Er Audi SQ8 en god bil?

Er Audi SQ8 en god bil?

Den Audi SQ8 er en av de mest ønskelige og best utseende Audi SUVs penger kan kjøpe i disse dager og er bare slått av sin kraftigere bror, Audi RSQ8. SQ8 kombinerer stil med substans som forvandlerden relativt late standarden Audi Q8 til en mer fokusert, mer spennende Audi SQ8. Så, er Audi SQ8 en god bil?

Den Audi SQ8 er faktisk en god bil, og det er vanskelig å bestride det på noen måte. Noen liker kanskje ikke hvordan Q8 ser ut fordi de ikke tåler coupe SUVer, men annet enn det er SQ8 en vinner. Du har valget mellom to forskjellige motorer, en diesel SQ8 eller en bensin SQ8 avhengig av hvor du bor og dine preferanser.

SQ8s-stylingen er helt fantastisk fordi den har kraftige haunches, en bred holdning og mange ytelsesoppgraderinger som skiller SQ8 fra den vanlige Q8. Pålitelighet er anstendig, men kan være bedre fordi SQ8 både er en dyr bil å kjøpe og å kjøre.

Verdi er også vanskelig å svelge fordi SQ8 starter på nesten $ 100,000 XNUMX, men det er mange SUVer der ute som koster mer, men ikke kan matche SQ8. Praktisk er ikke så bra som i SQ7, men det er avveiningen av å ha en sån aggressiv, men smakfull utvendig styling.

Audi SQ8 – Drivverket

Den Audi SQ8 er tilgjengelig med to forskjellige motoralternativer, en diesel 4.0L V8 med 435hp og 663lb-ft av dreiemoment eller en 4.0L bensin V8 med 507hp og 567lb-ft av dreiemoment.  Diesel SQ8 gjør 0-60mph i rundt 4.7 sekunder mens bensin SQ8 gjør det på ca 4 sekunder. Begge disse føler seg betydelige og er en eksplosjon å kjøre.

  Audi RS3 Pålitelighet

Å kjøre diesel SQ8 føles som å pilotere en jet fordi den plutselige økningen av dreiemoment får det til å føles som om du kjører en tank. Bensin SQ8 er den mer fokuserte, mer spennende motoren takket være mer kraft, en høyere revving motor, og en lyd som rett og slett ikke kan replikeres med en dieselmotor eller enn exhaust lydgenerator.

Begge disse er paret til en automatisk dreiemoment omformer girkasse med 8 gir.  Begge disse får også det berømte Audi Quattro AWD-systemet som gjør at disse to kan brukes under alle slags værforhold. Det er virkelig ikke noe å klage på der, bortsett fra at det kanskje ikke er RSQ8.

Audi SQ8 – Design og chassis

Når det gjelder utseende, er det veldig vanskelig å nedtone SQ8, selv om du er noen som vanligvis ikke er i coupe SUVer. SQ8 ser rett og slett fantastisk ut, og det ser ikke kupé SUV så aggressivt ut som noen andre tyske SUVer gjør, noe som gjør at Q8 / SQ8 ser mer komplett og mindre rart ut i visse vinkler.  Interiøret i SQ8 er fantastisk, både fra et teknologi- og luksusperspektiv.

Fjæringen og chassiset til SQ8 er innstilt mot komfort over alt annet, men SQ8 er merkbart mer dynamisk enn den vanlige Q8. Imidlertid, hvis du vil ha en virkelig dynamisk Q8, er RSQ8 det eneste logiske alternativet.

Audi SQ8 – Pålitelighet og vanlige problemer

Når det gjelder pålitelighet, er SQ8 anstendig som det er tilfelle med SQ7, men begge disse kan være bedre fordi de ofte er excruciatingly dyre å fikse. De er også high-maintenance biler som koster massevis av penger å vedlikeholde og holde i optimal stand. Dette kommer imidlertid med territoriet, og alle andre SUVer fra dette segmentet er mer eller mindre de samme.

  Vanlige problemer med Audi e-tron

De vanligste Audi SQ8 problemer er knyttet til suspensjon, motoren, elektronikk,  bilens uvillighet til å starte opp eller opprettholde konsekvent kraft, og det faktum at SQ8 går gjennom dekksett som gal.

Audi SQ8 – Verdi og praktisk

Når det gjelder verdi, er det vanskelig å rettferdiggjøre en bil som stjernetstil $ 100,000, men SQ8 er virkelig det beste valget av Q8-oppstillingen. RSQ8 starter på over $ 120,000 XNUMX, noe som er enda vanskeligere. Imidlertid er SQ8 verdt pengene fordi den beholder verdien veldig bra, og fordi det er en bil som ikke kan matches av andre lignende prisede coupe SUVer på markedet.

Praktiskmessig bør SQ8 være nok for de fleste, men hvis du trenger syv seter og en stor  r-koffert, må du gå for SQ7.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe en Audi SQ8?

Å kjøpe Audi SQ8 er et spørsmål om penger så mye som det er et spørsmål om livsstil for mange mennesker. Årsakene til at du bør kjøpe en SQ8 er kraft, luksus, stil, komfort og teknologi i en bil som kan gjøre alt og kan være den perfekte bilen for alle formål.

Årsakene til at du bør hoppe over å kjøpe SQ8 er åpenbart prisen, du liker ikke utseendet på den, og du liker ikke SUVer. Hvis detere pengene mine, ville SQ8 definitivt være der oppe med de beste sub $ 100,000 luksus ytelse SUVer.

  Er Audi Q8 en god bil?

Er Audi SQ8 bedre enn Audi SQ7?

Det avhenger av hvem du spør som de som foretrekker boxy SUVer med tre rader sitteplasser vil alltid velge Q7 over Q8. Pre-facelift Q7 så egentlig ikke så bra ut, mens den nåværende post-facelift Q7 ser mye bedre ut. SQ7 og SQ8 er de mer ytelsesorienterte modellene til hver, men det er mer fornuftig å gå for en S-bil i Q8.

SQ8 er det bedre valget hvis du foretrekker styling over SQ7, da det er den viktigste forskjellenmellom de to.  Begge disse er noen av de beste luksuriøse SUVene på markedet akkurat nå, og du vil ikke bli skuffet over noen av dem.

Hvor lenge kan en Audi SQ8 vare?

Det kommer an på hvordan du behandler det. Hvis du er hard på det og vil at det skal være en tank, vil det ikke vare så lenge det kan, spesielt hvis du ikke opprettholder det også. På den annen side, hvis du kjører det normalt og du tar riktig vare på det, er det ingen grunn til at SQ8 ikke skal vare minst noen få hundre tusen miles.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter