Er det billigere å kjøpe en BMW i Tyskland?

BMWs er vanligvis billigere å kjøpe i USA enn i Tyskland og andre europeiske land av en rekke årsaker. Dollar for dollar, BMWs, Mercedes, Porsches og Audis er alle billigere å kjøpe i USA.

Amerikanske statsborgere kan også bestille en BMW med BMW European Delivery-programmet, som kan spare deg for opptil 10% av bilens totale verdi av den amerikanske listeprisen. Programmet ble lagt ned i mai 2020, men det går rykter om at det kommer tilbake snart.

Hva er BMW European Delivery-programmet til USA?

Ikke bare er tyske biler billigere i USA på generelt grunnlag, men European Delivery-programmet senket kostnadene for amerikanske innbyggere med mellom 5 og 10 prosent, avhengig av avtalen.

Årsaken til de lavere prisene på det europeiske leveringsprogrammet er at BMW på denne måten unngår BMWNA-forhandlere og deres forhandleravgifter. Siden BMW sparer på det beløpet, det gjør at de kan gi deg en rabatt lik pengene BMW vanligvis ville distribuere til bilforhandleren i USA for kjøpet.

I motsetning til populær tro skyldes denne rabatten ikke skatter, avgifter eller noe av det slag. De fleste bilavgifter i USA er 2,5% av verdien av bilen, som for det meste utgjør mellom $ 1000 og $ 1500 for BMWs. Og forskjellen er mye større med kjøpet gjennom ED-programmet.

En annen fordel med å kjøpe en BMW gjennom European Delivery-programmet i USA er en mer omsettelig pris. Selvfølgelig selges de fleste bilene som selges gjennom ED rundt produsentens foreslåtte utsalgspris (MSRP), på grunn av den ekstremt høye etterspørselen.

  Hva er luksusversjonen av BMW?

På den annen side, hvis du er ute etter en BMW som du vet har litt lavere etterspørsel enn andre modeller, kan du være heldig i forhandlingene.

Grunnen til at forhandlere har det bra med å forhandle når du kjøper gjennom ED, er at det ikke kommer ut av provisjonen og ikke er allokert til varelageret. Hvis du støter på en forhandler som nekter å forhandle om et ED-salg, finn et annet. De er kanskje ikke klar over at dette bare er et bonussalg for dem, og det vil ikke koste dem noe å senke prisen for deg.

Det europeiske leveringsprogrammet for BMWs ble stengt den 18 mai 2020 på grunn av COVID 19-pandemien og økende forbrukerinteresse i USA-produserte BMWs. Det går imidlertid rykter om at det i løpet av 2021 fortsatt vil være oppe igjen.

Andre tyske bilprodusenter som Audi, Porsche og Mercedes tilbyr fortsatt programmet, og BMW kan gjeninnføre det, ellers kan det bety å gi opp det amerikanske markedet til konkurransen.

Hvorfor er BMWs dyrere i Tyskland enn i USA?

Den høye forsyningen og etterspørselen

Tilbud og etterspørsel har alltid styrt markedet. BMWs største marked pleide å være USA, så vel som det er det største for Porsche og Mercedes. Det er stor etterspørsel etter luksussedaner i USA, slik at disse produsentene kan dra nytte av sine høyskala økonomier og volumpriser for å takle konkurransen bedre.

  Er BMW 2.0 turbomotor pålitelig?

Premiumbilmarkedet i USA er langt mer konkurransedyktig enn det samme bilmarkedet i Europa. Antall salg av ikke-tyske luksusbilprodusenter som Lexus og Jaguar blek i forhold til salget av BMW, Audi eller Mercedes-Benz.

Videre ser amerikanske forbrukere tyske produkter som litt mer premium enn deres gjennomsnittlige bygget amerikansk luksus sedan. Dette er en annen grunn til at markedet er så konkurransedyktig og tyske produsenter har en tendens til å senke prisene litt for å øke salget og markedsandelen hvert år.

Amerikanske BMW-spesifikasjoner

Spesifikasjoner i noen land er forskjellige fra andre. Dette gjelder spesielt for USA-bygde BMWs siden biler som har amerikanske spesifikasjoner ofte mangler noen av de standard luksuriøse dingsene de tyske BMWs kommer med. Et godt eksempel på det er at færre premiummaterialer brukes, inkludert en lavere kvalitet på lær og forskjellige lagerdekk.

Andre bilprodusenter har også en tendens til å endre spesifikasjoner for USA. For eksempel er den amerikanske VW Passat-vognen større enn sin europeiske motpart. Selvfølgelig kan noen modeller variere prisen mot å bli plassert høyere for det amerikanske markedet, men i de fleste tilfeller er BMWs billigere i USA enn i Tyskland, eller Europa generelt.

Alle BMW biler kommer med en luksus følelse og ikke bare premium sedan biler de tilbyr. Alle disse kjøretøyene selges med en veldig fett fortjenestemargin. BMW kommer nærmere Porsche i forhold til fortjenestemarginer mer enn de fleste produsenter. Og tenk på Porsche som bilindustriens Apple.

  Er brukte BMWs pålitelige?

Mer om BMWs

Hva er det billigste landet å kjøpe tyske biler?

Det billigste landet å kjøpe tyske biler er i USA, gjennom European Delivery-programmet. Dessverre har programmet vært utilgjengelig for BMW siden mai 2020, men andre bilprodusenter som Audi, Porsche og Mercedes-Benz har fortsatt programmet for amerikanske innbyggere. Det kutter opptil 10% av prisen på bilens oppføring.

Når begynner BMWs å ha motorproblemer?

Hvis du har kjøpt en BMW, bør du forvente at kjølevæskesystemet ditt eller noen motorkomponenter mislykkes hvor som helst mellom 80,000 og 120,000 miles eller 120,000 til 200,000 kilometer. Selvfølgelig avhenger dette nummeret av hvor ofte bilen din har blitt vedlikeholdt og hva kvaliteten på vedlikeholdet var.

Hva er den billigste BMW-modellen å kjøpe i 2020?

Den billigste BMW-modellen i 2020 var BMW X1 som koster omtrent USD 35,000. Den billigste sedan er 2020 2-serien som starter på $ 35,300. X1 er en kompakt SUV som bringer luksusen til andre BMW-biler samt hastigheten du forventer.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter