Er Hyundai Nexo en god bil?

Er Hyundai Nexo en god bil?

Hyundai Nexo er en hydrogenbrenselcellebil som betyr at den drives av hydrogen. Det er egentlig en elektrisk bil, men forskjellen her er at strømmen kommer fra hydrogen, ikke fra batteriet.  Det er også en av bare noen få hydrogenbiler som til og med eksisterer og er i salg i dag. Så, er Hyundai Nexo en god bil?

Hyundai Nexo er faktisk en ganske god bil, men det gir virkelig ingen mening i dagens dag og alder av elektriske og hybride biler fordi hydrogenbiler rett og slett ikke har den nødvendige infrastrukturen for at de skal kunne brukes som andre typer biler.  Bilen kommer med en ganske godt avrundet drivlinje, men det er ikke nok til å redde bilen.

Når det gjelder design, ser Nexo autentisk og merkbart annerledes ut enn andre Hyundai-produkter.  Det deler imidlertid en viss likhet med den nye Tucson. Kjøreopplevelsen er mer eller mindre den samme som i de fleste mellomstore elektriske SUV-er, noe som betyr at den ikke er en ekte terrengkjører, og det er heller ikke en dynamisk bil.

Pålitelighet ser ut til å være greit, men ekte pålitelighet er et mysterium, da ikke mange av disse noen gang har blitt levert. Verdi er vanskelig, da bilen koster mye penger, mer enn $ 60,000 XNUMX for lavere modeller.  Praktisk er like bra som med alle andre SUV av denne størrelsen, noe som betyr at det skal tilfredsstille dine daglige behov enkelt.

Hyundai Nexo – Kraftverket

Hyundai Nexo kommer med en forhjulsdrevet konfigurasjon som er litt synd siden det tross alt er en SUV.  Hyundai Nexo tilbyr 161hp og 291lb-ft av dreiemoment som er et ganske anstendig tall.  Du bør forvente å komme rundt 350-380 miles hvis du topper tanken fullt ut med hydrogen, noe som er et veldig bra antall, selv for vanlige elbiler.

  Hyundai Elantra GT Pålitelighet

Imidlertid kommer et hydrogen drivverk med mange sett med utfordringer. Først av alt er det vanskelig å finne en hydrogenfyllingsstasjon, da det ikke er mange av dem rundt. Stater som California er allment ansett som de med tilstrekkelige hydrogenfyllingsstasjoner, men selv disse ser ut til å være ute av drift mer enn halvparten av tiden og kan egentlig ikke være tilstrekkelig det relativt små antallet hydrogenbiler i Cali.

Som sådan er hydrogen powertrain i seg selv bra, men problemene som følger med det er også alvorlige. Disse er også ustabile til tider og kan forårsake katastrofer hvisdu ikke blir behandlet ordentlig. Å fyre opp en hydrogenbil er også farligere enn å lade en ELBIL eller fylle opp en vanlig ICE-bil.

Hyundai Nexo – Design og chassis

Hyundai Nexo ser interessant ut, men det er absolutt ikke noe spesielt. Interiøret i Nexo er også veldig velutstyrt takket være moderne skjermer og kule paneler.  Hele designspråket er merkbart forskjellig fra andre Hyundai-modeller, men du  ser på en måte likheten mellom Nexo og Tucson, da disse er basert på samme chassis.

Når det gjelder kjøring, kan vi enkelt si at Nexo føles som alle andre EV SUV å kjøre. Det er virkelig ikke noe annerledes med Nexo ved første øyekast. Det er en tung bil som betyr at den ikke liker å svinge så mye, og at den ikke er dynamisk på noen måte.

  Vanlige problemer med Hyundai Azera

Hyundai Nexo – Pålitelighet og vanlige problemer

Når det gjelder pålitelighet, er det noe vanskelig å si, da det ikke er mange av disse rundt.  Som nevnt er det bare California som får Nexo ettersom andre amerikanske stater ikke har en velutviklet drivstoffinfrastruktur.  Imidlertid er det noen problemer som er verdt å snakke om mer detaljert.

De vanligste pålitelighetsproblemene er forbundet med hydrogenbrensellekkasje og potensielt til og med å starte en brann. Andre rapporter sier at Nexo er utsatt for problemer med bremsene som kan miste bremseytelsen og bli uforutsigbarebord til tider.

Hyundai Nexo – Verdi og praktisk

Med en startpris på over $ 60,000 XNUMX for den nedre modellen, er Nexo en veldig dyr bil. Hvis du kombinerer det med det faktum at det er en hydrogenbil, er det ikke mange som er interessert i å kjøpe betyr at avskrivninger er uforutsigbare og sannsynligvis veldig alvorlige. Som sådan er verdiaspektet dårlig i denne forbindelse, da det tross alt er en Tucson med hydrogenkraft.

Praktisk er like bra som alle andre biler i dette segmentet, noe som betyr at bilen får ganske store seter og en ganske imøtekommende koffert.  Sikten er god, bilen er lett å komme inn og ut av, og det er mange familievennlige funksjoner i hele bilen.

Delen Vanlige spørsmål

Kommer Hyundai til å avvikle Nexo?

Hyundai Nexo er nå et sted midt i levetiden, da den nylig fikk en oppdatering. Det er vanskelig å si om Hyundai kommer til å kvitte seg med Nexo når som helst snart fordi denne bilen ikke ble utviklet for inntekter så mye som det er en testseng for alternative teknologier. Vi har sett dette før med Toyota Mirai.

  Er Hyundai Equus en god bil?

Toyota Mirai er på markedet i mer enn dobbelt så lang tid som Nexo, så hvis Hyundai kommer til å ta notater fra Toyotas bok, er sjansen stor for at Nexo kommer til å bli litt lenger også.

Er Hyundai Nexo bedre enn Toyota Mirai?

Toyota Miria og Hyundai Nexo er de to første «masse»-produksjon hydrogen biler som gjør dem iboende rivaler.   Mirai koster rundt $ 10,000, og det kan vare noen dusin miles mer enn Nexo.   Mirai er også litt kraftigere enn Nexo også.

Mellom de to er det vanskelig å velge en vinner, da folk som foretrekker SUVer sannsynligvis vil gå for Nexo, men folk som foretrekker sedans vil sannsynligvis gå for Mirai.

Er hydrogenbiler fremtiden?

Sannsynligvis ikkei denseeable fremtiden, men ingen vet hva morgendagen bringer med seg sikkert. Som sådan fikk elbiler et stort forsprang på hydrogenbiler, noe som betyr at infrastrukturen snart fulgte. Hydrogenbiler er fortsatt i sin spede begynnelse, så det er veldig vanskelig å investere i riktig infrastruktur, da ikke mange kommer til å bruke den.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter