Cadillac CTS-pålitelighet

Cadillacs er kjent for høyhastighets luksusbiler og stabil kjøring. CTS mellomstore sedan, som ble avviklet i 2019. Imidlertid er bilen fortsatt relevant å kjøpe, og den inkluderer mange av Cadillacs høyteknologiske funksjoner. Bilen er gjennomsnittlig når det gjelder pålitelighet, men med tanke på alle de luksuriøse funksjonene, er det et veldig godt kjøp.

Oversikt

CTS er en luksuriøs sportsbil, og den har også en V-modell med høy ytelse. De vanlige CTS-modellene inkluderer en 2,0 L I4-motor og 3,6 L V6-motorer, som produserer så mye som 420 hestekrefter. Hver tredje generasjon CTS leveres med et 8-trinns automatgirsystem.

Pålitelighet

Påliteligheten til luksusbiler er ofte lavere enn andre grunnleggende biler. Dette skyldes for det meste høye vedlikeholds- og avskrivningsrater. CTS har en under gjennomsnittet score på 2,5 av 5.0 angående påliteligheten til bilen. Imidlertid har den veldig solide deler og en motor som varer lenger enn mange andre biler.

Videresalg

Avskrivninger er vanligvis veldig høye på luksusbiler fordi folk ikke pleier å kjøpe gamle luksusbiler på grunn av deres høye vedlikeholdskostnader. Folk har en tendens til å kjøpe nyere modeller med en garanti for å spare penger fra vedlikehold. CTS mister rundt %50 av den opprinnelige verdien etter de første 5 årene. Dette er enda høyere etter 10 år, og en VTS fra 2009 koster rundt $ 10,000 XNUMX nå.

  Mercedes AMG CLS 63 S - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Sikkerhet

Den siste modellen av CTS i 2019 hadde en 5-stjerners sikkerhetsvurdering. Bilen utfører anstendig i kollisjonstester, og når det gjelder førerassistansefunksjoner, er det funksjoner som kjørefeltsystem, kollisjonsadvarsel, etc. Cadillac-biler kalles ofte trygge biler, så dette er ikke et problem for CTS.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnadene for CTS for de første fem årene er rundt $ 700 årlig. Dette kan koste enda mer enn det etter de første 5 årene. Kvaliteten på deler og motor er god, men forebyggende vedlikehold og regelmessige oljeskift er nødvendig for å nyte den samme kjøringen.

FAQ

Er Cadillac CTS en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevetbil?  

Cadillac CTS er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Cadillac CTS?  

Cadillac CTS er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mid-Size

Hva er hestekreftene i en Cadillac CTS  og har den en turbo?    

Cadillac CTS har 335 hestekrefter og 285 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass/ etanol V6 med en forskyvning på 3,6 L / Drivstoffsystemet er SIDI.

Hvor stor er bagasjerommet i CadillacCTS?  

13,7 kubikkfot ( 0,388 m3 )

Hvilken type hjul harden?  

Cadillac CTS har 18 x 8,5-tommers aluminiums forhjul og 18 x 8,5-tommers bakhjul i aluminium.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter