Beste BMW for en kvinne

Kvinner nyte stil, komfort og skjønnhet. Hvis du er ute etter en bil å kjøre i bytrafikken, gir vi deg BMW i3, en bakhjuls 5-dørs hatchback, drevet av en elektrisk BMW eDrive synkron magnetrotor på 125 kW. Med en gjennomsnittlig rekkevidde på 150 miles per batterilading og kompakte B-segmentdimensjoner, kan denne bilen passe godt.

Beste kvinners BMW for en bybil – BMW i3

BMW i3 er spesielt designet for bykjøring. Det mangler mye bagasjeplass, men gir nok til å bære dagligvarer, vesker eller koffert. Den har en akselavstand på 101 tommer, en lengde på 4 meter og en bredde på 1,75 meter, noe som gjør det relativt enkelt å parkere med.

BMW i3 er ganske høy og veldig smal, så fjæringen må være ganske fast for å holde den jevn på veien, som den er. Du vil legge merke til støt på veien, men det er en håndterlig tur. Når det gjelder håndtering, tilbyr denne lille BMW konsekvent styring med god kontroll på kjøretøyet. Ikke bare det, men det har også en liten svingsirkel, noe som gjør den perfekt for bytrafikk.

På den annen side, med raskere hastigheter, BMW i3 føles ganske nervøs og gir mindre grep enn du forventer av en BMW. Dette kjøretøyet anbefales ikke på det sterkeste for turer utenfor byen.

Bremse- og gasspedaler er begge svært lydhøre. En annen fordel er at denne bilen er ganske enkel å kjøre med den såkalte «single-pedal teknikken» som en automatisk bil i byen.

  Er Tesla bedre enn BMW?

Når du snakker om undertrykkelse av utvendig støy, er den elektriske motoren stille, men det er noen suspensjonsproduserte lyder som du ofte hører.

BMW i3 motor og girkasse

BMW i3, til tross for å være en bybil, kan være ganske rask som den når fra 0 til 62 miles i timen på bare 7.3 sekunder. Og i3s, den kraftigere versjonen gjør det på 6.9 sek.

I3-ene har en rekkevidde på 275 miles og den vanlige i3 kan gjøre 281 miles. Dette er hva vi fant i dokumentene, men den virkelige kjørelengden per batterilading er mer sannsynlig å være 250 miles.

Hvis du ofte reiser utenfor byen på lengre turer, må du ikke kjøpe i3, da den har kortere rekkevidde enn de fleste helelektriske biler.

BMW i3 interiør og funksjoner

Kjøreposisjonen til BMW i3 er fantastisk. Elektrisk setejustering er der som du forventer, og rattet kan også manipuleres for å finne en perfekt passform for enhver sjåfør. Dessverre er det ingen justerbar lumbalestøtte, noe som kan føre til noen klager hvis du bestemmer deg for å dra på en lang reise. I en BMW i3 har du smale sidesøyler og et høyt synsfelt både foran og til sidene.

I motsetning til populær tro har BMW i3 god frontplass, utstyrt med en flott midtkonsoll. Mye av det skyldes posisjonen til girskiftvelgeren, som er plassert i nærheten av rattkolonnen, i stedet for å være i den opprinnelige posisjonen, mellom setene. Benplass er også solid, og det er ingen problemer med hoderommet i frontkabinen.

  Er en BMW SUV en god bil?

På den annen side er baksetene veldig små, og folk over 6 fot anbefales ikke å sykle lenge på baksiden av en BMW i3 siden de vil få noen ryggproblemer i det lange løp på grunn av å sitte litt buet. I tillegg er søylene i ryggen veldig tykke og kan forårsake klaustrofobiske følelser hos både barn og voksne.

Det er bare to seter i baksetet på bilen, i stedet for tre, noe som er forståelig, gitt dimensjonene. Det som kommer som en overraskelse er at du må åpne inngangsdørene, for å kunne åpne bakdørene også.

Den digitale skjermen er nær rattet og er ganske intuitiv å bruke. Parkeringssensorer er standardalternativet som er inkludert. Frontsensorer, en automatisk selvparkeringsfunksjon og et ryggekamera er alle tilgjengelige i den såkalte Park Assist-pakken.

Infotainmentet er en 10.25 tommer standardskjerm, og den leveres med USB-, Bluetooth- og DAB-radio. Systemet er intuitivt enkelt å bruke og tilbyr mange snarveier for ikke å distrahere sjåføren fra veien. Navigasjonen til BMW i3 ble spesielt designet for å påpeke de elektriske ladepunktene som er tilgjengelige i nærheten av deg, slik at du ikke går tom for batteri.

Dessverre er Android Auto ikke tilgjengelig, og du må ha en iPhone for å koble den til Apple CarPlay på kjøretøyet. Totalt sett er kjøretøyet godt laget og passer perfekt til behovene til en forretningskvinne, som ofte kjører rundt i byen.

  Hvilken er bedre, Mercedes eller BMW?

Mer informasjon om BMWs

Har BMW en helt elektrisk SUV?

Ja, BMW avduket nylig iX SUV som vil ha den estimerte imponerende rekkevidden på 300 miles. De første produserte enhetene forventes å ankomme USA innen 2022, mens produksjonen vil starte i 2021.

BMW iX3 er en helelektrisk SUV som du kan kjøpe akkurat nå, med en rekkevidde på 450 kilometer.

Er BMW i3 en helelektrisk bil?

BMW i3 regnes som en helelektrisk bil, men har også muligheten til å inkludere en gassgenerator som noe utvider rekkevidden til kjøretøyet i nødstilfeller. Gasstanken inneholder mellom 7 og 9 liter eller 4 liter drivstoff som lar deg nå nærmeste lade- eller bensinstasjon.

Hva er den beste BMW SUV for en kvinne?

Den beste BMW SUV en kvinne kan nyte kjøring er BMW X1, en ganske pålitelig kjøretøy med ikke overveldende store dimensjoner, men likevel svært tilfredsstillende å kjøre og bringe stil til bordet. BMW X1 er morsomt å kjøre både i bytrafikken og på lange bilturer. Den har en sporty oppførsel, nok bagasjeplass og veldig pålitelige parkassistenter, noe som gjør den til et godt valg for de fleste kvinner.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter