Cadillac CT5-V Blackwing Pålitelighet

Blackwing er den høyeste ytelsesmodellen til CT5. CT5 er en komplett luksusbil, og den har to høyytelsesmodeller, den ene er V og den andre er V Blackwing. Blackwing har en mye større og raskere motor. når det gjelder pålitelighet, er bilen pålitelig nok sammenlignet med andre høyytelsesbiler.

Oversikt

Blackwing-utgaven har en kolossal 6,2 L superladet V8-motor som produserer en enorm mengde 668 hestekrefter og kan akselerere fra 0 til 60 mph på bare 3,4 sekunder. Bilen leveres med en 10-trinns automatisk, men det er et alternativ til en 6-trinns manuell girkassemodell.

Pålitelighet

Pålitelighet spiller ingen rolle i å kjøpe en høyytelsesbil fordi folk har en tendens til å fokusere mye på høy hastighet, og ikke på pålitelighet. Cadillac produserer imidlertid fortsatt pålitelige nok høyytelseskjøretøy, og de koster mye lavere enn andre høyytelsesbiler.

CT5-V Blackwing har deler av god kvalitet, og det er en etterfølger til ATS-V, så Cadillac har gjort forbedringer for å unngå noen form for overopphetingsproblemer. CT5-serien har en god pålitelighetspoengsum på 85 fra J.D Power, så når vi ser på den høytytende modellen i serien, kan vi si at Blackwing-utgaven ville være pålitelig.

Sikkerhet

Dette er en 5-stjerners vurdert bil, når det gjelder sikkerhetsperspektiv. Den fullastede versjonen kommer med alle slags driverassistansefunksjoner som et kjørefeltsystem, cruisekontroll, semi-autonom kjøremodus, etc. Videre er det standardfunksjoner som kollisjonsputer eller kollisjonsvarsel, etc.

  Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdsmessig koster Cadillacs ikke høyere enn noe annet merke. CT5-serien har en mye lavere vedlikeholdskostnad på rundt $ 1000 årlig. Blackwing vil koste mer enn det, men det er en garanti tilgjengelig for de første fire årene. Så garantien vil betale for ethvert problem og bare den første tjenesten.

FAQ

Er Cadillac CT5-V Blackwing  en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?    

Cadillac CT5-V Blackwing er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Cadillac CT5-V Blackwing?    

Cadillac CT5-V Blackwing er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mid-Size

Hva er hestekreftene i en Cadillac CT5-V Blackwing  og har den en turbo?    

Cadillac CT5-V Blackwing har 668 hestekrefter og 659 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Supercharged Gas V8 med en forskyvning på 6.2L / Drivstoffsystemet er: DI.

Hvor stor er bagasjerommet i Cadillac CT5-V Blackwing?    

11,9 kubikkfot ( 0,337 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Cadillac CT5-V Blackwing har 19 x -TBD- tommers aluminium forhjul og 19 x -TBD- tommers aluminium bakhjul.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter