Er Citroën C3 Picasso en god bil?

Er Citroën C3 Picasso en god bil?

Citroen C3 Picasso er en fem-dørs familie MPV laget for transport av større familier. Dette segmentet av biler er veldig populært i USA, og det er mange alternativer å velge mellom, men dessverre er Citroen C3 Picasso ikke tilgjengelig i USA. Er Citroen C3 Picasso en god bil?

Citroen C3 Picasso er en ganske god bil med tanke på hva du får for pengene dine. C3 Picasso kommer med et utvalg av effektive og pålitelige motorer som sannsynligvis vil tilfredsstille de fleste. Bilen ser også veldig interessant ut fordi Citroen ikke er begrenset når det gjelder å designe flotte biler. Interiøret er greit, da det gir deg alt du trenger uten mye oppstyr.

C3 Picasso kjører som alle andre MPV- Det er ganske glatt, stille og i stand til å gjøre susen når det gjelder både lange og korte avstand journeys.  Pålitelighet er greit med C3 Picasso, men det er noen problemer verdt å snakke om som kan hemme din generelle osser erfaring i stor grad.

Verdimessig er C3 Picasso veldig bra, da den tilbyr mange funksjoner til en ganske oppnåelig pris. Det er en familie MPV som betyr at den kommer med anstendig utstyr fra fabrikken. Praktisk er flott fordi C3 Picasso tilbyr en haug med  plass, og er veldig lett å komme inn og ut av.

Citroen C3 Picasso – Drivverket

Citroen C3 Picasso leveres med et utvalg av diesel- og bensinmotorer. Bensinoppstillingen starter med den 1,2 L innebygde 3-sylindrede motoren med 110hp , mens den 1,6 L 4-sylindrede motoren tilbyr 120hp. Du kan også få den 1,4 L 4-sylindrede motoren med nyere Picasso-modeller som tilbyr 95h. Dieselmotorer inkluderer 1,6 L 4-sylindrede enheter med 90hp-115hp.

  Vanlige problemer med Citroën C3 Picasso

Du kan få C3 Picasso med enten en manuell girkasse som kommer som standard på alle modeller, eller du kan oppgradere til en automatisk for noen modeller. Alle C3 Picasso-modeller har et FWD-oppsett, da det stort sett er en standard for MPVer.

Effektivitet er veldig bra med disse motorene som de beste eksemplene kan returnere rundt 50MPG som absolutt er et flott resultat for en bil så stor som C3 Picasso. Alt i alt er motorene ok, de er ikke noe spesielt, men de gjør susen.

Citroen C3 Picasso – Design og chassis

Citroen C3 Picasso er en ganske pen bil, i det minste når du sammenligner den med de fleste MPV-modeller der ute. Det er en pent lagt bil som prioriterer ergonomi og logikk.  Interiøret i C3 kan betraktes som spennende for noen, men det er virkelig ikke noe spesielt. Jada, det får anstendig utstyr, men det er fortsatt ikke noe å skryte av.

Kjøreopplevelsen er ganske reservert, noe som er tilfelle med de fleste biler fra dette segmentet. Dette betyr at bilen er ganske myk, den kjører relativt godt over støt, og den klarer å holde seg ganske flat for en MPV. Det mangler karakter, men det er tilfelle med bokstavelig talt alle MPVer i virksomheten.

Citroen C3 Picasso – Relievne og vanlige problemer

Når det gjelder pålitelighet, er C3 Picasso i orden. Noen eksempler ser ut til å lide av problemer mer enn andre. Nyere modeller er bedre, de vil sannsynligvis vare lenger og de ser ut til å være bygget med materialer av høyere kvalitet. Uansett er det noen problemer vi må diskutere, da de kan hemme din generelle eieropplevelse ganske mye.

  Hvor pålitelig er Citroën

Først av alt ser det ut til at C3 Picasso lider av suspensjonsrelaterte problemer som kan føre til en virkelig humpete tur. Overføringen er ikke den jevneste, og den kan mislykkes. Bremsene kan miste trykk som absolutt kan være farlig. Bilens elektronikk kan svikte enkelt, og alle motorvarianter opplever injektorrelaterte problemer.

Citroen C3 Picasso – Verdi og praktisk

Verdimessig er C3 Picasso veldig bra, da den tilbyr mange funksjoner for en ganske oppnåelig prislapp. Brukte C3-modeller er veldig populære i Europa, som er det største C3-markedet generelt.  Hvis du er interessert i å kjøpe en, bør du vurdere et eksempel med ikke for mange miles på klokken, da det kan gjøre bilen ganske sliten.

Praktisk er absolutt en sterk dress for C3 Picasso, da bilen kan pakke mange mennesker med mer enn nok bagasjerom. Det er lett å komme inn og ut av, det er lett å se ut av. Det er også en bil som er veldig lett å kjøre, noe som er positivt, da C3 ikke er den minste bilen der ute.

Delen Vanlige spørsmål

Er Citroen C3 Picasso avviklet?

Citroen C3 Picasso ble avviklet for noen år siden da Citroen erstattet den med Citroen C3 Aircross som mer eller mindre er den samme bilen som Picasso. Den beholder samme generelle form, layout, motorer og alle fordeler og ulemper forbundet med Picasso.

  Er Citroën C1 en god bil?

C3 Aircross gjorde imidlertid Picasso litt mer spennende og moderne for å tiltrekke seg en yngre mengde som ønsker teknologi med alle de kjente fordelene med en MPV. Derfor er C3 Aircross nå like populær som Picasso, noe som betyr at den selger veldig bra.

Er Citroen C3 Picasso en trygg bil?

Citroen C3 Picasso er en gjennom og gjennom familiebil, noe som betyr at det faktisk er en trygg bil. Som sådan kommer C3 Picasso med mange sikkerhetsfunksjoner som er designet for å holde deg og familien din trygge til enhver tid.

Det kan ikke dra nytte av alle funksjonene du får i sin yngre bror, C3 Aircross, men det får alt du trenger.

Er Citroen C3 Picasso en komfortabel bil?

Citroen C3 Picasso er en anstendig komfortabel bil som betyr at den skal gjøre susen for de fleste. Det er ikke en luksusbil på noen måte, og Citroen hadde ikke tenkt at den skulle være en. Det er en stille bil med en sofistikert og effektiv motor som betyr at barna dine ikke vil ha noen problemer når det gjelder å sove på en lang reise.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter