Er 2022 Mercedes AMG EQS en bil for korte sjåfører

Den 2022 Mercedes EQS 53 AMG + er den aller første helelektriske AMG som betyr at denne versjonen av EQS er satt til å være en av de mest imponerende ytelse elektriske biler uten å ofre hva den vanlige EQS gjør best, og det er luksus og komfort.

EQS er en luksus sedan i full størrelse  , noe som betyr at den lett kan romme både høyere og kortere passasjerer.  Selv om AMG-versjonen av EQS er satt til å fylle ut hullene som er igjen av de to vanlige EQS-modellene når det gjelder ytelse og direkte hastighet, er den fortsatt ikke så rask som de fleste av konkurrentene.

EQS er ikke et lite kjøretøy på noen måte, men takket være et smart firehjulsstyringssystem kan EQS enkelt manøvreres selv på trange steder.  Den leveres med en solid bygget og funksjonsrik hytte som er kledd i materialer av høy kvalitet som lær, karbonfiber eller svart piano trim.

EQS klarer imidlertid ikke så godt som design og ytelse.  Frontrommet åpnes ikke, noe som betyr at du ikke får en frontstamme.  Baksetene er ikke så imøtekommende som de som finnes i S-klasse fordi gulvet er hevet for å huse batteriene mer neatly.

Mercedes Benz EQS 53 AMG + – Kort oversikt

Den 2022 EQS 53 AMG + er den aller første helelektriske seriell produksjon AMG-modellen som betyr at denne $ 160k-$ 180k elektrisk sedan er en svært viktig bil både for Mercedes og AMG. Selv om Mercedes var litt sent ute med en helelektrisk bil bygget på et dedikert elbil-chassis, har de absolutt klart å gjøre det verdt ventetiden.

EQS AMG kommer også med et 108 kWh litiumionbatteri paret til to elektriske motorer med en kombinert effekt på 650 hestekrefter og 700 lb-ft dreiemoment. EQS AMG kommer også med en spesiell over-boost-funksjon som bare er tilgjengelig ved lansering som midlertidig kan tilby deg maksimalt 750hp og 752 lb-ft dreiemoment.

  Hvilken Mercedes er best på gass?

Dette er nok til å drive EQS AMG til 60 mph fra stillstand på rundt 3.8 sekunder og nå en topphastighet på 155mph.  AMG-versjonen av EQS kommer også med en mengde AMG-spesifikke funksjoner som beefed-up utvendig design, AMG hjul, en AMG-spesifikk grille, AMG sportsseter, AMG sportsratt.

Bilen kommer også med mye AMG-spesifikk programvare som Race Start, AMG-spesifikke ytelsesmålere og mye mer.

Mercedes Benz EQS 53 AMG + – Hvorfor du bør kjøpe en

AMG-versjonen av EQS er designet for de som ønsker å nyte en komfortabel og luksuriøs cruiser med den ekstra muligheten til å nyte den på et svingete stykke vei. Med 650hp på trykk føles EQS ikke underbemannet, det føles faktisk bedre enn noen av sine 1000hp-rivaler fordi du kan presse den mer trygt.

Ingen elbil på dagens marked kan til og med komme nær nivåene av luksus EQS tilbyr både inne og ute.  Det er mer enn 350 forskjellige sensorer spredt over hele interiøret og utsiden av bilen for å overvåke alle aspekter av stasjonen.

Bilen kommer til og med med et avansert luftrensingssystem som hele tiden overvåker den indre luftkvaliteten.  En av de mest omtalte funksjonene i EQS er den gigantiske hyperskjermen som huser tre forskjellige berøringsfølsomme skjermer bak et vakkert utseende enkelt glassark.

EQS er den mest luksuriøse og mest komfortable elbilen som eksisterer, og hvis det er noe du vil, må du huske å kortliste EQS.

  Hvilken Mercedes har luftfjæring?

 

Mercedes Benz EQS 53 AMG + Hvorfor du ikke bør kjøpe en

Selv om EQS virker som en flott bil fra nesten alle perspektiver, er det rett og slett ikke tilfelle. Først av alt, hver premium luksus elbil sedan på markedet tilbyr mer ytelse enn toppen av line EQS AMG-modellen.

Selv om 650hp knapt kan betraktes som underbemannet, er det ingen getting rundt det faktum at noen av de billigere konkurrentene er i stand til å ydmyke AMG EQS i en rett linje.  Det andre åpenbare problemet med EQS er designet fordi det ser ut av sted og rett og slett rart.

AMG trim liv opp ting litt, men det er bare så mye du kan gjøre.  Den største grunnen til at man bør hoppe over å kjøpe AMG-versjonen av EQS er imidlertid at de vanlige EQS-versjonene rett og slett er bedre verdsatt for pengene.

Gitt det faktum at du ikke får overlegen ytelse samtidig som du mister rekkevidde, er det bedre å gå for EQS 450 + eller til og med 580 fordi du får mer rekkevidde til en mye lavere prislapp.

Delen Vanlige spørsmål

Hva er den mest romslige elbilen på markedet?

Tesla Model X er den mest romslige elbilen på markedet både fra et passasjerromsperspektiv og et lasteromsperspektiv.  Model X er også i stand til å imøtekomme passasjerer fra alle former og størrelser, noe som betyr at det er  ganske enkelt å være komfortabel i Model X.

Den nevnte Mercedes Benz EQS er den mest romslige elbil sedan mens Lexus UX 300e er en av de mest romslige elbil crossovers der ute.

  Beste Mercedes brukt SUV

Hva er det virkelige utvalget av Mercedes Bent EQS 53 AMG +?

Mercedes har ennå ikke gitt ut noen klare data om hvor langt kan EQS AMG gå på en enkelt lading, men det er trygt å si at den virkelige rekkevidden til EQS AMG skal være hvor som helst mellom 277-330 miles.  EQS 450+ klarte til og med å gjøre en rekordstor 422 miles på en enkelt lading mens EQS 580 varer omtrent 565 miles.

Disse utvalgsestimatene varierer sterkt avhengig av kjøremiljøet og hvordan man har en tendens til å kjøre bil.

Er Mercedes Benz EQS bedre enn S-klasse?

Både EQS og S-Klasse er designet for å konkurrere i et lignende marked av luksus sedans i full størrelse. S-klasse er faktisk et mer komfortabelt sted å være, spesielt hvis du foretrekker å bli sjåfør i stedet for å kjøre bilen selv.

EQS er ganske lik S-klassen i en rekke forskjellige faktorer som komfort, størrelse og teknologi. EQS er imidlertid en mer avansert bil, og den representerer neste trinn i Mercedes Benz.  Så hvis du er i stand til å bruke elbilplattformen til det fulle, er EQS faktisk en bedre bil.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter