Hva er den beste Citroën å kjøpe?

Den beste Citroën å kjøpe for de fleste er C3 eller DS. C4 er en god bil, men den har noen problemer med motoren. Det koster også mer enn andre biler i denne klassen. Hvis du vil ha noe som vil vare, så gå for en av disse tre modellene. De har alle stor pålitelighet, og de er enkle å kjøre.

De 5 beste Citroën-modellene i 2020

Citroën C1

Citroen C1 er en super stilig liten bil som er perfekt for bykjøring. På grunn av sine lave karbonutslipp er det kvalifisert for lavere bilforsikringssatser og er unntatt fra å betale skatt. Dette gjør det til et ideelt kjøretøy for folk som har et stramt budsjett eller som primært kjører i byen.

C1 er tilgjengelig med enten en 1,0-liters eller 1,2-liters motor. Imidlertid vil vanlige sjåfører fortelle deg at den mindre motoren ikke påvirker ytelsen, og at C1 kan akselerere motorveien ved høye hastigheter akkurat som sine kolleger med større motorer.

Citroen C3

Klassifisert som en «supermini» ble Citroen C3 bygget for de som ønsket en mer voksen versjon av C1 eller C2. Selv om den er liten, er C3 stor nok til å brukes som familiebil. Den har en særegen form som gjør at C3 skiller seg ut på veiene. Motorstørrelsen er 1,2 eller 1,5 liter. Dette gjør at du kan få rikelig med strøm på veiene, noe som gjør det til en flott bil for å kjøre rundt i byen eller for lengre turer.

  Hvor pålitelig er Citroën

Citroen C4

Citroen C4-familiens hatchback er liten og stilig. C4 er en trygg bil, med en maksimal vurdering på 5 stjerner i sikkerhetstesting. Det er ingen kompromisser på komfort inni. Takket være lyddødeteknologi er kjøreturen veldig stille og bilen kjører veldig jevnt. C4 er ideell for lange reiser, da motoren ikke vil slite på motorveien.

Berlingo multirom

Berlingo er en 5-seters personbil designet med tanke på budsjettbevisst. Denne bilen er en van-lignende design og tilbyr god plass til passasjerer og bagasje. Setene brettes lett ned for å oppbevare bagasjen. Selv med all bagasjen trekker motoren godt og kan cruise nedover motorveien i høye hastigheter.

DS5

Citroen merker ikke DS5 under merket, da det er ment å være en dyrere bil. Imidlertid er den bygget av Citroen. Den unike formen gjør den til en hybrid av en MPV, hatchback eller eiendom. Interiøret er også veldig stilig. Du kan velge mellom en rekke 1,6- og 2-liters motorer, samt bensin, diesel eller hybridbrensel. Denne bilen er flott for lengre turer.

Vanlige spørsmål om Citroen og deres beste biler

Hvilke Citroen-modeller er de mest pålitelige?

Hvis du trenger en pålitelig bybil, er Citroen C1 et godt valg. I mange mange forbrukerundersøkelser har Citroen C1 vært den mest pålitelige bilen i kategorien «Supermini».

Hva er den billigste Citroen?

Hvis du er ute etter ny bil, men med et lavt budsjett, er Citroen C1 et billig alternativ. Hvis du har det bra med en bruktbil, kan et av de billigste alternativene være en brukt Citroen GS.

  Hvor pålitelig er Citroën

Hva er den mest populære Citroen?

Hvis det var en ting som kunne beskrive Citroen-oppstillingen, ville det sannsynligvis være «populært». Det er mange grunner til at dette kan være sant: de tilbyr stor verdi; deres motorer er pålitelige; og viktigst av alt, de ser kule ut. Det siste punktet er spesielt viktig når du vurderer hvor mange som kjøper disse bilene fordi de vil at de skal skille seg ut. Så hvis du leter etter noe unikt eller bare vil få turen til å skille seg ut, kan du sjekke ut listen vår nedenfor.

Over tid er de mest populære Citroens:

  • Citroen DS
  • Citroen 2CV
  • Citroen BX GTi 16V
  • Citroen C6
  • Citroen C4 kaktus

Hvis du vil ha den mest populære moderne bilen fra Citroen, vil det helt sikkert være en C4.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter