom $ 1,200 og $ 2,100 for å opprettholde BMW X7. Og etter 10 års eierskap kan det hende du må bruke minst $ 18 000 for å reparere og vedlikeholde denne bilen. Dette er langt over den gjennomsnittlige kostnaden for å opprettholde en luksus-SUV i full størrelse, som er rundt $ 15,500 på 10 år spunnet.

Konklusjon

Hvis du er i markedet for en luksuriøs familie-SUV, er BMW X7 en god bil å ha. Likevel, hvis du ikke synes det er imponerende, kan du velge mellom andre biler som vi har fremhevet ovenfor. Alle de ovennevnte bilene er romslige, kraftige, luksuriøse og veldig praktiske. De har også en utmerket slepekapasitet, noe som gjør dem til utendørs dyr.

Alt i alt er BMW X7 blant de beste luksus-SUV-ene i full størrelse med svært avanserte funksjoner, et komfortabelt interiør og sofistikert teknologi. Likevel er Mercedes-Benz GLS enda mer luksuriøs og sofistikert, mens Land Rover Range Rover yter bedre offroad.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter