Cadillac XLR Pålitelighet

XLR er en roadster med en 2-dørs karosseristil og en rask sporty motor. XLR er en komplett luksus roadster, og det er et godt alternativ til Corvette C6. Det ble avviklet i 2009, men det er fortsatt et veldig godt kjøp, og en premium tur med tanke på funksjonene og spesifikasjonene.

Oversikt

XLR er en roadster med en 4.6 L Northstar V8-motor, som kan gå så fort som 155 mph og fra 0 til 60 mph på bare 5.8 sekunder. Den har et 5-trinns automatgirsystem med alle sine andre luksusfunksjoner. Det er fortsatt et godt kjøp på grunn av sin kraftige motor og edgy utseende.

Pålitelighet

Cadillac er ikke det beste valget hvis du snakker om pålitelighet, på grunn av deres høye vedlikeholdskostnader. Imidlertid er det fortsatt bedre enn mange, og det har en vurdering på 3.0 av 5.0 angående pålitelighet. XLR har vært en svært begrenset bil på grunn av sin lave produksjon. Til tross for noen problemer har folk vært veldig fornøyd med XLR.

Videresalg

Videresalg er et viktig aspekt når det gjelder pålitelighet. Bilens pålitelighet økes hvis den har lav avskrivningsgrad. XLR har vært avviklet siden 2009, så den har fortsatt svekket seg rundt 70% siden den gang. Imidlertid, hvis du kjøper XLR nå, vil den avskrive rundt 7% i løpet av de neste 5 årene.

  Chevrolet Malibu Pålitelighet

Sikkerhet

Cadillacs har hatt en god historie når det gjelder sikkerhetsmålinger. XLR har også mange flotte sikkerhetsfunksjoner. Bilen er solid nok til å tåle ethvert krasj. I tillegg til dette har den alle de nyttige sikkerhetsfunksjonene som kollisjonsputer, førerassistansefunksjoner, etc.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold er regionen der luksusbiler som XLR lider mest. Luksusbiler har høye vedlikeholdskostnader på grunn av sine førsteklasses kvalitetsdeler og høye forebyggende vedlikeholdskostnader. XLR ville kreve rundt $ 800 årlig for alt vedlikehold og reparasjon. XLR er en gammel bil, så vedlikeholdskostnadene er også avhengig av bilens tilstand.

FAQ

Er Cadillac XLR en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Cadillac XLR er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Cadillac XLR?

Cadillac XLR er en bil med 2 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: To-seters

Hva er hestekreftene i en Cadillac XLR  og har den en turbo?    

Cadillac XLR har 320 hestekrefter og 310 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass V8 med en forskyvning på 4.6L / Drivstoffsystemet er: SFI.

Hvilken type hjul har den?

Cadillac XLR har 18 x 8-tommers aluminium forhjul og 18 x 8-tommers aluminium bakhjul.

Hva står Cadillac XLR for?

XLR = X-serien Luksus Roadster. Det er et navn som brukes av Cadillac for sine luksusbiler.

Kan jeg få en manuell girkasse i en Cadillac XLR?

Ja, du kan få en manuell girkasse i Cadillac XLR. Du kan velge mellom en 6-speed manuell girkasse eller en 6-speed automatisk girkasse.

  Infiniti JX 35 Pålitelighet

Er Cadillac XLR rask?

XLR er rask. Cadillac hevder at Cadillac XLR kan nå hastigheter på 155 mph, og akselererer fra 0-60 mph på bare 5.8 sekunder.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter