Cadillac SRX Pålitelighet

SRX var en mellomstor SUV laget i 2003, og den fungerte også som den bestselgende Cadillac-bilen i USA. Den første generasjonen SRX var enda større enn andre generasjon, og den hadde til og med 3 rader for passasjerer. SUV har også prestert veldig bra når det gjelder pålitelighet.

Oversikt

Dette har vært en ekstremt kjent SUV i USA. Denne bilen vil gi deg alle slags glede når det gjelder pålitelighet og kjøreopplevelse. Bilen er også veldig bra i sin ytelsesavdeling med sin 2,8 L turboladede V6-motor og et AWD-system.

Pålitelighet

Når det gjelder pålitelighet, kommer luksusbiler ikke på toppen, faktisk er de enda mindre pålitelige enn vanlige premiumbiler. Cadillac har en gjennomsnittlig pålitelighetspoengsum på 3.0/ 5.0, som fortsatt er bedre enn mange andre. Hovedhøydepunktet er imidlertid deres luksuriøse sitteopplevelse og drivende friidrett.

SRX er avviklet, men den er fortsatt tilgjengelig i markedet. Hvis du planlegger å kjøpe denne bilen, er den gode tilstanden et must. Annet enn det har SRX en god byggekvalitet og har en pålitelighetspoengsum på 3,5 av 5,0. Dette er en utrolig god poengsum for en SUV.

Sikkerhet

Når vi snakker om sikkerhetsmålingene til bilen, har Cadillac hatt et godt rykte på dette feltet. SRX har en 5-stjerners vurdering fra NHTSA og alle gode rangeringer fra IIHS. Med alt dette har bilen alt standard sikkerhetsutstyr fra alle andre kjøretøy i denne alderen.

  Mitsubishi Endeavor - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Avskrivningssats

Cadillacs har ikke den beste renommnsiv angående avskrivning. Dette er fordi luksusbiler som disse vanligvis mister verdien veldig fort. Ifølge poster mister SRX rundt 47% av sin opprinnelige verdi i sine første år.

Vedlikehold og reparasjon

Den gjennomsnittlige årlige vedlikeholds- og servicekostnaden for SRX er rundt $ 700. Dette er ikke så mye høyere sammenlignet med mange andre biler. Imidlertid vil du mest sannsynlig kjøpe denne bilen i bruk, så du bør se etter den best betingede bilen.

FAQ

Hvor mange seter er det i Cadillac SRX?

Cadillac SRX er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: All wheel drive

Hva er hestekreftene i en Cadillac SRX og har den en turbo?

Cadillac SRX har 308 hestekrefter og 265 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass V6 med en forskyvning på 3.6L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvor mye bakkeklaring har Cadillac SRX?

17,78 cm (7,0 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Cadillac SRX har 20 x 8.0 tommers aluminium forhjul og 20 x 8.0 tommers aluminium bakhjul.

Hvor mange miles vil en Cadillac SRX vare?

Cadillac SRS kan vare opptil 250 000 miles. I gjennomsnitt er dette en forventet levetid på ti til femten år. Rutinemessig vedlikehold er en måte å sikre at kjøretøyet varer så lenge som mulig.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter