Beste lille Mercedes hatchback

Hatchbacks er ikke nødvendig så populære i USA som de er i Europa. Som sådan tilbyr de fleste europeiske produsenter ikke engang sine hatchback-versjoner i USA. Mercedes er en av dem fordi A-klasse hatchback ikke kan kjøpes i USA, noe som betyr at hvis du vil ha det, må du importere en fra Canada.

Det er nøyaktig det samme med Audi A3 fordi du bare kan kjøpe sedan-versjonen av A3 i USA. BMWs lille hatchback kalles 1-serien, og du kan heller ikke få en i USA.  Den eneste sanne Mercedes hatchback du kan få i USA er AMG GT 4-dørs som ikke akkurat er kompakt.

Uansett kan vi fortsatt se nærmere på A-klassen fordi det er en ganske konkurransedyktig liten bil. Hvis du elsker måten A-klasse ser ut og du vil ha det nest beste, må du huske å sjekke ut CLA-klasse eller A-klasse sedan fordi begge disse er basert på A-klasse hatchback og er like i de fleste aspekter.

Europa har en helt annen bilkultur sammenlignet med USA, noe som er åpenbart i det øyeblikket du ser på både bilene og veiinfrastrukturen.  Pick-up lastebiler er til USA hva hatchbacks er til Europa.

Hvorfor kan jeg ikke kjøpe en tysk premium hatchback i USA?

For ikke nok folk er til og med interessert i å kjøpe dem. Europa ble strukturert lenge før USA var, noe som betyr at en gjennomsnittlig europeisk by er mye eldre sammenlignet med en gjennomsnittlig by i USA. Dette betyr at infrastrukturen i USA ble bygget med tanke på biler mens gamle europeiske byer ble strukturert lenge før biler ble en ting.

  Hvorfor er Mercedes oljeskift så dyre?

Derfor hadde USA aldri behov for å nedbemanne biler for at de skulle være drivbare i urbane bymiljøer. Videre har USA en ganske streng sikkerhetspolitikk når det gjelder krasjregulering, noe som betyr at produsentene må bruke mye penger for at bilene deres skal tilfredsstille those-politikken og dermed kunne komme inn i det amerikanske markedet.

Dette betyr at hvis en bil ikke er populær nok, gir det ingen mening å selge den der fordi potensiell fortjeneste ikke er stor nok. Det er den samme grunnen til at Europa ikke får pick-up lastebiler. De er ineffektive og altfor store for både en gjennomsnittlig europeisk og en gjennomsnittlig europeisk by.

Kanskje vil  Mercedes, Audi og BMW til slutt tilby sine hatchbacks til det amerikanske markedet, men bare hvis det gir mening økonomisk. Et perfekt eksempel på hvor upopulære hatchbacks er i USA er VW Golf, som er en av de mest populære bilene når det gjelder det europeiske markedet, mens det knapt klarer å gi mening i USA.

Mercedes Benz A-klasse sedan – Beste Mercedes alternativ for A-klasse hatchback

Hvis du elsker både størrelsen og utseendet til Mercedes Benz A-klasse hatchback , kan du få den samme opplevelsen med A-klasse sedan fordi begge disse er bygget på samme plattform. Det er ganske åpenbart at begge disse A-klasse modellene konkurrerer om den samme potensielle kunden.

Mellom disse to er det mer fornuftig å gå for A-klasse sedan fordi det ser litt mer premium ut mens det er like nyttig. Kanskje den bakre passasjerplassen er litt mer sjenerøs med hatchback, men en sedan føles rett og slett mer eksklusiv og Mercedes-lignende.

  Hvilken Mercedes er V8?

Inngangsnivået A-klasse sedan koster $ 33,950, noe som er en ganske rimelig pris med tanke på hvor luksuriøs denne lille bilen er.  2.0L 4-sylindermotoren som tilbys skyver ut mellom 188-211hp og dreiemomentet som tilbys er rikelig for en luksuriøs og jevn tur.

Mercedes Benz AMG GT 4-dørs – Hatchback

Hvis du elsker en praktisk hatchback og du elsker Mercedes-merket, er sjansen stor for at du også vil elske AMG GT 4-dørs hatchback. Denne modellen er tilgjengelig i noen få forskjellige drivlinjer, og som alle er potente og spennende med AMG GT63 S som den mest potente med mer enn 640hp.

AMG GT 4-døren er teknisk sett en hatchback, så den passer innenfor Mercedes hatchback-modellserien.  Det gjør mer enn noen få A-klasse sedans, men hvis du kan svinge $ 136k, vil du sikkert glede deg over det.

Delen Vanlige spørsmål

Kommer pick-up lastebiler til Europa?

Pick-up lastebiler har teknisk sett vært i Europa helt siden de opprinnelig ble forestilt. Imidlertid får Europa bare «små» pick-ups som Ford Ranger eller Toyota Tundra for eksempel. Ford F-serien var aldri tilgjengelig i Europa og kommer sannsynligvis ikke til å være tilgjengelig i Europa på lenge.

Mercedes prøvde til og med å popularisere hentingen i Europa og prøve å stjele sta USA-laget pick-up lastebil kunder med Mercedes Benz X-klasse, men X-klasse kan lett betraktes som en episk feil fordi nesten ingen kjøpte den.

Er små hatchbacks bedre enn små sedans?

I fjor var jeg på jakt etter en ny bil og de to siste utfordrerne var Audi A3 Sportback og Audi A3 Sedan. Forskjellene mellom dem er bare med hensyn til at den ene er en luke og den andre er en sedan. Til slutt valgte jeg sedan fordi jeg tror at det rett og slett ser finere ut og til og med kjører finere.

  Mercedes lease VS. Kjøpe

Sedans er rett og slett morsommere fordi de er mer raffinerte og de får bilen til å se mye finere ut.  Som sådan er små hatchbacks en god ide for trange parkeringsplasser og travle gater, men realiteten er at størrelsen varierer mellom Sportback og Sedan var ganske minimal.

Blir små hatchbacks utryddet i USA?

Det virker som om den nåværende atmosfæren i amerikanske trafikktrender  beveger seg bort fra mindre hatchbacks mer og mer. VW prøver å selge Golf i USA, men det virker som om de ikke flytter så mange enheter som de har håpet på. Som sådan er det rimelig å tro at små hatchbacks faktisk kan gå helt utdødd.

Imidlertid er begynnelsen på ELBIL-en på oss, og mange bilprodusenter er fokusert på å lage små EV hatchbacks, noe som betyr at EV hatchbacks til og med kan redde dagen hvis alt forblir som det er.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter