Billigste måten å erstatte en BMW-nøkkel på?

Det er mange måter å erstatte en BMW-nøkkel ved å kjøpe et nøkkeldeksel etter ettermarked eller nøkkelfob.

Det er mange måter, noen kan plassere nøklene sine eller miste dem hvor som helst. Det er sjanser hvis nøkkelen din har sluttet å fungere på grunn av å komme inn i vann eller falle fra en høyde. BMW belaster rundt $ 400 til $ 650 for nøkkelutskifting. Det er imidlertid mange andre måter å erstatte nøkkelen på.

BMW nøkkel erstatning

Å bytte ut en BMW nøkkelfob er definitivt en vanskelig og dyr ting å gjøre. Hvis du har mistet nøkkelfoben din, må du gå til forhandleren din og legge inn bestillingen din der. De vil ta rundt $ 400 til $ 650 for å erstatte nøkkelfoben din, som vil levere til ditt sted eller din nærmeste forhandler. I stedet for dette er det andre metoder for å erstatte nøkkelen din. 

Gamle nøkler

Først av alt var de gammeldagse nøklene bedre i noen ting som om de ikke hadde noen problemer med vann eller falt fra en høyde. Disse gamle nøklene hadde også en fjernkontroll, som kunne låse opp bilen uten å sette inn nøkkelen. Det eneste problemet med dem var imidlertid å sette inn nøkkelen i tenningspunktet. 

Hvis du har en gammel nøkkel, som hadde et blad og det bladet som brukes til å sette inn tenningsområdet, er det ikke en veldig stor ting å bytte ut. Hvis du har forlagt det, kan du gå til en låsesmed, og de vil lage nøkkelen din. Dette ville bare koste deg rundt $ 50 til $ 100.

  Hva er den mest pålitelige BMW-modellen?

Viktige fobs

BMW introduserte viktige fob-stil nøkler på 2000-tallet. Disse tastene trenger ikke å settes inn i tenningspunktet, og du må bare trykke på start- og stoppknappen rett ved siden av rattet. De kalles også den «nøkkelfrie oppføringen». Du må bare plassere tasten i nærheten av bilen, og du kan gå inn i bilen uten å trykke på noe.

De kan bli feilplassert eller vasket bort i klær eller kan brytes hvis de falt fra et høyt punkt, eller batteriet kan være dødt. Disse tastene har et hovedkort inne i dem, som er programmert og parret med bilen. Å erstatte dem er veldig dyrt, og BMW belaster rundt $ 400 til $ 650. Det er imidlertid noen måter å erstatte BMW-nøkkelen billig.

Ødelagt eller vask av nøkkelfob

Hvis du har brutt nøkkelfoben eller vasket den av på en eller annen måte, må du bytte ut nøkkelen. Hvis dette hadde skjedd, er det stor sjanse for at nøkkelfobs hovedkort har sluttet å fungere. I dette tilfellet kan du kjøpe en ettermarkedsnøkkelfob som skal ha samme chip som bilens originale nøkkelfob.

Denne nye nøkkelfoben vil ha et hovedkort inni seg, og dette må pares med bilen din. Dette ville også ha et nøkkelblad, og du må kutte det med en låsesmed. Du kan også velge forskjellige deksler for dette. Disse bilfobene er lett tilgjengelige på Amazon.

Lås opp bilen med den gamle nøkkelfobens blad, og plasser den nye på siden av rattet. Dette ville føle brikkesettet og pare bilen din med den nye billige nøkkelfoben. Etter det kan du enten plassere det gamle nøkkelbladet inne i denne nye nøkkelfoben, eller du kan kutte det nye nøkkelbladet og plassere det inne i denne nye nøkkelfoben.

  BMW 4-serien Gran Coupe Pålitelighet

Sette på dekselet

Hvis du på en eller annen måte har brutt dekselet på nøkkelfoben din, eller du vil endre dekselet, kan du enkelt kjøpe disse viktige fob-dekslene på Amazon. Å bytte ut dekselet er ikke en enkel oppgave, og det trenger omsorg. Disse dekslene er lett tilgjengelige for rundt $ 15 til $ 20.

For å erstatte dem, må du først åpne den originale nøkkelfoben og ta hovedkortet ut med stor forsiktighet. Ta deretter ut nøkkelbladet. Etter dette, ta ut batteriet bak nøkkelfoben. Plasser hovedkortet på den nye nøkkelfoben, og plasser deretter batteriet bak det. Deretter lukker du batteridekselet og setter inn nøkkelbladet.

Konklusjon

Du kan kjøpe den offisielle nøkkelfob fra BMW-forhandlere, men det vil sikkert koste deg veldig mye. Imidlertid vil denne ettermarkedsnøkkelfoben bare koste deg rundt $ 25 til $ 40. Dette er en billig erstatning for en veldig dyr nøkkelfob.

FAQ

Hva er typene bilnøkler?

Det finnes mange forskjellige typer bilnøkler. Det finnes sju typer nøkler som inkluderer:

  • Mekaniske nøkler – den mest grunnleggende bilnøkkelen, som kan ses i gamle biler. Disse tastene må settes inn i nøkkellåsen på bilen og låses opp manuelt. Deretter må disse settes inn i tenningspunktet for å starte kjøretøyets
  • Fjerntaster – kan låse opp bilen uten å sette inn nøkkelen, men må sette inn nøkkelen for å starte bilen.
  • Transponder nøkkel – har en chip inne, som kobles til bilen. Etter det, hvis du setter inn nøkkelen i tenningspunktet, vil den gjenkjenne den nøkkelen og starte bilen. Hvis du setter inn en annen transpondernøkkel, starter ikke bilen.
  • Fjernkontroller i flip-stil – bare en vanlig nøkkel og en fjernkontroll, men nøkkelbladet vender inn i fjernkontrollen.
  • Smarttaster – disse er også kjent som «nøkkelfrie inngangsnøkler» eller «nøkkelfob». Biler kan kobles til dem og deretter starte uten å sette inn nøkkelen.
  BMW 7-serien Pålitelighet

Kan jeg kjøre bilen min uten nøkkelfob hvis den nøkkelfrie inngangsbilen står igjen?

Bilen stopper ikke når nøkkelfoben din ikke er i bilen. Dette avhenger sterkt av bilfirmaet ditt, og noen biler kjører bare noen kilometer og stopper deretter. Dette er designet på denne måten, slik at du kan starte bilen og deretter holde den i gang slik at motoren blir varm. Men hvis du stopper bilen og du ikke har nøkkelen, starter ikke denne gangen bilen.

Er nøkkelfri inngang trygt?

Det nøkkelfrie oppføringssystemet er ikke så sikkert som vanlige nøkler. Disse bilene kan kjøre uten nøkkelfobene inne i bilen. Bilens dør kan også låses opp ved å bare berøre dørhåndtaket, bare hvis du er i nærheten av nøkkelfoben. Men med de riktige forholdsreglene bør dette ikke være et stort problem.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter