Den beste BMW-modellen for pengene

BMWs har et rykte som luksusbiler som tar sikte på høy ytelse, men er ikke så pålitelige som andre merker. Hvis du er ute etter ytelsen og stilen til en BMW, men også ønsker å unngå kostbare reparasjoner som kommer hånd i hånd med merkevaren, BMW 4-serien etter 2014 er go-to modeller for deg.

BMW 4-serien gir deg mest for pengene dine

Hvis du vil få mye verdi ut av det du bruker, er en BMW 4-serie fra etter 2014 et godt valg. Gjennomsnittsprisen for en helt ny 2018-modell er en rimelig $ 38,000 XNUMX. Nye 2020-modeller kan gå for opptil $ 60,000 XNUMX.

4-serien har en mye høyere amerikansk nyhetsvurdering på 8.26 / 10, sammenlignet med andre modeller. Den scorer også 4 av 5 når det gjelder pålitelighet, som er langt større enn alle andre BMW-modeller etter 2006.

Alt dette betyr ikke at de potensielle reparasjonene det måtte trenge ikke er kostbare, det betyr bare at det skal være langt færre reparasjoner når det gjelder tall. BMWs er fortsatt ganske dyre å vedlikeholde og betjene.

4-serien er et utmerket kjøretøy fordi den kommer med en førsteklasses motor, god ytelse, en overraskende drivstofføkonomi og den elskede BMW-viftens bakhjulsdrift. Det er en blanding av praktisk og sportskjøring.

4-serien kommer med tiltalende teknologi og flotte sikkerhetsfunksjoner, hånd i hånd med god bagasjeplass og benplass for passasjerene. Selvfølgelig bringer det også inn tradisjonell atletisk håndtering av andre BMWs, så vel som deres uhyggelige motorer for en luksuriøs sedan.

  Hvilken er bedre - AMG eller M Power?

4-serien mot 3 serier

På utsiden er BMW 4-serien i utgangspunktet en 2-dørs versjon av 3-serien, men når du ser nøye på, kan du se at det er mer enn nok forskjeller til å gi den sin egen serietittel.

3-serien er forskjellig fra BMW 4-serien fordi den har et mye lavere tyngdepunkt, samt et stivnet chassis og en retuned suspensjon, som alle gjør det ganske mer smidig. Og som en bonus for å trøste, er den litt langstrakt på baksiden og tilbyr mer bagasjeplass.

Motorvariasjoner av BMW 4-serien

Når det gjelder hvilken type motor du velger, kommer 4-serien opp på 420i, 430i, 440i når det gjelder bensindrevne motorer, og i diesel: 420d, 430d og 435d.

Uansett hvilken av disse du velger, vil kupéen være den samme og vil ikke være større avhengig av motoren. Alle disse modellene er frontmotor, og alle unntatt 420i og 420d har en 8-trinns auto girkasse. De to unntakene kommer med en seks-trinns manuell skiftpinne.

Når det gjelder hastighet, for eksempel, bringer M440i, som er den sporty versjonen, inn 369 hestekrefter og kan treffe 62 mph på bare 4,5 sekunder, mye raskere enn den rivaliserende S5 av Audi og C43 AMG av Mercedes-Benz.

Hvis du ikke er med på den sporty turen, men søker komfort og hastighet samtidig, er det inngangsnivåversjoner som 181 hestekrefter, 420i bensinmotor. Ikke rart, dette er bestselgeren av serien. Det føles som en sporty kupé og er rask, men kommer med stor rabatt sammenlignet med de andre modellene og er ganske behagelig også.

  Hva er den beste BMW-serien?

En annen ting å vurdere er hvorfor du kjøper kjøretøyet. Hvis du ønsker å rack opp noen miles, bør du definitivt vurdere 420d. Selv om den er litt lavere i hestekrefter, bringer den en veldig pålitelig motor og gjør en raskere 0 – 62 mph på bare 7,1 sekunder. Ikke bare det, men xDrive-versjonene er tilgjengelige, som bør vurderes hvis du er i et snødekt område. Ellers ville de være bortkastet om sommeren.

Interiøret i BMW 4-serien

Til tross for at BMW 4-serien er en to-dørs kupé, er baksetene komfortable og brukbare. Bortsett fra det, hvis du ikke er tilhenger av todørs kupéer, tilbyr 4-serien en Gran Coupe-modell som kommer med fire dører. Foran er 4-serien ekstremt behagelig og romslig og har mye hode- og benplass.

Når du snakker om todørsmodellene, for å komme inn i baksetet, må du kanskje klemme deg gjennom et smalt gap som ikke vil være perfekt for alle passasjerer, men er håndterbart. Og faktisk er dette det eneste problemet med ryggen – å komme inn. Når du er i bilens baksete, vil du bli overrasket over å finne rikelig med benplass og komfort. Alle som er kortere enn 6 fot trenger ikke engang å senke hodet.

4-serien kommer også med et forbløffende infotainmentsystem, som har en 10,3-tommers skjerm for alle Serie 4-modeller. Den kan betjenes med en berøringsskjerm eller ved å vri en roterende kontroller, noe som tjener til å eliminere distraksjoner for driveren.

  Hvilken BMW har en V8-motor?

Selvfølgelig kommer den med en Apple CarPlay og Android Auto. Trådløse telefonladingssystemer og smarte bevegelseskontrollfunksjoner for infotainmentet kan også kjøpes for bilen din som et tillegg.

Spørsmål og svar om BMW 4 Series

Er BMW 4-serien større enn BMW 3-serien?

BMW 4-serien er litt større enn 3-serien. Den kommer med litt mer lasteplass – 57 kubikkfot, sammenlignet med de 53 kubikkfotene i BMW 3-serien. 4-serien kupé kommer med en komfortabel 16 kubikkfot plass i bagasjerommet. Andre store forskjeller i serien er 2-dørs kupé og bedre håndtering og et lavere tyngdepunkt i 4-serien.

Hva er de nøyaktige størrelses- og vektmålingene til BMW 4-serien?

BMW 4-serien er litt lengre enn BMW 3-serien, med en lengde på 15,22 fot eller 4,64 meter og en bredde på 6 fot eller 1,83 meter. 4-serien veier 3420 pund eller 1550 kilo. Selvfølgelig varierer det litt mellom en 5-dørs og 3-dørs kupémodell.

Hvilken BMW 4-serie er raskest?

Uunngåelig dieselmotorer er vesentlig raskere enn bensin i 4-serien av BMW. 430d tar bare 5,5 sekunder å nå 0 – 62 mph. Selvfølgelig er M4 helt noe annet, da det er den frittstående sportsmodellen i serien.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter