Hvilken Mercedes har DISTRONIC PLUS

DISTRONIC PLUS er Mercedes Benz adaptive cruise control  system,dette systemet er ikke bare i stand til å gjøre de vanlige cruise kontroll funksjoner,  men det er også i stand til å holde deg  på trygg avstand fra fronten, det kan også akselerere eller retardere bilen avhengig av flyten av trafikk.

Disse systemene er tilgjengelige for alle nyere Mercedes-modeller, og et DISTRONIC PLUS-system kan easily være identifiserbar dømme etter frontgitteret. DISTRONIC PLUS biler har en jevn svart overflate inne i merket i midten av grillen, eller i grillen selv for noen modeller som S-klasse.

DISTRONIC PLUS er vanligvis pakket med Mercedes Steering Assist, et system som er rettet mot å holde deg trygg inne i kjørefeltet, dette betyr at rattet er i stand til å gjøre glatte, mindre justeringer for ikke å uroe bilen eller passengers.

Pakke og funksjonalitet

Mercedes DISTRONIC PLUS kommer vanligvis inkludert i Mercedes Benz Driver Assistance Package. Denne pakken består av DISTRONIC PLUS, Active/Lane Keeping Assist, Active/Blind Stop Assist, Mercedes PRE-SAFE  og COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS.

Mercedes Benz driveren assistanse pakke koster rundt $ 2-3k, men det inkluderer alle moderne sikkerhet og bekvemmelighet funksjoner. Dette systemet tilbyr ogsåen  funksjon som heter Exit Warning Assist som er rettet mot å varsle passasjeren om innkommende trafikk eller fotgjengere mens du åpner døren,

Inkludert i pakken er også en funksjon som heter Evasive Steering Assist som er rettet mot å unngå omkringliggende objekter hvis du plutselig mister kontrollen. DISTRONIC PLUS er hovedfunksjonen i denne pakken, og dette systemet hjelper absolutt med å gjøre den daglige pendlingen så mye jevnere og enklere.

  Hvilken Mercedes har en aktiv bakre spoiler

Uansett fordelene, bør disse systemene aldri erstatte oppmerksomheten og konsentrasjonen. Disse systemene er der for å hjelpe deg bare, de er ikke perfekte, og de kan til og med slutte å fungere brått. For at systemet skal fungere, må du alltid ha to hender på rattet.

Indre arbeid av DISTRONIC PLUS

DISTRONIC PLUS-systemet består av et stort utvalg av forskjellige kameraer og sensorer. Systemet er tilgjengelig  for  reiser  med lavere eller høyere hastigheter, og systemet er for det meste skreddersydd forkonstante-tempomotorveikjøring scenarier.

DISTRONIC PLUS er nyttig i Stopp og gå trafikk, da du ikke trenger å gjøre noe fordi bilen vil øke hastigheten og bremse seg selv automatisk.  Du er også i stand til å sette en bestemt avstand mellom deg selv og bilen foran, og bilen vil opprettholde den avstanden til du bestemmer deg for å endre it  opp.

DISTRONIC PLUS bruker flere forskjellige radarer som er i stand til å føle om en kollisjon er nært forestående. I så fall primer systemet passasjerene, en hørbar advarsel sendes, og PRESAFE-systemet er engasjert. Dette systemet primer opptil 40% av bremsetrykket, og hvis du berører bremsene, påføres 100% bremsetrykk på et øyeblikk.

Selv i motsetning til at du ikke svarer, og ikke bruker bremsene, kan systemet gjøre det automatisk.

DISTRONIC PLUS (ADAS) systemnyttighet og nødvendighet

Selv om disse systemene på papiret absolutt virker imponerende, da de øker sikkerhetsstandardene ganske betydelig, og de viser også at Mercedes og det meste av bilindustrien er opptatt av å tilby best mulig sikkerhetsresultat i et usannsynlig tilfelle krasj happening.

  Hvilken Mercedes har ekstern start?

Slike selskapspolitikker er betryggende, men det faktum at disse systemene som man vil anse som »essensielle» koster $ 2-3k, noe som er ganske rart. Alle ADAS (Advanced driver assistance systems) utstyrt i moderne biler er nesten alltid kostbare, men de kan være  forskjellen mellom en dødsulykke og en mindre  bump.

Men Mercedes Drivers Assistance Package som er Mercedes-ekvivalenten til ADAS bidrar til å forhindre skader. ADAS-systemer generelt fungerer bra i front-back kollisjon scenarier fordi sensorene kan føle en overhengende krasj og handle tilsvarende selv om driveren er unable å gjøre det.

Mange eksperter mener at menneskelig feil er hovedforbryteren i mer enn 90% av   krasjsituasjoner, så deterganske åpenbart at du bør velge ADAS hvis du har muligheten til å gjøre det, da det er vanskelig å sette en pris på menneskeliv, men $ 2-3k er sikkert ikke prisen som kommer til tankene.  

Delen Vanlige spørsmål

Kan Mercedes DISTRONIC PLUS-systemet kjøre selv?

Mercedes DISTRONIC PLUS-systemet er ikke designet eller ment å kjøre selv, selv om man kanskje tror at dette systemet er Mercedes-versjonen av Teslasautopilot. Dette systemet er ikke avansert som AutoPilot-funksjonen, men det er heller ikke ment som sådan.

Dette systemet er der for å hjelpe deg i bestemte situasjoner og gi et ekstra par øyne som kan være nyttige i en ulykke. Mercedes har pakket disse systemene smart sammen, da noen systemer som tilbys i pakken ikke er så populære som andre.

Hva er forskjellen mellom DISTRONIC og DISTRONIC PLUS?

Det er forskjell på DISTRONIC og DISTRONIC PLUS, da det vanlige DISTRONIC-systemet ikke leveres med  Steering Assist, bare hastighetskontrollen. Videre er det vanlige DISTRONIC-systemet heller ikke i stand til å bremse bilen helt.

  Hvilken er bedre, Mercedes eller BMW?

DISTRONIC bruker bare bremsene på en viss MPH, etter det er det du som må bestemme om du vil at bilen skal stoppe helt eller ikke. Bilen vil høres et hørbart varsel når systemet skal gi slipp, så du bør være sikker på hvilket system du bruker.

Er det noen problemer med DISTRONIC PLUS?

DISTRONIC PLUS-systemet er nyttig, men systemet er ikke uten mangler. Noen sjåfører tror at systemet kobler sjåføren fra veien litt for mye. Andremener at bruddtrykket mens du bremser bilen ned er littoverdrevet.

Hovedproblemet er å tenke at du er i stand til å slappe av og stole på at systemet fullt ut betjener bilen, da dette kan motvirke fordelene med disse systemene, og noen ganger til og med forårsake ulykker.

Uansett hvor bra systemet er, kan radarene,  sensoreneog algoritmene som bestemmer årsaken til handlingen mislykkes, og hvis de gjør det, kan de forårsake alvorlige sikkerhetsproblemer hvis sjåføren ikke har 100% kontroll.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter